Şimdi Ara

Sizce Bu Ench Taktiğimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimde kristalin lvlini +1 olarak görünce öle bi mantık yürüttüm benim taktiğim deil yani yardımcı olmaya çalıştım. Olmuosa sizin adınıza üzüldüm
  • benim icinde gerek yok
  • wolky senin dediğin yolla olmuyo . Bu resimlerden anladığım kadarıyla server c4 ve c4 serverde bugün denedim . Patlattım bi silahı sonra armor enchant aldım . Encanht a tıklarsın bi pencere açılır ordan silah seçer ok dersinya işte orda kristaller yoktu. Bunu yapabilmek için bunun yeni bi pencerede açılmaması lazım . C3 teki gibi direk basıp üstüne götürüp basılması lazım ama c4 de öğle deil . Yada benim oynadığım serverde öğle değildir diğerlerini bilemicem . Dediğin yol aslında mantıklı ama resimlerde c4 ve c4 te dediğin yolla olmuyo gibi :) ama iyi bulmuşsun saol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 13 Mayıs 2006; 22:39:29 >
  • server c3 dedi arkadaş c4 degil
  • c3 de tatoo olayı farklı değilmiydi . Ama bu resimlerde sağda 3 tane yer var c4 deki gibi c3 te böyle deil . Ben böyle biliyorum doğrumu bilemicem :)
  • dyelar için orası,servera göre degisir
  • tmm dır ister öğle olsun ister olmasın çözdüm :D 16 bastım bugün xD
  • Wolky bulamamısın malesef bunun crystal ench etmekle alakası yok bu tamamiyle hız işi.asıl silahının gradesiyle aynı olmak sartıyla bu crstalde olabilir bir silaha basarak ench scroolun dupesini yapıyosun ve asıl silahın üzerine bırakarak bi dahaki seferde yanıp yanmıcanı gorebiliyosun gercek bi ench olmuyo ama yol gosteriyo hic olmassa simdi olayı anlamısınızdır umarım bugun sevincligim o yuzden acıkladım fener şampiyon olamadıresimli örneklerle olayı daha iyi cozerseniz(yukardaki resimler)

• birde zakuska(muhalefetun lil havadis) arkadasıma burdan selamlar.istersen sende dene bunu orjinde bak oluyomuymus olmuyomuymus o zaman yorum yap gonul isterdiki orjinde oynamak ama malesef olmuyo ogrenciyiz daha yararlı seylere vermek zorundayım paramı
  • Zatochi sen hangi serverda oynuyon l2 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zatochi

Wolky bulamamısın malesef bunun crystal ench etmekle alakası yok bu tamamiyle hız işi.asıl silahının gradesiyle aynı olmak sartıyla bu crstalde olabilir bir silaha basarak ench scroolun dupesini yapıyosun ve asıl silahın üzerine bırakarak bi dahaki seferde yanıp yanmıcanı gorebiliyosun gercek bi ench olmuyo ama yol gosteriyo hic olmassa simdi olayı anlamısınızdır umarım bugun sevincligim o yuzden acıkladım fener şampiyon olamadıresimli örneklerle olayı daha iyi cozerseniz(yukardaki resimler)

bu nekadar saçma bi anlatım şeklidir anlayan varsa ii valla

• senden anlamanı beklemiyom zaten, sen anlama hakkını bi kere kullandın.anlatım seklim bence gayet iyi tüm dilbilgisi kurallarını uygun vede sade bi türkce bi dupe var onuda herkes bilir. hem diyosun ben c 4 oynuyorum ilgilenmiyorum bunlarla ve senden baska anlamıyan yok bunu
  • quote:

Wolky bulamamısın malesef bunun crystal ench etmekle alakası yok bu tamamiyle hız işi.asıl silahının gradesiyle aynı olmak sartıyla bu crstalde olabilir bir silaha basarak ench scroolun dupesini yapıyosun ve asıl silahın üzerine bırakarak bi dahaki seferde yanıp yanmıcanı gorebiliyosun gercek bi ench olmuyo ama yol gosteriyo hic olmassa simdi olayı anlamısınızdır umarım bugun sevincligim o yuzden acıkladım fener şampiyon olamadıresimli örneklerle olayı daha iyi cozerseniz(yukardaki resimler)

Herşey güzelde ne denediysem olmuyo. Eğer pm işine sıcak bakıyorsan bana ordan anlatırmısın???

