Şimdi Ara

Sizce Bu gidişle Master olabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler görüyorsunuz anlatmaya gerek yok 2 sene aradan sonra tekrar hesap açıp oynamaya başladım 30 level yaptım 1-2 ay içerisinde 10 gündür ranked atıyorum gümüş 1 başladım 78 maçın 52sını kazandım ama sürekli tek hero oynuyorum farklı hero oynamak zorunda kalınca lose alıyorum :D ama pek oynanmayan bir heroyla oynuyorum daha lane kaybetmedim gümüş-altın-platin-elmas her türlü oyuncuyla karşılaştım. Sorum şu gençler elmas liginde oyun bilgisi nasıl olmalı bilgi verebilir misiniz mesela jungle ile ortak lane farmlama ?rakibi kestikten sonra farmı nereye kadar itmeliyim ? bir de farmı unutuyorum ben hep kill alınca 3-4 tane diğer laneleri gezip kill almaya devam ediyorum ha oyunu kazanıyoruz ama karşımda 0-4 filan giden adam beni farmda 2ye katlıyor üstüne 2 kule filan açıyor :D bana çok önemli mühim şeyler hakkında bilgi verir misiniz ? ne gibi stratejiler var

Sizce Bu gidişle Master olabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıSarman -- 5 Eylül 2018; 22:55:59 >

• Hangi heroyla otp oynuyorsun bilmiyorum ancak otp olup olmaman önemli değil. Diamond seviyesinde oyun bilgisi yeteneği oyun zekası vs bunlar yoksa hero seni o seviyeye çıkarmaz. Anlatmakla çok zor olur. Bunları senin deneyimlemen lazım. Rakip 2 tower açıp farmda seni 2 ye katlıyorsa senin 10 a 0 oynamanın bir mantığı kalmaz. Çünki harita hakimiyetini ve lateye taşıma potansiyelini onların eline bırakmış oluyorsun. Late de 1 kili olan adamla 20 kili olan adam arasında uçurum fark olmuyor. Maximum çıktığın lig ne bilmiyorum ama çok büyük ihtimalle d5 de takılıp kalacaksın. Oyunda 2 tip oyuncu var.

-Ya inanılmaz yetenekli inanılmaz reflexli olup oyun bilgisi oyun zekası az olup yeteneği sayesinde çıkan
    -Yada ortalama seviyede diyebileceğimiz ancak oyun zekası ve bilgi deneyimi çok olup çıkan

2 sininde ortak noktası şu. 2 side belli bir yerden sonra çıkamıyor. Çünki belli yerden sonrası 2 sinide istiyor :)

Sana tavsiyem eğer izlediğin şeyi anlayabilecek seviyedeysen örn lcs maçı izliyorsun karş gnar anlamsız bir şekilde botrk( mahvolmuş ) almış. Bunu neden aldığını veya neden tpsi olmadığı halde bota splite gittiğini vs idrak edebiliyorsan lck ve lcs izlemeni öneririm.

• League of DDY kullanıcısına yanıt
    hocam şu şekilde ama bakıyorum takım hafif bota toplanıyor savaşacaklar kesin ve yenilecekler geriler ama yine savaşıyorlar nedense :D bende farmı itip hemen yürüyorum savaşa yetişiyorum 4 kill aldırıyorum takıma üstüne bottan 1 kule veya ejder filan alıyoruz tabi o sırada toptaki adam farm yapıyor 1-2 tane savaşsın süresine göre kule açıyor onu durdursam soloda bu sefer botta 4 kill+ kule filan vericez yani genelde böyle oluyor.
  • Ceks oyna pişman olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    master vs ceks diyorum sana niye korkuyon
  • Elmas 5 gibi lanet bir ligi çıkarsan neden olmasın

• Valla hocam plat elodayım ezip geçiyorum. Bu kim ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Valla hocam plat elodayım ezip geçiyorum. Bu kim ki.
    Aynen ben de şimdi merak ettim kimmiş?

Nick ver

• quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Nick ver
    Vereyim hemen:Haşmetli Yasuo

• olmak çok kolay 450 ip ztn

Neden korkuyorsun hocam
    5 lwl hesap o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.