Şimdi Ara

Sizce Ben Nasıl Biriyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kategoride bu kadar çok troll varken buraya yazmak ne kadar mantıklı kestiremesem de en çok aktif üye burada olduğu için buraya yazıyorum.

Lütfen ciddi şekilde okuyup cevaplamak isteyenler yardımcı olsunlar. Uzun gelen arkadaşlar okumadan geçebilirler direkt, hak veriyorum.

Size kendimden bahsedeceğim, uzun bir yazı olacağı için üzgünüm.

Ben 18 yaşında lise son sınıf öğrencisi bir erkeğim. Ama hayata bakış açım herkesten çok farklı. Diğer gençler gibi hayatımı yaşayıp zevk almak yerine her zaman bir sakinlik ve düşünürlük hali içerisindeyim. İnsanlar mutlular ama ben nasıl mutlu olabildiklerini anlayamıyorum. Sokaklarda binlerce aç insan ve dahası sokak çocuğu gibi bir kavram dünyada varken.

Din konusunda da herkesten farklıyım. Tüm dinleri araştırdım ve hiç birine tam bir kesinlik getiremiyorum. Benim dinim bu tanrım da var diyemiyorum, çünkü her zaman yanılıyor olabileceğimi düşünüyorum. Bu yüzden tanrı var ya da yok, islam gerçek ya da uydurma demiyorum. Yani dine karşı değilim, ateist de değilim. Ama bir dine üye de değilim. Her şey olabilir bence. Tanrı yok demiyorum ama var da demiyorum. İnsanlığın şu an ulaştığı nokta bunu anlamaya yetebilecek düzeyde değil bence. Böyle olduğum için kuralsız kötü biri olduğumu sanmayın. En dindar kişilerden bile daha iyimserim. Hiçbir kötülüğü düşünmüyor ya da sizin tabirinizle hiçbir günahı işlemiyorum. Ama yanacağım korkusuyla değil de bu bana yakışmaz, bunu yapmamalıyım gibi vicdani uyarılarla.

Sürekli insanlığa ve topluma faydalı olmak istiyorum. Derslerimde başarılı olmama rağmen bir hukuk yerine zihinsel engelliler öğretmenliği istiyorum. Sadece engelli insanlara biraz daha yakın olup, onları hayata geri kazandırabilmek için.

Daha önce hiç sevgilim olmadı çünkü diğerleri gibi haftalık sevgili değiştirmek istemiyorum. Ne kadar zor bulurum bilmem ama ben tek bir sevgilim olmasını ve onun sırasıyla tek sözlüm, tek nişanlım ve tek eşim olmasını istiyorum.

Sürekli evren ve varoluşla ilgili şeyler düşünüp araştırıyorum. İnsanların içinde bulunduğu ama farkında bile olmadığı durumları düşünüyorum.

Geceleri rahat uyuyamıyorum çünkü dünyanın adaletsizliği geliyor aklıma. Sokaklarda aç insanlar yatarken kimilerinin saraylarda yaşadığı ve spor otomobillere bindiği geliyor aklıma.

Maddi durumumuz pek iyi değil, burs alıyorum ama o bursla bile insanlara yardımcı oluyorum. İşe başladıktan sonra da eminim ki maaşımın bir kısmını yine bu şekilde yardım için kullanacağım.

Çok fazla uyumayı sevmiyorum. Günde 5 saat kadar uyuyorum ve çok uykulu olursam 1 saatlik kestirmeler falan yapıyorum. Vaktimi bir şeyler araştırarak ve düşünerek geçiriyorum.

Genelde çok sessizim. Sadece gerektiğinde konuşuyorum. İnsanları eleştirmeyi ya da haklarında konuşmayı da sevmiyorum. Böyle olunca konuşacak çok şey de kalmıyor zaten.

Hayatta istediğim tek şey, hafif yüksek bir katta (2. ya da 3. kat bile olabilir) balkonda, hayatımın kadını yanımdayken, gece vakti şehrin ışıklarına karşı oturup sıcak kahvemi içiyor olmak. Bu hayatta hiçbir şeyde gözüm yok.

İnsanlarsa beni cansız, enerjisiz boş biri olarak görüyor. Sürekli uykulu gezdiğimi, sosyal olmadığımı ve bir muhabbet ederken bile keyiflerini kaçırdıklarımı söylüyorlar. Tabii gerçekten bana yakın olan birkaç dostum dışında.

Peki ya sizce ben nasıl biriyim?

Not: Sadece böyle bir kişinin size dışarıdan nasıl göründüğünü merak ediyorum. Ne düşünürdünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thinking Man -- 13 Kasım 2014; 21:24:52 >

• Ben bunu okumayacak biriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Ben bunu okumayacak biriyim

Biliyorum, hak da veriyorum. Ama zaman ayırıp yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Okumadım ama 190 kaslı mavi gözlü değilsen forumu terket ortalamayi düşürmeni istemem

• Ciddi ciddi kendimi gördüm yazıda. Yemin ederim ayni ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatmehit -- 13 Kasım 2014; 21:22:40 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi gördüm desem

• Din konusu dışında aynı ben zaten tüm dh aşağı yukarı aynı kişiliğe sahip insanlarız

• Aynı görüşte olduğumuz yerler var ama olmadığımız yerler daha fazla.
    Nasıl biriyimin cevabını vermişsin işte. Istediğin gibi,zihinsel engellileri eğitmek,toplumun düzenini bozan şeylerden kaçınma(günahların çoğu toplum yapısına zarar verir diye birşey geliştirdim tam da şu an.aksini savunan alıntılasın da az kafa yoralım) vs tamamı iyi biri olduğunu gösteriyor

• Nickinden düşünceli birisi olduğunu seziyorum.
  • Yarım.
  • Senin gibi insanları severim.
  • doğal olarak sıkıcı birisin ileride bunları düşünecek çok vaktin olacak zaten en azından üniversite bitene kadar çok sorgulamamaya çalış yine düşün oku ama sosyal aktivitelere de biraz zaman ayır bence biraz sosyalleşmek iyidir sevsen de sevmesen de yeni insanlar görürsün onlarla da sohbet edersin onlarında fikrini alırsın düşündüğün konularda. yani uzun lafın kısası çekilmez biri değilsin ama sıkıcı birisin böyle kalmak istiyosan bi sakıncası yok buyur toplum seni kabul etmez ama toplum asosyal insanların arkasından konuşur bu yüzden biraz sosyalleş zorla kendini dışarı çık arada bara filan git sonra eve gel koşa koşa bol bol yaşa yanlızlığını ama çaktırma diğer insanlara özellikle ailene burası türkiye malum asosyali sevmezler.

• Bunu okuyan kişi,

Kendine neden dünyaya geldiğini sor.

• Sen agnostiksin.

• sinirli99 kullanıcısına yanıt
    Hocam bide sarı saç olacaktı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Sen agnostiksin.

Evet inanç yönünden öyleyim. Sadece dışarıdan diğer insanların beni nasıl algıladığını ya da yargıladığını merak ediyorum.
  • Turbolinea sandım. Saydırmaya geliyordum

• Ben de bu yolda gidiyorum ya hayırlısı.

• Kimlikte din bölümünde ne yazıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.