Şimdi Ara

sizce bu araç alınırmı....?vw passat terndlıne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 passat trendlıne 1.6 102 hp 26000 YTL FİYATI 101.366 KM DE' BAKIMLARI YAPILMIŞ
    ORJINAL BİR ARAC. ARACIN FİYATI VE PASSATIN GENEL ÖZELLİKLERİ(yoltutuş konfo rve motor performansı vb...) HAKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

DONANIM
    ----------------
    • Immobilizer - IMM
    • Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -
    • Yükseklik Ayarlı Direksiyon - YAD
    • Elektronik Fren Basinç Dagilim
    • Yol Bilgisayari - YB
    • Sürücü Hava Yastığı
    • 2 Bölgeli Otomatik Klima - 2BK
    • Arka Kol Dayama - KD
    • 4 Hoparlör-4H
    • metalik
    • Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK
    • Elektro-Servo Direksiyon - ELS
    • ABS Fren - ABS
    • Elektronik Stabilite Programı
    • Ön ve Arka Tavan Hava Yastıkla
    • Yolcu Hava Yastığı
    • Elektrikli Sürücü Koltuğu
    • Soğutmalı Orta Konsol - SOK
    • Radyo Cd - RC
    • Elektrikli Arka Camlar - 2AEC
    • Hidrolik Direksiyon - HD
    • Elekt. Çekiş Kontrol Sistemi -
    • Fren Asistanı-BAS
    • Ön Yan hava Yastıkları
    • Hız Sabitleyici - CC
    • Yükseklik Ayarlı Y.Koltuğu
    • Torpido Gözü Soğutması - TGS
    • Manuel --yagmur ve park sensöri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzar34 -- 22 Nisan 2007; 19:55:01 >

• yağmur-ışık sensörü yok diğer özellikler trendline de war galiba bunun yerine golf comfortline daha donanımlı olacağını düşünüyorum ama arabam passat adını taşısın diosan güzel bir araç km si fazla baya kullanılmış ama servis bakımlıysa sorun çıkarmaz sonuçta bi vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

yağmur-ışık sensörü yok diğer özellikler trendline de war galiba bunun yerine golf comfortline daha donanımlı olacağını düşünüyorum ama arabam passat adını taşısın diosan güzel bir araç km si fazla baya kullanılmış ama servis bakımlıysa sorun çıkarmaz sonuçta bi vw
    O fiyata Passat var ise kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

yağmur-ışık sensörü yok diğer özellikler trendline de war galiba bunun yerine golf comfortline daha donanımlı olacağını düşünüyorum ama arabam passat adını taşısın diosan güzel bir araç km si fazla baya kullanılmış ama servis bakımlıysa sorun çıkarmaz sonuçta bi vw
    quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

trendlıne donanımına ek olarak yagmur park sensörü ve kararan iç dikiz aynası mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: tzar34

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

trendlıne donanımına ek olarak yagmur park sensörü ve kararan iç dikiz aynası mevcut

Alıntıları Göster
    Şuna bak ya. Ölüsü yeter bu arabanın. En baz versiyonunda bile bi ton donanım var.

edit: Üstad bu eski kasa mı yeni kasa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 15 Nisan 2007; 20:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Şuna bak ya. Ölüsü yeter bu arabanın. En baz versiyonunda bile bi ton donanım var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

eski kasa yeni kasasını takla dahi atsa bu fiyata vermezler sanırım..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

eski kasa yeni kasasını takla dahi atsa bu fiyata vermezler sanırım..

