Şimdi Ara

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce B sınıfında en kaliteli araç hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 26.8.2023)
Giriş
  • b sınıfında en önemli kriter fiyat/performans olmalı.
  • i20 diyenlere hayret ediyorum
    yazın ikame i20 verdiler 1 hafta
    jazzdan sonra hiç keyif vermedi kalas gibi araba i20
    yeni kasa değildi ama 2012 idi.yenisi nasıldır bilemem
  • Fiesta en iyisi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ds3 tek kapı olduğu için herkese hitap eden bir araç değil, ama içiyle dışıyla baya kaliteli o bir gerçek.

Clio için zamanında iyi demişlerdi. Top gear da ds3(Jeremy) clio rs(James) ve abarth 500(Richard) kıyaslanmıştı. Orda her ne kadar ds3 ön plana çıktıysa da; Jeremy daha sonra kendisi 1 saatlik bir program yapmıştı. Orda Clio Rs'i sürdükten sonra James için "aptal bu araba kesinlikle ds3'ten daha iyi nasıl farkına varamadın" gibisinden şeyler söylemişti.

Daha sonra da hot hatch kıyası oldu. Orda bu sefer işin içine Fiesta st girince işin rengi değişti. Fiesta diğer tüm b sınıfı araçlardan bariz daha üstün dendi.

Şimdi gel gelelim en kaliteli b sınıfı aracı sorusuna: Kaliteden kasıt sürüş vs. değil, bildiğimiz kalite ise tabiki a1 olsun, mini cooper olsun onlar öne çıkar. Fakat sürüş keyfi dediğin zaman herkesin istisnasız Fiesta diyeceğine eminim.

Kalite çok ucu açık bir soru. İstatistik anlamındaki kaliteden bahsedersek, aracın vaat ettiği şeyleri ne kadar karşıladığına bakmamız gerekki o zaman da fiesta ölü olan arka diz mesafesi ile sınıfta kalmış oluyor.

Yani soru güzel sorulmamış, en kullanışlı, en makul, en alınabilir b sınıfı diye sorulsa daha güzel cevaplar çıkardı.

Saygılar.

Not: Honda jazz diyenler güldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 29 Nisan 2016; 11:35:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

En azından götü başı ayrı oynamıyor fiesta gibi

Fiesta dediğin model yol tutuş ve kalite olarak 2 tane i20 eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazz
  • Fiesta

• fiesta
  • quote:

Viraja girerken frene basınca veya virajda gazı kökleyince ondan götü başı ayrı oynuyor demi çok güzel yol tutuyor

Kaliteli demi ondan i20 den fazla satıyor fiesta satın almayanlar kalitedenn anlamıyor değil mi

Gotu başı ayrı oynayan şu modeli savunup durmayın bana

Şimdi Ford Sahibi değilim. Yani fiesta deme sebebim fanlık değil orada anlaşalım.

2. Si çok fazla fiesta kullandım, bu arada sizin meşhur i20 nizi de aracım serviste iken kaskodan ikame araç olarak aldım.

İ20 ne yol tutuş ne kalite ne konfor vaadediyor tek numarası donanım ve genişlik.

Birde çeliştiğiniz bir durum var çok satmak kalite göstergesi ise Vw modelleri için en iyisi diyebilir miyiz bana açıklayın sonra devam edelim tartılmaya

• vetenes kullanıcısına yanıt
    İ20 yi neden karıştırıyorsun ben i20 4 dorluk demedim i20 nin lafını etmemiştim sen kattın ortaya ben iyi yada kotu de demedim

Fiestanın nedenlerini açıkladım bunun için mi en iyisi segmentinin

• sembolü öve öve sayfalar dizen arkadaşlar i20 yi beğenmemişler benim aklımda i20 var ikinci eli ucuz geniş mis gibidonanım dersen en boşu bile çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence egea en iyisi.

madem bu aracı c sınıfında adamdan saymıyorlar b sınıfı diyorlar, buranın 1.lil hakkı onundur, hadi dağılın şimdi
  • rapid
  • quote:

İ20 yi neden karıştırıyorsun ben i20 4 dorluk demedim i20 nin lafını etmemiştim sen kattın ortaya ben iyi yada kotu de demedim

Ben tarafsız b sınıfının neredeyse tüm modellerini detaylıca kullanmış olarak yazıyorum ama siz bana kalırsa taraflı yazıyorsunuz.

İ20 sahipleri ile i20 incelemesinde epey tartışmıştım ilginç bir kullanıcı kitlesi var

• fiestaya basan neyin kafasını yaşıyo acaba
  • a1
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    tüm modelleri detaylıca kullandığınızı yazmışsınız

Audi A1
    Mini cooper
    DS3 bu araçları kullandınız mı acaba ? ben soruyu sorarken f/p olarak değil genel olarak en kalitelisini sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekkonetto

tüm modelleri detaylıca kullandığınızı yazmışsınız

Audi A1
    Mini cooper
    DS3 bu araçları kullandınız mı acaba ? ben soruyu sorarken f/p olarak değil genel olarak en kalitelisini sordum

Premium segment ile bizim konuştuğumuz modeller farklı. Orada mini cooper hariç diğerlerini kullandım. Ds3 gerçekten hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Ben tarafsız b sınıfının neredeyse tüm modellerini detaylıca kullanmış olarak yazıyorum ama siz bana kalırsa taraflı yazıyorsunuz.

İ20 sahipleri ile i20 incelemesinde epey tartışmıştım ilginç bir kullanıcı kitlesi var

ben fiesta diyom sen kalkmışın daha i20 diyosun i20 nereden çıkarıyon

ben kullandığımı soyluyorum senelerce götü başı ayrı oynayan bi araç nasıl iyi oluyorsa

• Diğer seçeneğinin hepsi toyota yaris galiba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.