Şimdi Ara

sizce bu döner gercekten döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar su video cikti karsima, sizce bu döner gercek döner mi? türkiyede ki dönerler de mi böyle yapiliyor?





  • canberkcelik c kullanıcısına yanıt
    C canberkcelik demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: canberkcelik

    Strec folyoda zehir mi var

    petrolden üretildiği için evet zehirli.belirli bir sıcaklığın üzerinde salınım yapar ve temas ettiği gıdaya bulaşır.

  • saçma sapan iş.dönerin streç folyosunu ısıtarak açıyor.bütün zehir dönere geçiyor.hem buzlu et o kadar kısa sürede çözdürülmez.bütün özelliği gider.ayrıca döner neden tezgah arkasında lavabonun yanında duruyor.koysana ön tarafa millet görsün.

  • Türkiye'de böyle




    sizce bu döner gercekten döner mi?
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Strec folyoda zehir mi var
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Hijyen saglik lezzet
  • çiğ kısımları kesti bu kadar işten anlamazlık olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canberkcelik

    Strec folyoda zehir mi var

    petrolden üretildiği için evet zehirli.belirli bir sıcaklığın üzerinde salınım yapar ve temas ettiği gıdaya bulaşır.

  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Ozaman doneri ilk takildiginda yememek lazim
  • Birden fazla çekilmiş kıymadan yapıyorlar genelde yurtdışında. Değişik gelebilir ama ayrı bir lezzeti var soslarıyla bağımlılık yapıyor.

  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    Turkiyeden iyi doner var ozaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canberkcelik

    Ozaman doneri ilk takildiginda yememek lazim

    Türkiyede bu tarz döner takan yer bulursanız yemeyin zaten.

  • canberkcelik C kullanıcısına yanıt

    Bizimkinin yeri ayrı yaprak nadirde olsa var yurtdışında ama ağırlıklı böyle kıyma. Bizde daha et ağırlıklı et yediğini hissedersin. Ama onunda tadı ayrı ben beğeniyorum. Tabi bizde 80 gr. falan koyuyorlar orada 200'ü bulur ufacık ekmekte onun da etkisi var.

  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    Ekrem coskun tarzi mi
  • Paris'de Türk sokağında arap dönerci vardı o kadar fazla koyardı ki ekmeği kapatamazdın ekmek de büyüktü.


    Sonra Lyon'a gittim Konya'lı birinin restaurantı vardı dönerde yapıyordu adamlar eti tartarak gramla koyuyordu.  

  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    Tacos yedin mi lyon da. Istanbul restorant var
  • canberkcelik C kullanıcısına yanıt

    Yenidir onlar benim bahsettiğim zamanlar 90 lı yıllar.  

  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    10 senelik
  • forumda bir ara ibo vardı, o da alamanyada dönerciydi sormak lazım kendine.

  • Cem kullanıcısına yanıt
    Zaten hepsi heralde ayni yerden aliyor doneri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canberkcelik

    Zaten hepsi heralde ayni yerden aliyor doneri

    Döneri kendi alanda var yapanda. Benim lezzetle yediğim yerler istisnasız kendi yapanlar. Adamın döneri parça parça taktığını görüyordum. Hazır alanlar zincir mağazalar yada döner takmakla uğraşmayıp lezzet peşinde koşmayanlar. Yap geç mantığında olanlar. Tabi türkiyeden bahsediyorum, yurtdışında bununla ilgili bir düzenleme varmı bilmiyorum.


    Bu arada tavuk döner diyince aklıma istanbul şehreminide ki check up döner geldi. İstanbula gittiğimde ziyaret ettiğim 2 yerden biridir. Diğeri de taksim şampiyon kokoreç. Ne kadar da zengin olsam, biftekler antrikotlar hüpletiyor olsam da sanırım buralardan vazgeçemeyecem.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.