Alıntıları Göster
    aracın özelliklerine,prestijine ve fiyatına diyeceğim bir şey yok ama bence 2005 model bir araç için kilometresi fazla yüksek...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

aracın özelliklerine,prestijine ve fiyatına diyeceğim bir şey yok ama bence 2005 model bir araç için kilometresi fazla yüksek...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

araç x bankanın genel müdürü tarafından kulanılmış,her onbinde bir bakıma girmiş faturaları mevcut son olarakda yüzbin bakımına girmiş kayışlar ,baskı balata on arka disk vb..degişmiş zatan benide düşündüren km si zaten

• fiyatını 26000 ytl dedin dimi araba kazalı olmasın bi baktır fiyatı çok uygunmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

fiyatını 26000 ytl dedin dimi araba kazalı olmasın bi baktır fiyatı çok uygunmuş
    Donanım seviyesi için yorum yapmayacağım, orası senin zevkine kalmış. Fakat 1.6 motor 102 beygir o arabaya az gelir haberin olsun. Düz yolda sorun olmaz ama yokuşlarda falan seni pek tatmin etmez. Çok fazla performans bekleme. Arabayı almadan özellikle yokuşlarda test sürüşü yap. (Bende 2006 model 1.6 - 115 beygir var, onun için bu kadar emin konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Donanım seviyesi için yorum yapmayacağım, orası senin zevkine kalmış. Fakat 1.6 motor 102 beygir o arabaya az gelir haberin olsun. Düz yolda sorun olmaz ama yokuşlarda falan seni pek tatmin etmez. Çok fazla performans bekleme. Arabayı almadan özellikle yokuşlarda test sürüşü yap. (Bende 2006 model 1.6 - 115 beygir var, onun için bu kadar emin konuşuyorum)

Alıntıları Göster
    Kör mü oldum acaba km 1 milyon diyo ya

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Kör mü oldum acaba km 1 milyon diyo ya

Alıntıları Göster
    bende bu arabaya çok baktım fakat 1.6 motorun passatı çekmediğine ve sınıfına göre çok daha fazla yakıt yaktığına emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

bende bu arabaya çok baktım fakat 1.6 motorun passatı çekmediğine ve sınıfına göre çok daha fazla yakıt yaktığına emin olabilirsin

Alıntıları Göster
    Bence bakımları düzenli yapıldıysa ve araç hor kullanılmadıysa km çok aşırı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Bence bakımları düzenli yapıldıysa ve araç hor kullanılmadıysa km çok aşırı değil...

Alıntıları Göster
    Aşırı değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

Kullanan biri olarak, "çekmiyor" demenin haksızlık olduğu kanaatindeyim. Yetersiz demek daha uygun gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

Kullanan biri olarak, "çekmiyor" demenin haksızlık olduğu kanaatindeyim. Yetersiz demek daha uygun gibi...

Alıntıları Göster
    waybe 2005 model ve 1milyon km yapmış bir passat ve şuanda bir sorun yok
    peki bunun motoru ölmemişmidir,

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

waybe 2005 model ve 1milyon km yapmış bir passat ve şuanda bir sorun yok
    peki bunun motoru ölmemişmidir,

Alıntıları Göster
    araba eski kasa mı yeni kasa en son kasalardan mı?2006 kasadan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumuzcan

araba eski kasa mı yeni kasa en son kasalardan mı?2006 kasadan mı?

Alıntıları Göster
    eski kasa dendi ya arkadasım okumadınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

eski kasa dendi ya arkadasım okumadınmı

Alıntıları Göster
    1milyon km cok.satarken cok basi agrir insanın.km yi dusurup satılırsa kimse anlamaz.gerçi bi sürü galeri artık km düşüyo.kötü bişiy değil km düşürmek

• quote:

quote:

araç x bankanın genel müdürü tarafından kulanılmış,her onbinde bir bakıma girmiş faturaları mevcut son olarakda yüzbin bakımına girmiş kayışlar ,baskı balata on arka disk vb..degişmiş zatan benide düşündüren km si zaten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tzar34

quote:

kARDEŞ BENCE BELİRTTİĞİN GİBİYSE O ARAÇ O FİYATA KAÇIRILMAZ.100000 BAKIMI DA YAPILMIŞ.SERVİS KAYDI DA VAR DİYOSUN.BENCE DÜŞÜNMEDEN ALINIR O ARAÇ.O PARAYA 2 YAŞINDA PASSAT RÜYANDA BULAMAZSIN BENDEN SÖLEMESİ.KM'Yİ TAKMA VW'LER BAKIMLARI YAPILIRSA 500000'E KADAR YOLU VAR...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.