Şimdi Ara

sizce bu araç alınırmı....?vw passat terndlıne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Milyon KM, ÜÜÜÜÜÜHHH!

İsterse 20 milyara versin yinede almam, yinede almam. 1 Milyon KM'deki araba alınır mı yahuuu!
  • 100,000 km dir 1000,000 değil 2 senede 1000,000 yapması için adamın günde 1380 km yapması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

100,000 km dir 1000,000 değil 2 senede 1000,000 yapması için adamın günde 1380 km yapması lazım

+307

• quote:

Orjinalden alıntı: tzar34

2005 passat trendlıne 1.6 102 hp 26000 YTL FİYATI 1001277 KM DE' BAKIMLARI YAPILMIŞ
    ORJINAL BİR ARAC. ARACIN FİYATI VE PASSATIN GENEL ÖZELLİKLERİ(yoltutuş motor ve lastik sesi motor performansı vb...) HAKINDAYORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

DONANIM
    ----------------
    • Immobilizer - IMM
    • Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -
    • Yükseklik Ayarlı Direksiyon - YAD
    • Elektronik Fren Basinç Dagilim
    • Yol Bilgisayari - YB
    • Sürücü Hava Yastığı
    • 2 Bölgeli Otomatik Klima - 2BK
    • Arka Kol Dayama - KD
    • 4 Hoparlör-4H
    • metalik
    • Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK
    • Elektro-Servo Direksiyon - ELS
    • ABS Fren - ABS
    • Elektronik Stabilite Programı
    • Ön ve Arka Tavan Hava Yastıkla
    • Yolcu Hava Yastığı
    • Elektrikli Sürücü Koltuğu
    • Soğutmalı Orta Konsol - SOK
    • Radyo Cd - RC
    • Elektrikli Arka Camlar - 2AEC
    • Hidrolik Direksiyon - HD
    • Elekt. Çekiş Kontrol Sistemi -
    • Fren Asistanı-BAS
    • Ön Yan hava Yastıkları
    • Hız Sabitleyici - CC
    • Yükseklik Ayarlı Y.Koltuğu
    • Torpido Gözü Soğutması - TGS
    • Manuel --yagmur ve park sensöri

fazla söze gerek yok passat bence sınıfının en iyi araçlarındandır. yanlız kmsi çok çok fazla gibi. acaba birkaç sıfır fazla yazılmış olabilirmi bildiğim kadarıyla yakıt tüketimi biraz fazla ama bir arızası yoksa ve servis bakımlıysa bence gayet güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

1milyon km cok.satarken cok basi agrir insanın.km yi dusurup satılırsa kimse anlamaz.gerçi bi sürü galeri artık km düşüyo.kötü bişiy değil km düşürmek

Km düşürmek kötü bişey değil mi
  • arkadaşlar hepinizden özürdiliyorum km de bir sıfır fazla yazmışım,
    ARAÇ TAM OLARAK 101.366 KM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzar34 -- 16 Nisan 2007; 17:40:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

quote:

2005 passat trendlıne 1.6 102 hp 26000 YTL FİYATI 1001277 KM DE' BAKIMLARI YAPILMIŞ
    ORJINAL BİR ARAC. ARACIN FİYATI VE PASSATIN GENEL ÖZELLİKLERİ(yoltutuş motor ve lastik sesi motor performansı vb...) HAKINDAYORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

DONANIM
    ----------------
    • Immobilizer - IMM
    • Yol Bilgisayari - YB
    • Sürücü Hava Yastığı
    • Arka Kol Dayama - KD
    • 4 Hoparlör-4H
    • metalik
    • ABS Fren - ABS
    • Yolcu Hava Yastığı
    • Radyo Cd - RC
    • Fren Asistanı-BAS
    • Ön Yan hava Yastıkları
    • Hız Sabitleyici - CC

fazla söze gerek yok passat bence sınıfının en iyi araçlarındandır. yanlız kmsi çok çok fazla gibi. acaba birkaç sıfır fazla yazılmış olabilirmi bildiğim kadarıyla yakıt tüketimi biraz fazla ama bir arızası yoksa ve servis bakımlıysa bence gayet güzel

EN DOGRU TAHMİNİ SEN YAPMIŞIN . KM YANLIŞ YAZMIŞIM..