• quote:

birde zakuska(muhalefetun lil havadis) arkadasıma burdan selamlar.istersen sende dene bunu orjinde bak oluyomuymus olmuyomuymus o zaman yorum yap gonul isterdiki orjinde oynamak ama malesef olmuyo ogrenciyiz daha yararlı seylere vermek zorundayım paramı

ben sunu soylıyem gecenlerde 2 ay once herhal tam bılmıyorum bı ara ortalıkta +16 d garede cogaldı ama sadece D GRADE OLAN SILAHLAR UZERINDE ADAMLAR BUG YAPIYORDU CUNKU YAPAN SATISA KOYDU BAKTIM ALAYI D GRADE İDİ hatta yazıyolardı +16d grade sılah p atack 221 a grade gibi diye mesela
  • quote:

senden anlamanı beklemiyom zaten, sen anlama hakkını bi kere kullandın.anlatım seklim bence gayet iyi tüm dilbilgisi kurallarını uygun vede sade bi türkce bi dupe var onuda herkes bilir. hem diyosun ben c 4 oynuyorum ilgilenmiyorum bunlarla ve senden baska anlamıyan yok bunu

yaw anlama hakıda ne oluyo acıkcası bende tam anlamadım.Anlatma aslında anlama hakkımı yemiş bulundum sana göre

• quote:

Wolky bulamamısın malesef asıl silahının gradesiyle aynı olmak sartıyla bu crstalde olabilir bir silaha basarak ench scroolun dupesini yapıyosun ve asıl silahın üzerine bırakarak bi dahaki seferde yanıp yanmıcanı gorebiliyosunresimli örneklerle olayı daha iyi cozerseniz(yukardaki resimler)

bi silaha basarak enchand scrollun dupesinimi yapıosun.
    Silaha bastıktan sora dupesi nasıl oluo millet sana boşuna pm atim demio kimse anlamıoda ondan
    ben tabiki ilgilenmiorum. maksat millet anlassın Sende bigün C4 e geçmeyi düşünürsen tabi bi +16 yaptın die C3 den vazgeçceni sanmıorum C4 bug ını inşallah bulursun +138 Som sana bişey ifade ediyormu

• Zatochi sana karsı ağır konusmamak ıcın kendımı bı kac gundur tutuyorum ama gercekten artık haddini astın neden dıceksın sımdı bı konu baslıgına bakalım ne yazıyor Sizce Bu Ench Taktiğimi bunu yazmıssın hemen altınada sunu yazmısın:
    quote:

resme bakarak yorum yapın sizce bu ench taktigimi bilen arkadaslardan cevap bekliyorum.

sanırım burda bu konuyu yenı arastırma bırılerınden ogrenme yanı ınceleme asamasındasın degılmı lafların oyle gordugun gıbı ılk basta nekadar alcak gonullu yardım bekleyen bırısın mılletten yardım bkelıyorsun.
    Sİmdi biraz zaman geciyor ve git gide artislenmeye ve havaya girmeye baslıyorsun cunku ogrenmeye baslıyorsun

Git gide insanları bır yarısmaya sokuyorsun sen bılıyorsunya bakalım bulabılceklermı su geldıgın duruma bak ne sanıyorsun sen kendını ?

arakdaslarımızdan bırı bu yarısmaya katılıyor ve galıba buldum cozdum dıyor senın cevabın su oluyor:
    quote:

umarım çözmüşündür.bu yaptıgımın gizli kalmasını istesem zaten bu kadar ayrıntılı resimler koymazdım

bu yaptıgının gızlı kalmasını ıstemem dıyen bır ınsan burda acık acık anlatır sen bıldıgını gostererek mılletle oynuyorsun bakalım bulabılcekmısınız bakalım hahah oyle degıl yanlıs ne dır bunlar forum da karsılıksız bılgı verılır bneım bıldıgım

neyse zaman gecıyor bıraz daha ve sen artık bır prof sun bu bug ustunde lafların gıt gıde cok onemlı bır ınsansın gıbı degısıyor ve bırden sankı cok acıklayıcı bır acıklama yapmısın gıbı bugun mutluyum ondan acıklıyam dedım gıbı sacma bur cumle kurup ınsanları gaza getırıyosun bu lafından ne anlıyoruz butun gun ınsanları oyalıyorsun halbukı ılk basta konuyu acarken yardım bekleyen sensın bu konuyu ogrenınce yardım etmeyıp mılletı oynatan ve asalayan sensın ne olduda degıstın bukadar sana soruyorum buldun degılmı

zaman bıraz daha gecıyor artık sen okadar havalara gırıyorsun kı adam yazdıgından anlamadım dıyor cavabın su:Orjinalden alıntı:
    quote:

