Şimdi Ara

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 26.8.2023)
Giriş
    Jazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

ds3, a1 ve cooper arasından birini seç

• B standart: fiesta, polo
    B premium: a1, cooper
    Kalibi C sinifi B, baska numarasi yok: jazz

Birde yeni i20 vardi hic kullanmadim ama bayide inceledim kapilari kapanmiyordu. Haricinde kaliteli diyollar.

• Bence kesin bir lider yok ama polo fiesta i20 ön plana çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Başlıkta Yol tutuş yazsaydı fieasta derdim ama daha fazlası yok.

Sadece yol tutuş değil ki. Malzeme kalitesi, yalıtım, konfor olarak da geride Jazz.
  • Kalite olarak A1 derim,
    Ancak alacak olsam fiyat performans olarak rapid spaceback alırdım.
  • A1
    Fabia

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteden kasıt malzeme kalitesiyse a1 ve polo dur. Kullanışlılık değişir...

• neye göre kaliteli? malzeme kalitesi ise zaten fiyata bakıp anlaşılabilir. Daha iyi ve pahalı malzeme kullanan firma bunu zaten fiyata yansıtıyor. o zaman Audi A1 en iyisidir, ancak o fiyata gidip B sınıfı alacak kişi pek yok, ancak bayanlar alıyor.
  • En yakisiklisi swift😅

• Bir de arkadaşlar kimse kusura bakmasında genel olarak en iyi b araç denmiş denmiş ona istinaden şunu merak ediyorum, herkesin ağzında sakız yok efem fiestanın yol tutuşu, yok efem fiestanın sürüş keyfi, sanırsın araba boxer motorlu impreza. Evet sürüşü daha keyifli ama o kadar bariz aman aman dedirtecek bir araç değil. İçi çok dar. Malzemesi sınıfına göre sırıtıyor. Ön göğsü vs iyice eskidi. Yetmiyor 2016 yılında en full donanım alıyorsun arka park sensörü bile yok, arka park sensörü için opsiyon bile yok. 6 bin liraya navigasyon paket aldıracaksın da geri kamera gelecek. Poloda 900lira opsiyon verip geri kamera alabiliyorsun. Ondan sonra bütün fiesta sahipleri serviste tamponları deldirip sonradan çakma sensör taktırıyorlar, nohut gibi sırıtıyor tamponlarında. Ama sorsan abi sürüş keyfi çok güzel. Ulen b sınıfı araba sürüyorsun, zamanının %90'ı şehir içi trafiğinde çukurdan kaçmakla, sıkıştıran otobüse korna çalmakla geçiyor sen ne sürüş sevkinden bahsediyorsun? Hayır hepiniz haftasonları istanbul park'a çıkıyorsunuz da biz mi bilmiyoruz?

JCW aracın vardır hız adamısındır anlarım da 0-100 11 saniye olan arabanın ne sürüş keyfidir anlamadım ben bu abartıyı.

• Tabi birde b sınıfında suv olanlar var
    jeep renegade

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz tabikide kıyas dahi kabul etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Kıçı kırık fiestacılar gelmiş hemen

İ20 daha mı iyi yoksa fiestadan

• Bazı konularda eksiği olsada genel olarak bakinca fiesta birinciliği alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Jazz diyenlerin imza tercih profil vs. her yeri honda amblemiyle dolu

Ömrümüz B segmentinde geçti puntosunda fiestasına i20sinden polosuna cliosuna jazzına kadar.Jazza B segmenti demek bile hakaret ne araçlar gördüm 1000 kilometrede demirci gibi her yerinden ses gelen 56bin oldu maşallah daha tık yok. Otomatik araba şehiriçi 6.5-7 litre yakıyor garantisi 7 sene daha ne olsun.Daha yeni bir araç aldım henüz 10binde bir iki ufak tıkırtısı var ve bu araç 80bin lira.Jazz bu sınıft fersah fersah önde.

B sınıfında bir tek jazz kalsın yine de birinci olamaz o araba.

• Fiesta kullanıcı olarak, yol tutusu B sınıfının en iyisidir diyebilirim, hatta ve hatta bir çok C sınıfı aracından da daha iyi yol tutusuna sahip diyebilirim, şimdi diyeceksiniz ki hadi ordan. Bende size dicem 3-4 saat fiesta kullanmakla yol tutusu hakkında bilgi sahibi olunmuyor.

Fiestanın en kötü yanı,
    -Fren performansı o kadar iyi değil
    -Motor sesi içeri alma ve ses yapma yüzünden iyi değil
    -Hızlanma 14 küsür saniye o yüzden kötü diyebilirim
    -Direksiyonu ses yapıyor bazı araçlarda onuda ekleyeyim.

Onun haricinde bir - sini görmedim, olursa özellikle belirtirim, kronik sorunu direksiyondur, benim aracımda şükür öyle bir şey yok.

BURADAKI ÇOĞU KİŞİLER GİDİP 10 DK FİESTAYI TEST EDİYOR, ONDAN SONRA YOL TUTUSU TATMİN EDİCİ DEĞİL DİYOR. SEN BİR UZUN YOL YAP, LINEA, FLUENCE, JAZZ, GETZ, POLO NUN GİREMEDİĞİ VİRAJA ONLARIN HIZINDAN YÜKSEK GİR ONDAN SONRA KONUŞALIM.

Unutmuşum aracı kullanan değildi sürücü önemliydi değil mi

• fiyat performans hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Fiat Punto.
  • Kendim kullanicisi degilim ama yine de aklima takildi kimse Clio 4 yazmamis. Bu arac bu kadar kotu degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.