• Bence fiyat güzel, motorunda sorun yoksa bu araç kaçırılmaz
  • aractan performans için fazla bir şey beklemiyorum,birde bu aracın yoltutuş ve ses yalıtımı nasıl..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

quote:

DONANIM
    ----------------
    • Immobilizer - IMM
    • Yol Bilgisayari - YB
    • Sürücü Hava Yastığı
    • Arka Kol Dayama - KD
    • 4 Hoparlör-4H
    • metalik
    • ABS Fren - ABS
    • Yolcu Hava Yastığı
    • Radyo Cd - RC
    • Fren Asistanı-BAS
    • Ön Yan hava Yastıkları
    • Hız Sabitleyici - CC

EN DOGRU TAHMİNİ SEN YAPMIŞIN . KM YANLIŞ YAZMIŞIM..

mtor temizse, ve araçta pek boya fln yoksa kaçırma o zaman

• aracın iki resmi

sizce bu araç alınırmı....?vw passat terndlıne

sizce bu araç alınırmı....?vw passat terndlıne
  • Bunu kullanan amca 2 yılda eve pek uğramamış galiba. 101.000km, 2 yılda
  • arkadaşlar
    bu araçta mp3 çalar varmı?
  • geçen tanıdıgım olan bir galaeride 2004 passat 26,250 ytl ye satıldı fiyat uygun....
  • Konfora kolay alışılır, ancak araç seni sinir hastası yapacak, 1.6 o kasaya çook küçük, bu kasaya en az 1.8 Atmosferik motor gerekli, 1.8 ler bile anca gidiyo söyliim, 1.8T o kasayı havalandırıyor ama 1.6 hem çok yakıt demek hemde 100 km nin üstünde sollamalarda ölüm tehlikesi demek, 2004 olmasın 2001 2002 olsun 1.8 yada 1.8T olsun, benim araç 2000 model ve 80 binde 2. el yeni aldım sayılır, binen uçak gibi bi araba birader diyor ;)
  • o passatın motoru daha yeni açılmıştır ..100 bin neki passat için

1.8 t önerisine ayrıca bende katılıyorum ..
    2001 ini 23 e verdi geçen gün bir dr arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 24 Nisan 2007; 18:49:04 >
  • kardes bızde aynı arac var sıyah rengı gayette memnunuz tavsıye ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Konfora kolay alışılır, ancak araç seni sinir hastası yapacak, 1.6 o kasaya çook küçük, bu kasaya en az 1.8 Atmosferik motor gerekli, 1.8 ler bile anca gidiyo söyliim, 1.8T o kasayı havalandırıyor ama 1.6 hem çok yakıt demek hemde 100 km nin üstünde sollamalarda ölüm tehlikesi demek, 2004 olmasın 2001 2002 olsun 1.8 yada 1.8T olsun, benim araç 2000 model ve 80 binde 2. el yeni aldım sayılır, binen uçak gibi bi araba birader diyor ;)

ya beyler çok abartmışsınız artık. ölüm tehlikesi falan... 1,5 yıldır 1,6 otomatik passat kullanıyorum daha çok şükür arslanlar gibiyim. başıma hiç bir şey de gelmedi. arabanın huyunu, suyunu bilirseniz gerisi size kalmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Konfora kolay alışılır, ancak araç seni sinir hastası yapacak, 1.6 o kasaya çook küçük, bu kasaya en az 1.8 Atmosferik motor gerekli, 1.8 ler bile anca gidiyo söyliim, 1.8T o kasayı havalandırıyor ama 1.6 hem çok yakıt demek hemde 100 km nin üstünde sollamalarda ölüm tehlikesi demek, 2004 olmasın 2001 2002 olsun 1.8 yada 1.8T olsun, benim araç 2000 model ve 80 binde 2. el yeni aldım sayılır, binen uçak gibi bi araba birader diyor ;)

ya beyler çok abartmışsınız artık. ölüm tehlikesi falan... 1,5 yıldır 1,6 otomatik passat kullanıyorum daha çok şükür arslanlar gibiyim. başıma hiç bir şey de gelmedi. arabanın huyunu, suyunu bilirseniz gerisi size kalmış...

Aman hocam tekerine taş değmesin maaşallah diyelim öncelikle;

Çok samimi olarak söylüyorum 100 km nin üstünde süratlerde ağır kasadan ara hızlanmalardan memnun olmak mümkün değil, araç Türkiye gibi motor hacmine göre vergilendirilen ülkeler için üretilmiş bir fiyaskodur. Passatın sınıfı D segmenti dir, 1.6 motor atarak C segmentine iyice yaklaştırdılar, ne oldu laguna da aynı hata yapıldı 1.6 sı TR ye getirildi ama hem passat hem laguna 1.6 lar öldü fiyatına satılmaya başladı.

Bu araçların ataları yüksek motorlu güçlü araçlardır, 1.6 motor şehir içi trafiği için kabul edilebilir sınırlardadır ancak şehir dışında araç sollamak cesaret işidir ;)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.