Zatochi

senden anlamanı beklemiyom zaten, sen anlama hakkını bi kere kullandın.anlatım seklim bence gayet iyi tüm dilbilgisi kurallarını uygun vede sade bi türkce bi dupe var onuda herkes bilir. hem diyosun ben c 4 oynuyorum ilgilenmiyorum bunlarla ve senden baska anlamıyan yok bunu

su lafa bak allahını seversen nasıldın nasıl bır ınsan oldun 2 dakkada yazık ya kardesım burda mıllete ya konuyu tam anlat yada sıl su konunu burda artıslık yapma basta aglayan sendın sımdı mılletı oynatma nekadar sacma bır hareket bunlar

quote:

sen anlama hakkını bi kere kullandın

su lafa bakarmısın ıkı dakkda havalara gıren ınsan ornegı oldun ıyı oldu

sen mılletın ogrenmesını degıl ogrenemeyıp sana yalvarmasını ıstıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

Zatochi sana karsı ağır konusmamak ıcın kendımı bı kac gundur tutuyorum ama gercekten artık haddini astın neden dıceksın sımdı bı konu baslıgına bakalım ne yazıyor Sizce Bu Ench Taktiğimi bunu yazmıssın hemen altınada sunu yazmısın:
    quote:

resme bakarak yorum yapın sizce bu ench taktigimi bilen arkadaslardan cevap bekliyorum.

sanırım burda bu konuyu yenı arastırma bırılerınden ogrenme yanı ınceleme asamasındasın degılmı lafların oyle gordugun gıbı ılk basta nekadar alcak gonullu yardım bekleyen bırısın mılletten yardım bkelıyorsun.
    Sİmdi biraz zaman geciyor ve git gide artislenmeye ve havaya girmeye baslıyorsun cunku ogrenmeye baslıyorsun

Git gide insanları bır yarısmaya sokuyorsun sen bılıyorsunya bakalım bulabılceklermı su geldıgın duruma bak ne sanıyorsun sen kendını ?

arakdaslarımızdan bırı bu yarısmaya katılıyor ve galıba buldum cozdum dıyor senın cevabın su oluyor:
    quote:

umarım çözmüşündür.bu yaptıgımın gizli kalmasını istesem zaten bu kadar ayrıntılı resimler koymazdım

bu yaptıgının gızlı kalmasını ıstemem dıyen bır ınsan burda acık acık anlatır sen bıldıgını gostererek mılletle oynuyorsun bakalım bulabılcekmısınız bakalım hahah oyle degıl yanlıs ne dır bunlar forum da karsılıksız bılgı verılır bneım bıldıgım

neyse zaman gecıyor bıraz daha ve sen artık bır prof sun bu bug ustunde lafların gıt gıde cok onemlı bır ınsansın gıbı degısıyor ve bırden sankı cok acıklayıcı bır acıklama yapmısın gıbı bugun mutluyum ondan acıklıyam dedım gıbı sacma bur cumle kurup ınsanları gaza getırıyosun bu lafından ne anlıyoruz butun gun ınsanları oyalıyorsun halbukı ılk basta konuyu acarken yardım bekleyen sensın bu konuyu ogrenınce yardım etmeyıp mılletı oynatan ve asalayan sensın ne olduda degıstın bukadar sana soruyorum buldun degılmı

zaman bıraz daha gecıyor artık sen okadar havalara gırıyorsun kı adam yazdıgından anlamadım dıyor cavabın su:Orjinalden alıntı:
    quote:

Zatochi

su lafa bak allahını seversen nasıldın nasıl bır ınsan oldun 2 dakkada yazık ya kardesım burda mıllete ya konuyu tam anlat yada sıl su konunu burda artıslık yapma basta aglayan sendın sımdı mılletı oynatma nekadar sacma bır hareket bunlar

quote:

sen anlama hakkını bi kere kullandın

su lafa bakarmısın ıkı dakkda havalara gıren ınsan ornegı oldun ıyı oldu

sen mılletın ogrenmesını degıl ogrenemeyıp sana yalvarmasını ıstıyorsun

+25

adam ilk başta yardım istio belki bilen vardır da yardım eder die sora kendisi öğrenince herkesle oynuyo

