Şimdi Ara

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 26.8.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: bekkonetto

Polo fabia fiesta Jazz hangi konuda DS3 ten daha iyi sizce ?

İç malzeme kalitesi desen DS3 opsiyon olarak komple Napa Deri ile geliyor (Konsol dahil deri)
    Tasarım desen sınıf standartlarının üstünde
    motor desen dizel ve benzinli moturu başarılı (hdi-puretech)
    donanımı sınıf standartlarında
    sadece 2.el ve fiyat dez avantajı var

kardeşim ds3 te hani nerede arka kapı ? Yok . Bu bile elemek için sebep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 30 Nisan 2016; 16:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADANS

bence egea en iyisi.

madem bu aracı c sınıfında adamdan saymıyorlar b sınıfı diyorlar, buranın 1.lil hakkı onundur, hadi dağılın şimdi

haklisin hocam, hani egea nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

normal sınıf tabikide. Asla bi audi gibi mercedes gibi iç mekanı ya da bmw gibi sürüş dinamiği olamıcak o yüzden asla premiumda olamaz.

Ozaman C sınıfında en kaliteli iç mekana sahip araç diyebilir miyiz? Full deri opsiyonu ile ? Sonuçta yumuşak plastiği Bırakın kapı üstleri Napa deri ile kaplı ama tabikide fiyatı premium seviyesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kimse Accent Blue dan bahsetmemiş? Fiesta niye başlarda ayrıca? Bu fiestanın benzinli otomatiği araç 1 ton olmasına rağmen 9-10 litre yakıyor. Hadi dizeli az yakıyo tamam da bu yakmayacak da ne az yakacak? Araç zaten kağnı gibi dizeli bi zahmet az yaksın. Fiesta kesinlikle başta değildir. Her şey malzeme kalitesi değil. Biraz da motora bakmak lazım. Bluenun 1.6 CRDI motoru sadece B segmenti değil çoğu C segmenti aracı harcar
  • Kimse bahsetmemiş ama ben B segmentinde yeni Mazda 2 yi çok beğeniyorum. Malesef şu an Türkiye'de satışı yok. Hem göze hem kalbe seslenen bir araç benim için. Ayrıca sorunsuzluk açısından da her zaman üst sıralarda yer alan bir marka.

https://www.youtube.com/watch?v=Ka2-0h3Mr_U

Eski mazda 2, ford fiesta platformunda üretilen bir araçtı, yeni mazda 2 nin platformu hakkında bilgim yok.
  • Ben polo ya bastım oyumu
  • quote:

quote:

normal sınıf tabikide. Asla bi audi gibi mercedes gibi iç mekanı ya da bmw gibi sürüş dinamiği olamıcak o yüzden asla premiumda olamaz.

Ozaman C sınıfında en kaliteli iç mekana sahip araç diyebilir miyiz? Full deri opsiyonu ile ? Sonuçta yumuşak plastiği Bırakın kapı üstleri Napa deri ile kaplı ama tabikide fiyatı premium seviyesinde

Önünde VW amblemi olması adam için yeter ve gerek şart.

Yok nappa deri yok özel koltuklar vs yaramaz, amblemden haber ver sen

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

Önünde VW amblemi olması adam için yeter ve gerek şart.

Yok nappa deri yok özel koltuklar vs yaramaz, amblemden haber ver sen

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ?

hocam bu logodan mı lazım

• zotacing kullanıcısına yanıt
    artık şu Accent'e durmuyo deme konusu can sıkmaya başlamadı mı? Araçta ABS ESP standart, 4 disk fren var. Blue'nun Era'ya göre fren performansı daha iyi. Yol tutuş olarak da hep söylenilir yolda geziyomuş da viraj dönmüyomuş da. Böyle şeyler hikaye. Ben tecrübe etmedim ama millet 190-200 gidip kameraya çekiyo bi taraftan. Benim şehirdışı fırsatım çok olmadığı için 160 km hıza kadar çıktım hiçbir sıkıntı yaşatmadı. 100 km hızın üstünde her araç tehlikelidir.
  • Ben bile polo dedim
    En alınası araç denilmesi durum değişirdi ama kalite denince Polo biraz daha iyi.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    sizin fikriniz, saygı duyarım
  • quote:

quote:

ds4 takip ettiiğim ya da ilgimi çeken bi araç olmadığı için pek bilgim yok iç mekan kalitesinde haklı olabilirsiniz ancak fiyat premium seviyesindeyse premiumlarla karşılaştırmak gerekir
  • mercedesin b serisi

• Cliodan sonra en dandik ve basık iç mekanli fiestaya bu kadar oy atilmasi ,ülkemizde ki otomobil alginin ne denli olduguna dalalet ,konsol desen tasarik ozurlu kalite desen yerlerde ....

Sirf surus dinamikleri biraz iyi ever "biraz "iyi diye bir araba kaliteli deniyorsa ,bu millet aractan zerre anlamiyor!

• ankette rio olmaması ilginç. Listedeki birçok araçtan kaliteli.

• Audi A1 varken kalite olarak Fiesta' nin ankette onde olmasi?

Sesli guldum...

• Abi arkadasta fiesta var 2012 tdci neyini övüyosunuz anlamiyorum yol tutusu biraz iyi baska hic bir albenisi yok arabanin ben goremiyorum heralde

• peugeot 208 kullanıcısıyım alalı 2 hafta oldu, listede alt sıralarda olmasını belki de fiyatından olduğu kanısındayım.
    listede a1 honda jazz varken tabi ki 208 üst sıralarda olmayabilir ama peugeot 208 de düşünülebilir, 2 haftadan beri kullanıyorum vasat ya da kötü bir yönünü görmedim
  • 1 yildir yaris kullaniyorum. cam tavan ferahligi yakit tuketiminin makul olmasi ic hacmin ve ozel olarak diz mesafesinin tatmin etmesi saft tunelinin olmamasi yol tutusu, cvt nin varligi vb nedenlerle memnunum.

• Hafta sonu Fiesta, Clio, Polo, i20 test ettik. İçlerinden
    en kötü malzeme kalitesi Fiesta
    100 km yi geçince aşırı ses alan Fiesta

En şık araç cam tavanlı i20

Performans olarak Clio.

Polo iç hacmi yetersiz ama genel kalitesi hepsinden iyi.

Turbo motorlusu olsa en iyisi i20 bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.