Şimdi Ara

Sizce baaf markası nasıl.Ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni uydu alıcısı alımcam ve bana baaf ı önerdiler.Sizce baaf nasıl pişman olur muyum?Alırsamda hangi modelini alayım.

• walla arkadaşım bulunduğun yerde next satan yer varsa 2000süper serisini öneririm
  • baaf diye marka yok..
    eger baff sa.minton,kyoto sınıfı normal sınıf bir uydu alıcısı..
  • Baff veya Bafhtech demek istedin sanırım.Ben de servis hizmeti bakımından daha yaygın olan markalara yönel derim.Mesela Next serisi bi alet olabilir.
  • Ewet dostum baffmış.Kusura bakmayın.Baff ın sağlam bir makina olduğunu bozulmanın çok az yaşanacağını ve uzun ömürlü olduğunu söylediler.Bide size sorayım dedim.Ve en çok next yazıldığını görüyorum
  • ugur67 Tarih 22 Ocak 2007; 13:15:10
    baaf diye marka yok..

sayın ugur67 hocam forumda 1720 mesaj yazmış biri olarak hakkında hic bir fikrinizin olmadıgı anlaşılan baff markası hakkında birtaraftan böyle bir marka yok deyip sonrada diger bazı markalar ile kıyaslama yapmanızı çok yadırgıyorum ve bu mesajınıza bir anlam veremiyorum. Uydu forumlarında biraz dolaşıyor olsanız baff ismini ve yazılım uygulamalarını görür dünüz.

Zocak kardeşim, ben uzun süre 3700 ve 3800 modellerini kullandım. çok memnundum . yeni modellerini görmedim. istanbul/kartal ve karaköyde servisleri oldugunu biliyorum. anadoludada bölge servisleri var. selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ht2lgl

ugur67 Tarih 22 Ocak 2007; 13:15:10
    baaf diye marka yok..

sayın ugur67 hocam forumda 1720 mesaj yazmış biri olarak hakkında hic bir fikrinizin olmadıgı anlaşılan baff markası hakkında birtaraftan böyle bir marka yok deyip sonrada diger bazı markalar ile kıyaslama yapmanızı çok yadırgıyorum ve bu mesajınıza bir anlam veremiyorum. Uydu forumlarında biraz dolaşıyor olsanız baff ismini ve yazılım uygulamalarını görür dünüz.

Zocak kardeşim, ben uzun süre 3700 ve 3800 modellerini kullandım. çok memnundum . yeni modellerini görmedim. istanbul/kartal ve karaköyde servisleri oldugunu biliyorum. anadoludada bölge servisleri var. selamlar...

İlgilendiğin için teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zocak

Yeni uydu alıcısı alımcam ve bana baaf ı önerdiler.Sizce baaf nasıl pişman olur muyum?Alırsamda hangi modelini alayım.

sayın arkadaşım uydu dünyasında o iyi bu iyi diye bir şey yok amacın yasal olmayan yerleri seyretmekse bugün kaon iyi yarın baff
    ama şu an kart paylaşım sistemine BAFF 4000 VE BAFF 6000 çok iyi ama ne kadar gider bilinmez bence al derim şu an için alınır

not :bende kaon var bu işlerle şimidilik ugraşmıyorum temmuzu bekliyorum
  • BAAF farklı bir marka, birkaç tane topic vardı forumda..
  • baff piyasada çok yaygın bir marka değil next 10milyon evde varsa baff anca 700bin evde vardır o yuzden kıyaslamak yanlış olur piyasada bir çok uydu alıcısı markası mevcut alırken en popilerini almak herzaman daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

Orjinalden alıntı: Zocak

Yeni uydu alıcısı alımcam ve bana baaf ı önerdiler.Sizce baaf nasıl pişman olur muyum?Alırsamda hangi modelini alayım.

sayın arkadaşım uydu dünyasında o iyi bu iyi diye bir şey yok amacın yasal olmayan yerleri seyretmekse bugün kaon iyi yarın baff
    ama şu an kart paylaşım sistemine BAFF 4000 VE BAFF 6000 çok iyi ama ne kadar gider bilinmez bence al derim şu an için alınır

not :bende kaon var bu işlerle şimidilik ugraşmıyorum temmuzu bekliyorum

Asıl istediğim belgesel kanalları seyretmek.Tv de pek izlediğim birşey yok ama belgesel kanllarını izlerim bu yüzden istiyorum.Yukarıdada söylemiştim baff ın kaliteli hemen bozulmayacağını söylediler bu yüzden baff ı araştırayım dedim.İlgilendiğin için teşşekürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.