• 1. zakuska arkadasım baslıktaki sorumun sebebi bunu buldugumda gercekten taktikmi yoksa bi kereye mahsus olan biseymi yani yapanlar bu sekilkdemi yapıyor bunu sormaktı cünki bulur bulmaz foruma koydum ss leri ben bisey saklamıyorum
    2. ve buna cevap veren arkadas (wolky) bana baska bi topicte sole bisey yazmıstı :"çok saçma seninki tamamen lag echand bug bilen biri olarak kimsenin buna inanmamasını istiyorum".ve burda bunu ispatlayınca kendi çapında çözmeye ugrastı benim ona ole bi cevap vermem tamamiyle öc alma maksatlıydı ben o kadar artist veya oyunda bisey çözdüm diye millete hava yapcak deilim bunu özürlü insanlar gercek hayatı oyunla karıstıranlar yapar.zaten baska bi yerde kendi serverimda +15 yapmadan bunu acıklamıcam yazmısım ama resimleri koymusum baska bi yerden daha ornek vereyim yine wolky den :

"ben senin başından geçen olaya bişey demiyorum ama o birkerelik olacak birşey yani olamaz öle bi enchant taktiği ben bunu belirttim çünkü biliyorum o silah yanıpta silahın gitmemeside oyunun bi açığıdır.
    mantığını söyliyeyimde anlayın silahı öğle bi alcaksınızki 5 tane aldınız dielim. yansada silahınız gitmicek ve + kaldığı yerden devam edicek. 4 kere patlama sesi geldiğinde devam etmiceksiniz. yoksa 5. de silahınız gider
    OLAY BUNDAN İBARET BAŞKA AÇIKLAMA YAPMICAZ.
    yanlış anlaşıldıysam sorry"
    bunu soyleyen birisi kalkıpta bana nicin bunu dogru duzgun anlatmıyon derse aynen cevabını alır "sen anlama hakkını kaybettin" gibi neyse bunuda gecelim

3.zakuska arkadasım bildigim kadarıyla senin hileyle hurdayla işin olmazdı eger yanlış okumadıysam herkese böyle nasihatler veriyodun canınmı çekti. bi de agır konuşcam falan yazmısın burda resmen tükürdügünü yalıyosun. benim o kadar bos zamanım yok 3 gundur foruma bakamadım konu almıs basını gitmis.benim sakladıgım bisey yok girin yuksek rateli bi servera alın bolca ench hızlı bisekilde basın ama c3 icin gecerli bu yani c 4 de bildigim kadarıyla ench icin ayrı bi pencere acılıyo buda bunu engeller sadece sunu solerim 1 ench tı 2 kere kullanıyosun biri gercek ench oluyo biride sadece ench oluyomus gibi gösteriyo ama yansada yanmasada silah aynı + da kalıyo resimlerde farkındaysanız yanan yerlerde yine baska bir sliahı ench ederek +15 olan silaha bi daha deneme yapmısım .bu olay dusuk rateli yani ench bulmanın zor oldugu serverlarda zor dedigim gibi kendi serverimda bile anca +6 saparator yapabildim.

sözün özü yazılarınızda birazdaha dikkatli olursanız sevinirim.burdaki asıl amacım biseyler paylaşmak bunu paylaştımda bu forumda soledigim kisiler var onlarda bunun dusuk rateli serverlarda zor oldugunun farkında zakuska sana orjinalde bol sans foruma koydugun resimlerde cok hosuma gitti ayrıca gırtlak kesme sahnesine yarıldım.

• hocam ben senden dıkkat edersen ne bug nasıl oluyor dıye ozel pm attım nede baskasına nede bu konuya banada ogretın pls dedım nede serverda denedım yemın edıyorum bu buglarla ısım olmaz canım ceksede o canımı mahvederım kendımle savasan bırıyım ben ınsan bı durumda kendı arzularınla savas acmalı asla bugla ugrasmadım ugrasmamda allah sahıt sadece senın yazdıgın ılk gunden ıtıbaren hareketlerın gıt gıde degıstı ılk once ısterken sonra mılletı oynatıorsun bılıyor soylemıyorsun soyluyor anlatmıyor bıde hakkınızı kaybettınız dıyorsun onları gorunce buakdarda olmaz dedım o yuzden sende yazı yazdın olay kapanmıstır ok sadece elestırıydı asla senden nefret edıyom sanma ok bazı ınsanlar bu tur lafları yıeyınce banlatmaya bıle kalkıyorda bunları sadece bır elestırı olarak gorursen cok sevınırım sende acıklamanı yapmısın kafamdakı seyler sılındı bu sayede ıyı gunler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.