Şimdi Ara

Sizce Bu Ench Taktiğimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resme bakarak yorum yapın sizce bu ench taktigimi bilen arkadaslardan cevap bekliyorum.
    NOT: Niye c grade ench yaptın derseniz o an taktik sandıgım seyi buldugumda uzerimde bunu yapcak para vardı
     Sizce Bu Ench Taktiğimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatochi -- 9 Mayıs 2006; 22:47:59 >

• oha o ne lan +5 +15?? ne iş bea
  • c grade fln anlamam ben +16 olsun Ngr. olsun
  • kırmızı yere dikkat edin +15 de yanmıs fakat crystal vermemis ve hala ok elimde ve bunu istedigim herseyde ve herzaman yapabiliyorum
     Sizce Bu Ench Taktiğimi
  • bu resimden zaten bişey anlaşılmıyor neresi taktik çözemedim
    taktik taktik tutturmuş gidiyorsunuz. Herkezin kendi düşüncesi var sadece
    buna kendi inancınız dielim.
    sadece oyunun bugları var ve bu buglardan yararlanıosunuz. Maksak o bug ı yakalayabilmekte
  • resimde acıkca 2 kere 16 olan vede yanıpta kristale donusmeyen bi ok var sence bu bi bug deilmi ve bunu laglarda deil herzaman yapabiliyorum benim sorum sizdemi bole yapıyosunuz ve benim bu yaptıgım c3 olan her server icin gecerli ve gecende sen bana itiraz etmistin sacmalyırum diye bu bi ispatı +16 yaptım ve birkerede.resme ii bakarsan ne oldugunu anlarsın eger sende bole seylerden anlıyosan
  • orasına dikkat etemiştim kristal vermediği bölüme olabilir.
    Şunu sormak istiyorum bu bir taktikmi die topic acıosun hemde her seferinde yapabiliorum diosun
    madem her seferinde yapabiliosun taktikdir.
    Resimdede bişey ilgimi çekti bow hiç bi bilgisi gözükmüo sadece adı var.

Sizce Bu Ench Taktiğimi

Buradada scroll silahı güçlendiremedi gibi bişey yazıo. Silahı yakmıosun. Echand failed verio
    heralde ondan kristal vermemio. Guzel bulmuşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 10 Mayıs 2006; 3:53:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o yazıların eksikligi screenshot ayarlarının en dusukte olmasından kaynaklanıyo ve bu serverda(ub3r) bugu yeni kapatmıslar oynayan turklere sordum bu olayı baska serverlardada denedim ve yine oldu yani bu bugla alaklı deil herzaman herserverda yapıllabilir ama bunun onunede gecemezler c3 olmak sartıyla. dusuk retaeli serverlar da bunu yapmak zor cunki ench bulmak zor hele a grade yapmak ölüm.bi türkün elinde +17 shinng bow wardı sordum nasıl yaptıgını 16 tane shing bow yaktıktan sonra yaptıgını soledi bana ama garanti deilmis benim bu taktikle bisey kaybetmeden yakabiliyosun yani dupe ench karısık bisey oluyo diyelim bir silahin +12 den +13 e gecerken yanıp yanmıcanı gorebiliyosun riske girmeden eger geciyosa rahatlıkla basabilirsin. ben den bu kadar ipucu. bilenler ne demek istedigimi ii anlar resimdede +15 ten +16 ya 2 kere geciyo farkındaysanız biri sahte biri gercek

