Şimdi Ara

Sizce Bu Ench Taktiğimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zakuska

tamam anlıyorum sızı bazılarında bakıyorsunuz artı + 3498573459 kac olan malzemeler var ama nerde var ? o onemlı olan yanı uydur kaydır yerlerde zaten gm gelır otamatık kendıne veya tanıdıgına bunu verebilir veya boyle serverlarda bug bulmak ımkansız degıl dır bug heryerdedır yanı bu yerlerde bunu basmanın mantıgı ve geregı yok bulsanda neye yararkı ? yapsan neye yarar benım gorusum bu konuyu acmak bıle sacma

orası öle ama benim +138 som yaptığım server donateli bi serverdı yani millet +20 +40 para verirken ben +138 yaptım sence bu bi başarı değilmi

• quote:

orası öle ama benim +138 som yaptığım server donateli bi serverdı yani millet +20 +40 para verirken ben +138 yaptım sence bu bi başarı değilmi

bu basarı olsa butun serverların gm lerı gelır boyle ınsanlara bırde 100m verır kutlamak ıcın hatta alt yazı gecer _Wolky_ yaptıgı uzun calısmalar yuzunden 100m odulle odullendırılecek gıbı yanı bu basarı degıl sadece kolaya kacmaktır hatta basarısızlıgın ufak ufak gostergelerıdır zaten serverlar kolay yerler bırde bug aramak ne demek bılıyormusun su: ben oynarım ama lvl 80 olcam elımdekı sılah ta +138 olcak yanı emeksız hileyle bir yere gelmek basarıysa hll olsun ne dıyem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

quote:

bu basarı olsa butun serverların gm lerı gelır boyle ınsanlara bırde 100m verır kutlamak ıcın hatta alt yazı gecer _Wolky_ yaptıgı uzun calısmalar yuzunden 100m odulle odullendırılecek gıbı yanı bu basarı degıl sadece kolaya kacmaktır hatta basarısızlıgın ufak ufak gostergelerıdır zaten serverlar kolay yerler bırde bug aramak ne demek bılıyormusun su: ben oynarım ama lvl 80 olcam elımdekı sılah ta +138 olcak yanı emeksız hileyle bir yere gelmek basarıysa hll olsun ne dıyem

Dandik bi server için millete para yedirmeyi de aptallık olarak görürüm. Bunun haramla bi ilgisi yok
    kolaya kaçmak diyosanda orası doru ama o parayla item alıp milleti kesenlerede uyuz olurum her server için geçerli. Donatelerin bile altımda ezilmesi sadece bir zevk

Linegaeye para versem Orjinal serverda oynarım. Ki orjinalede geçmek için geç kaldığımı düşünüyorum.
    Çünkü 1,5 yıl oynadım bu oyunu gerçekten geç kaldım. artık orada başlamak. Benim için geç
    LordOFTheRings Onine yi direk paralı başlicam. Çünkü yepyeni

• zaten bir oyun oynucaksan sakın aptal sacma yerlerde oynama oyundan sadece sogursun suan sen l2 den baya sogumussun nedenı sahte yerlerde bug cu hılecı kendını bılmez ınsanlarla bır arada olman l2 yede gec kaldını dusunme sakın cunku cok farklı orjınal hemde cok
  • Beyler Konudan uzaklaşmışsınız. Konuya Bağlı Kalalım. Arkadaş demişki; bu enchant taktiği mi? Sonra kendisi de yanıtlamış zaten enchant taktiği olduğunu ve her zaman, koşul ve server da yapılabileceğini. Ben Oyunun orjinal server ında oynuyorum LvL 62 DA.(7 ayımı aldı buraya kadar gelmek, oynamadığım tek gün yoktur) maximum +5 im oldu su ana kadar. +5 Aoba haste. Oynadığınız serverları bilmiyorum ama oynadiğim gustin server da +16 SLS Dual 1,8 milyar adena ya satildi.

O arkadaş kendine guveniyosa girsin orjinal server a açsın bi account yapsın bakalım bu yaptıklarını o zaman herkes anlar enchant taktiği mi her server da geçer mi vs vs.

Kimileri de +138 lerden bahsetmiş.Başka forumlarda Dye(tatoo, dövme) lere bile + basanlar warmış falan :) Ya birileri feci halde sallıyo ya da oynadığınız server ların kuralları çok gevşek. Al o zaman d grade bi silah bas +138 i olsun sana S grade silah gucu. Böle bisi yok...

Bununla beraber Konuyu açan arkadaşların, bilgi platformu olan forumlarda bildiklerini paylaşmamalarına anlam veremiyorum. Burası insanların show yaptıkları bir yer değil diye biliyorum. "Yani ben biliyorum yapıyorum ama bilenler yapar" gibi. Bilenin zaten bu ench bug larina ihtiyacı yoktur. Buradaki yazıları oyuna hiç başlamayanlar lvl 10lar 20 ler vs vs bir sürü insan okuyor. Hepsi bir şekilde oyunun legal ve illegal kısımlarını öğrenip rakiplerine ustun gelmek istiyolar. Zaten bu oyunun amacı bu değil mi...

