Şimdi Ara

Sizce Bu Ench Taktiğimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eywallah arkadasım beni anladıgın icin teşekkürler. banada sadece 1 kisi pm attı bu arada diyosunuz milleti yalvarttırıyo onada nası olcagını anlattım gerek kalmadı zaten anlatmaya bence yukardaki yeter çünki bunu daha ayrıntılı nası anlatayım bilemem yani birisnin yanımda olması lazımki görsün ve desinki haaaa boleymis
  • ıste alacaksın msn lerını web cam la anlatacaksın :P hep benmı solıcem dusun yaw uehuehu veyaaaa bunu yaparken replay alcan c4 de kamera varya tabı c4 desen alacaksın 30 dakka kaydedıyo sanırım alın dıcen olay budur baba :P
  • dikkatimi cekti de bu enchantleri neden a grade olan bi silahta yapmadin?
  • Ya beyler videosunu cekin sunun bütün Türk gençliği faydalansin
    Yada daha Zatochi arkadasimiz daha acik bir sekilde anlatsin, aramizda anlayan arkadas warsa helal olsun.

Sagolun paylastiginiz icin:D
  • ya arkadaşlar extremede bir buffer charı takibe aldım silahını enc lemeden önce bleesSS kullanıyordu +1 yaptı +2 derken 3 ,4 ,5 6,7,8,9,10 ard arda yapmayı başardı her enc lemeden öncede bu bless soul shot olayını ard arda sıraladı şaşırdım kaldım bu nasıl olabilir??

ayrıca bizim bir arkadaşta extremede çok nadir olan bir enc bugla yüz yüze geldi o an çekmiş banada resmi gönderdi yine şaşırdım

resmi yayınlıyor yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar.....

Sizce Bu Ench Taktiğimi

• o zaman bi tane de ben yayınlayayim. bakın bakalim.

Sizce Bu Ench Taktiğimi
  • ne renk yanar bu ?
  • bunun programi var adamlar net uzerinden satiyorlar.

kaynak :http://lineageii.us burdan bakabilirsiniz.

diğer programlar:

Sizce Bu Ench Taktiğimi

Sizce Bu Ench Taktiğimi

Sizce Bu Ench Taktiğimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 6 Haziran 2006; 22:56:51 >

• Arkadaslar bu tüm c3 lerde filan gecmez resimlerden anlasıldıgna göre büyük bir ihtimal pvp serveri sacma salak bir server oldugu kesin Ial2 de +25 yaptım kimse inanmadım gmler o kadar salakki baskaina basicagina sana basiyolarlar +ları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.