• yani bu bi programmı + basıyomuş gibi gözüküyosun patlarsa gerçeğini basmazsın patlamazsa gerçeği göm gitsin böyle bi taktikmi ? programı fln mı var ? söylemiceksiniz ama olsun soralım yinede .
  • Bize ne faydası var şimdi bunun? burası paylaşım forumu paylaşcak bişeyin varsa söylersin yoksa açma topic! senin enchantlı silahını görmeye meraklı deiliz . bilenler ne demek istediğini anlıyosa zaten yazmana gerek yok bilmeyenlere de bişey açıklamıcaksan .
    akıl verme para ver.
  • hobbyde de denedinmi oluyormu bu olay
    oyuna girince anlatırsın artık
  • bu bi program veya hile deil oyunun onune gecemeyecegi bi acık bi arkadasta dengesiz bi sekilde konusmus bende senin gibi dusunuyodum niye solemiyo millet burda bunu anlatsam emin olki ole bi cıvıgı cıkarki belki bunun icin calısma yapmaya bile baslarlarben bunu bulmak icin 2 gunumu harcadım sen elinde +16 ile gez diye ugrasmadım buna ve bu topici acmam hava yapmak icin deil bunu yeni buldugum icin bilen arkadaslara bu sekildemi yaptıklarını sormak(zaten forumda bunları anlatmak yasak) ben sadece ipucu verdim resme bakıp bu oyunu ii bilen kisiler bi seyler cıkartabilir bu sans veya hile isi deil sadece hız
  • aynı serverda oynuyoruz diye bir torpil geçersin belki
  • Peki bu extremedede yapılabiliyormu ordada varmı bu açık ?
  • Bu sadece senin serverına has bişey bence
    Maksat bunu başka serverlarda yapabilmek
    sana yaptığım itemleri sayayım istersen
    1 serverda 4 tane +138 Sword of miracle 4 tane +76 tatoo divene ( 4 kişi oldumuz için )
    bi serverda +30 full set (sonsuz olsa +50-60 a cikardım)
    bi serverda +25 full set (sonsuz olsa +50-60 a cikardım)
  • bu saydıgın +138 falan fusur gelde hobbyde yapta gorem seni
    benim amacım kendi serverimda bunu yapmak(hobby) ench satilmiyo, tezgahlardada pahali ve kendi serverimdada oldu bu olay. dedigim gibi bu bug deil c3 olan her serverda olur.ub3r de bi gun takildim ve hemen sıkıldım 1000x server yani orda alayini ustumdekilerin sonun kadar zorlasam ne yazar yine sonucta amac kalmıyo 80 olunca hersey bitiyo benim dusuncem. su an hobby de gayet mutluyum bu forumdan yakın bi arkadasımla ugrasarak biseyler yaptık ve yapacazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

Bu sadece senin serverına has bişey bence
    1 serverda 4 tane +138 Sword of miracle 4 tane +76 tatoo divene ( 4 kişi oldumuz için )

Bu saydiğin itemlari hangi serverlarda yaptığını yazarsan sevinirin hele o +138 SoM u nerde yaptın merak ettim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 11 Mayıs 2006; 6:10:19 >
  • evet arkadaşlar extreme de denedim ve +8 e kadar geldim ondan sonra fossssssss shining gitti
    botumla enchant token vasıtasıyla değiştirip sahte enchant yaptım ve başarılı oldukça bastım ne olduysa +9 da kırıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strahd Von Zarovich

quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

Bu sadece senin serverına has bişey bence

Bu saydiğin itemlari hangi serverlarda yaptığını yazarsan sevinirin hele o +138 SoM u nerde yaptın merak ettim sadece

yalan olmasın ama tam adını hatırlamıom ya Ultimate yada Unlimited ikisinden biriydi sanırım Unlimited olması lazım. Banlandım sonuç itibariyle ordan tabi elinde +138 som ve +16 tatoosu olanı serverda barındırmazlar

• tamam anlıyorum sızı bazılarında bakıyorsunuz artı + 3498573459 kac olan malzemeler var ama nerde var ? o onemlı olan yanı uydur kaydır yerlerde zaten gm gelır otamatık kendıne veya tanıdıgına bunu verebilir veya boyle serverlarda bug bulmak ımkansız degıl dır bug heryerdedır yanı bu yerlerde bunu basmanın mantıgı ve geregı yok bulsanda neye yararkı ? yapsan neye yarar benım gorusum bu konuyu acmak bıle sacma
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.