Şimdi Ara

sizce bu araç alınırmı....?vw passat terndlıne (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100 bin km de fazla bence...bu kadar riske girmeye ne gerek var ki??aracın geçen 100 bin km boyunca nasıl kullanıldığını biliyormusunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Konfora kolay alışılır, ancak araç seni sinir hastası yapacak, 1.6 o kasaya çook küçük, bu kasaya en az 1.8 Atmosferik motor gerekli, 1.8 ler bile anca gidiyo söyliim, 1.8T o kasayı havalandırıyor ama 1.6 hem çok yakıt demek hemde 100 km nin üstünde sollamalarda ölüm tehlikesi demek, 2004 olmasın 2001 2002 olsun 1.8 yada 1.8T olsun, benim araç 2000 model ve 80 binde 2. el yeni aldım sayılır, binen uçak gibi bi araba birader diyor ;)

ya beyler çok abartmışsınız artık. ölüm tehlikesi falan... 1,5 yıldır 1,6 otomatik passat kullanıyorum daha çok şükür arslanlar gibiyim. başıma hiç bir şey de gelmedi. arabanın huyunu, suyunu bilirseniz gerisi size kalmış...

Aman hocam tekerine taş değmesin maaşallah diyelim öncelikle;

Çok samimi olarak söylüyorum 100 km nin üstünde süratlerde ağır kasadan ara hızlanmalardan memnun olmak mümkün değil, araç Türkiye gibi motor hacmine göre vergilendirilen ülkeler için üretilmiş bir fiyaskodur. Passatın sınıfı D segmenti dir, 1.6 motor atarak C segmentine iyice yaklaştırdılar, ne oldu laguna da aynı hata yapıldı 1.6 sı TR ye getirildi ama hem passat hem laguna 1.6 lar öldü fiyatına satılmaya başladı.

Bu araçların ataları yüksek motorlu güçlü araçlardır, 1.6 motor şehir içi trafiği için kabul edilebilir sınırlardadır ancak şehir dışında araç sollamak cesaret işidir ;)

E, dedik ya işte huyunu suyunu iyi bileceksin. Atak ve çevik olmadığı tamamen doğrudur. O arabalara en az 1.8 ve hatta 2.0 motor lazım. Fakat paranın gözü kör olsun işte. Sevgili (!) hükümetimizin sayesinde nasıl mantıktır bilinmez, motor hacmi üzerinden alınan vergi yüzünden mecburen 1.6 motor aldık. Ocak ve Temmuz vergilerinde kazıklan, alırken de 10-15 milyar fazla vergi öde... Ya da ödeme 1.6 motora bin sakin sakin, efendi efendi, ikiden ikiden git

• Şehir içi tüketim değerlerin nasıl ? tahminim 330 ykr veya üstü olabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.