Şimdi Ara

Sizce boy Allah vergisi midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Bill Gates'in babasının boyu 2 metre civarı ama kendisi 1.75.

Clint Eastwood gençliğinde 1.92cm boyundaymış (şimdi 1.83) ama oğlu Scott Eastwood 1.79'da kalmış.
    ABD turkiyenin bugunlerde yasadigi refah gelisimini cok oncelerden tamamlamis ve doygunlaga ulasmis durumda. Dolayisi ile bir onceki nesilde iyi beslenip, daha saglikli bir hayat surmustu.

Aksi taktirde zaten 100 yil sinra 3 metre olarak dolasan insanlar gormemiz gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Sizce boy Allah vergisi midir?

Tarih kadar boş bişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Ailem cidden kısa boylu annem 1.48, babam 1.60, ben 1.86'ım. Beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum, benim gibi kemik yiyebilen bir insanın böyle olması normal diye düşünüyorum.
    Çok ilginç bir durum sendeki dayılar amcalar nasıl akrabalarında uzun var mı.
  • annem 1.60 , babam 1.74

ben 1.88 hadi eyv
  • Anne 1.62 baba 1.65 ben 1.94.

• allaha da mı vergi ödüyoruz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnoldşırnaktahalayceker

Bu mesaj silindi.
    Uzulme krdsm 162 var yani ben.

• Gen men hikaye. Allah`ın takdiri. Nasip kısmet meselesi yani insan için.

Ailede 1.90 üzeri çok var ama 1.70 de var. Babam ve nenem uzun ama diğer örneklerden görüldüğü gibi alakasız olan da çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Senin cinsiyetin erkekse 179.5 olması gerekiyor ama sen daha uzunsun aslında yaşadığımız doğdumuz yerde bununla ilgili ama arkadaşımın anneannesi 135-140 dedesi 150-155 gibi dayısı 175-180 yani aslında sadece anne babanın boyuyla alakalı deil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arnoldşırnaktahalayceker kullanıcısına yanıt
    12-13 yaşında boyun kaçtı bro

• YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    12- 13 yaşında boyun kaçtı bro

• Genetiktir. Yok spor yaptım, keçi sütü içtim, pekmez yedim hikaye. 190 olacağın varsa 190 olursun. 160 olacaksan 160 olursun yapacak bir şey yok. Bir insan Lise sona geldiği zaman artık tam boyuna ulaşır. Ha spora yapmamışsındır uzun süredir. Kambur duruyorsundur. O zaman spora başlayınca, barfiks falan çekmeye başlayınca dik durmaya başlarsın, omurgan düzelir vs. boyun bir kaç cm uzayabilir. Ama aman aman fark yaratmaz.
  • liseden mezun oldugum dönemin yazında 3cm uzadı boyum herkese göre değişiyor 13 yaşından beri uzamayan tanıdıgımda var 22 yaşında uzayanda
  • tepki alacagim muhtemelen ama ailesinin (akrabalari dahil) boyundan cok farkli biri varsa evlatlik olma veya tupcu, sucudan olma ihtimali yuksek gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağamıDidinn

12- 13 yaşında boyun kaçtı bro
    13 yaşına kadar kısaydım ondan sonra birden boy attım 14 yaşında 180 falan oldum
  • annesi 1.60 olan zaten en az 1.80 olur nasıl genetikle alakası yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

Bizim burda büyükler zeytin ve fıstık ağacı kısadır ama verimlidir, kavak ağacı uzun ama verimsizdir der ;)
    Sizin oradaki büyüklerin boyu 160 da ondan hocam. ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.