Arkadaslar su video cikti karsima, sizce bu döner gercek döner mi? türkiyede ki dönerler de mi böyle yapiliyor? |
sizce bu döner gercekten döner mi?
-
-
saçma sapan iş.dönerin streç folyosunu ısıtarak açıyor.bütün zehir dönere geçiyor.hem buzlu et o kadar kısa sürede çözdürülmez.bütün özelliği gider.ayrıca döner neden tezgah arkasında lavabonun yanında duruyor.koysana ön tarafa millet görsün.
-
Türkiye'de böyle
-
Strec folyoda zehir mi var -
Hijyen saglik lezzet -
çiğ kısımları kesti bu kadar işten anlamazlık olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: canberkcelik
Strec folyoda zehir mi varpetrolden üretildiği için evet zehirli.belirli bir sıcaklığın üzerinde salınım yapar ve temas ettiği gıdaya bulaşır.
-
Ozaman doneri ilk takildiginda yememek lazim -
Birden fazla çekilmiş kıymadan yapıyorlar genelde yurtdışında. Değişik gelebilir ama ayrı bir lezzeti var soslarıyla bağımlılık yapıyor.
-
Turkiyeden iyi doner var ozaman -
quote:
Orijinalden alıntı: canberkcelik
Ozaman doneri ilk takildiginda yememek lazimTürkiyede bu tarz döner takan yer bulursanız yemeyin zaten.
-
Bizimkinin yeri ayrı yaprak nadirde olsa var yurtdışında ama ağırlıklı böyle kıyma. Bizde daha et ağırlıklı et yediğini hissedersin. Ama onunda tadı ayrı ben beğeniyorum. Tabi bizde 80 gr. falan koyuyorlar orada 200'ü bulur ufacık ekmekte onun da etkisi var.
-
Ekrem coskun tarzi mi -
Paris'de Türk sokağında arap dönerci vardı o kadar fazla koyardı ki ekmeği kapatamazdın ekmek de büyüktü.
Sonra Lyon'a gittim Konya'lı birinin restaurantı vardı dönerde yapıyordu adamlar eti tartarak gramla koyuyordu.
-
Tacos yedin mi lyon da. Istanbul restorant var -
Yenidir onlar benim bahsettiğim zamanlar 90 lı yıllar.
-
10 senelik -
forumda bir ara ibo vardı, o da alamanyada dönerciydi sormak lazım kendine.
-
Zaten hepsi heralde ayni yerden aliyor doneri -
quote:
Orijinalden alıntı: canberkcelik
Zaten hepsi heralde ayni yerden aliyor doneriDöneri kendi alanda var yapanda. Benim lezzetle yediğim yerler istisnasız kendi yapanlar. Adamın döneri parça parça taktığını görüyordum. Hazır alanlar zincir mağazalar yada döner takmakla uğraşmayıp lezzet peşinde koşmayanlar. Yap geç mantığında olanlar. Tabi türkiyeden bahsediyorum, yurtdışında bununla ilgili bir düzenleme varmı bilmiyorum.
Bu arada tavuk döner diyince aklıma istanbul şehreminide ki check up döner geldi. İstanbula gittiğimde ziyaret ettiğim 2 yerden biridir. Diğeri de taksim şampiyon kokoreç. Ne kadar da zengin olsam, biftekler antrikotlar hüpletiyor olsam da sanırım buralardan vazgeçemeyecem.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiye'de böyle |
saçma sapan iş.dönerin streç folyosunu ısıtarak açıyor.bütün zehir dönere geçiyor.hem buzlu et o kadar kısa sürede çözdürülmez.bütün özelliği gider.ayrıca döner neden tezgah arkasında lavabonun yanında duruyor.koysana ön tarafa millet görsün. |
C canberkcelik demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
petrolden üretildiği için evet zehirli.belirli bir sıcaklığın üzerinde salınım yapar ve temas ettiği gıdaya bulaşır. |
Benzer içerikler
- evlatlık bebek ilanları yeni
- tei eskişehir maaş
- sezen aksu pkk
- suriye"de araba fiyatları
- genç emeklilere tavsiyeler
- mahalle mahalle deprem haritası
- türkiye"deki gsm operatörleri
- togg gemlik fabrikası
- bayiden sıfır araba fiyatları
- davud"un sapanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X