Velhasıl, Konu başlığını açan arkadaştan Enchant bug ya da taktiğini buradaki insanlarla paylaşmasını isteriz. Kendi deyimiyle başkasının +16 larla etrafta gezip ona hava atmasını istemiyor gerçi ama yine de onunla aynı yerlerde olmayıp, oynadığı serverda kendine menfaat sağlayabilecek arkadaşlar (örneğin ben) için bu iyiliği(?) yapabilir...

Teşekkürler.

• Unutmadan, Bu arkadaş, sadece bir silahın atıyorum +5 ken +6 olup olmayacağı bilgisini nerden, nasıl öğreneceğimizi söyleyebilirse feci sevaba girer. kendinden de bişi kaybetmez diye umuyorum ben, şahsen :P
  • burda yazanların cogu free yerlerde burdan alacagın bır taktı korjınalde ıslermı hıc mantıklı ol ya burdan ogrenmeye calısıyorsun ne adamsın ogrenırsın cok bekle daha
  • resime dikkat ederseniz kimsenin elinde +16 veya daha ustu item yok bu serverdada bug varmış ama kapatılmıs bu yaptıgım bugla alakalı deil .bu serverdada 2 gun oynadım. ben hobby(6x) de oynuyorum level 74 th m var 1000x serverda sadece ench olayını cozmek icin takıldım. benim serverimda ench bulmak kolay degil kendi serverimda +15 yapmadan bu olayı acıklamıcam(niye +15 derseniz +16 a grade yapan birini direk banlarlar) simdilik olayı cozmeniz bakımından yeni ss ler koyabilirim.dedigim gibi resme bakarak ne yapıldıgını anlayabilrisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatochi -- 12 Mayıs 2006; 3:05:56 >
  •  Sizce Bu Ench Taktiğimi
     Sizce Bu Ench Taktiğimi
     Sizce Bu Ench Taktiğimi

• ya meraktan soruyorum su enchantedler bu kadar ucuz mu dragonda b ve daha uzeri bulmak biraz kasiyorda
    on oltı molaltı filan istemem beş olsun saglam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 12 Mayıs 2006; 5:40:00 >
  • bu resimler 1000 x serverdan gm shop mop ne ararsan var. burda deniyorum bu isi,kendi serverimde anca +6 saparator yapabildim
  • ok saolasin ben saniyom 3x 7x lerde yapiyorsunuz
  • varsa bir yolu söyleyin de 17yi 18 yapayım

• sanırım taktiği çözdüm sanırım deil kesinlikle çözdüm ama Bu gerçekten sadece C3 de olabilir. Oda tüm C3 lerde deil çünkü o ince ayrıntı her C3 de olmuo.
    sen her C3 de yaptım diosun ama olmaz sanmıorum senin olayı yakaladım gerçekten düşününce insan acaba mı dio ama denemediğim ve deniyemiceğim için sadece pm atanlara anlatırım bu olayı ama net ölemi deilmi bilmiorum en azından C3 ü olan dener banada olumlu olumsuz bişi söler
  • umarım çözmüşündür.bu yaptıgımın gizli kalmasını istesem zaten bu kadar ayrıntılı resimler koymazdım
  • ee biriniz söyleyin artık
  • pm atanlara cevabı verdim. ben C4 de oynuorum benim için bu taktik oakadarda önemli değil ben C4 taktiğini bulmuşum bana yeter

ama cevap verdiklerim oluyo yada olmuyo bi yanıt verirlerse sevinirim
  • C4 taktiğimi buldun :) hmm güzel :D
  • ben şöle düşündüm doru yanlış bilmem zaten ilgilenmiyorumda çünkü C4 oynuyorum ve bi C3 serverıyla ilgim olmaz artık.
    arkadaş resimlerde gördüğüm kadarıyla kristale + basmış nasıl oluo derseniz mesela silahı yaktınız (B grade bi silahı) size kristal verio ona B grade armor scrollu ile basarsanız +1 olur oda +1 yapmış kristalleri.
    ilk yaktığınız silahtan gelen kristallere + basın
    sora dier elinizde olan B grade silaha enchand deneyin silah yanacağı zaman
    size kristal verecek ya sizde +1 kristal olduğu için veremicek veremeyince
    silah yanmicak doru yada yanlış yorumum bu siz deneyim buraya yazın
    oluosa ne mutlu size
  • wolkynin verdiği taktiği denedim olmadı
    kristalleri +1 yaptım evet sonra +5 bi silaha basınca yandı yine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.