Şimdi Ara

Sizce bu iPhone 5 cüzdanlardan hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5'ime cüzdan kılıflardan almak istiyorum siz hangisini önerirdiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuscan

Arkadaşlar iPhone 5'ime cüzdan kılıflardan almak istiyorum siz hangisini önerirdiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

2. oldukça güzel hocam

• Bencede 2 güzel gibi ama o fermuar iPhone 5 siyah modelinin boyasını söker işe teknik açıdanda bakmak lazım

Edit: 2. resim bende açılmamış yanlış gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Temmuz 2013; 0:26:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. de fermuar yok 3. de var. fermuarlı yer para koyma bölmesiymiş bozuk paralar için. Fermuarlı bölmenin altında iPhone koyma yeri ondan sıkıntı olmaz gibi eğer tek sorun fermuarsa. Hepsi farklı farklı güzel ama 2. benim de çok hoşuma gitti teşekkürler tavsiyeler için :)
  • bende 1 i beğendim, tarz meselesi gerçi, birde siz nereden baktnız bunlara almak istesek bizde ?
  • 2 güzelmiş ben de böyle birşey arıyordum, 2 hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Gg de iPhone 5 cüzdan kılıf diye arattım, en pahalıları en üste dizdim orada varlar arkadaslar bilginize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben spiegen snap leather case kullanıyorum çok memnunum.. Oldukça dayanıklı ve kibar

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Ben spiegen snap leather case kullanıyorum çok memnunum.. Oldukça dayanıklı ve kibar

bu daha güzelmişş.bi arkadaşımda görmüştüm gerçekten çok kullanışlı
  • Buradan aldım çok yardımcı oldular fakat az geliyor ben aldım sonra hiç eklemediler siteye. Siparişe göre getirtiyorlar.

http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Ozel-Deri-Cuzdan-Kilif-SPIGEN-SGP-Leather-Wallet-Case-Snap-Black,PR-2709.html
  • Ben olsam sade birşey alırdım 1. resimdeki gibi ama 2.'si daha kullanışlı gibi.
  • www.fonefon.com 'dan baktım fiyatları gerçek deri olduğu için piyasadakilerden yüksekmiş bende olmuşken iyi bir şey olsun istediğimden onlardan birini alacağım ama hala kararsızım bakalım artık. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeuscan -- 7 Temmuz 2013; 23:40:46 >
  • 2. Daha kullanışlı gibi
  • kesinlikle 1
  • Hocam bunu pantolonun arka cebinde mi kullanmayı düşünüyorsunuz? ben kesinlikle tavsiye etmem eğer böyleyse. ama ceket cebinde kullancaksanız bence de 2. pantolon arka cebinde telefon yamulur valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Ben spiegen snap leather case kullanıyorum çok memnunum.. Oldukça dayanıklı ve kibar

Bu arkadasın gösterdigi dısındakiler yaramaz siyah iphone 5 kullanıyorsanız banko çizer
  • Pek kullanışlı gelmediler açıkcası

• Ben üçünüde beğenmedimde kötünün iyisi 2 numara bunlar çok kullanışsız cüzdanı nerende taşıyosun bilmiyorum ama bu cüzdanları 5 ile beraber arka cepte taşıyamayacağın kesin bende cüzdanı arka cepte taşırım başka koycak yer yok ne biliyim cüzdanla telefon kılıfını birleştirmek çok saçma. Cüzdanımsı bişey arıyosan kapaklı kılıf al en iyisi.

• O cüzdanı arka cebinde taşırsan o ekran kırılır

• quote:

www.fonefon.com 'dan baktım fiyatları gerçek deri olduğu için piyasadakilerden yüksekmiş bende olmuşken iyi bir şey olsun istediğimden onlardan birini alacağım ama hala kararsızım bakalım artık. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Öncelikle donanım haber üyesi olduğunuz için indirim kodunuz mesaj olarak size gönderildi. Bu ürünler iPhone'u çizer düşüncesi gereksiz bir kaygı çünkü ürünlerimiz gerçek deriden üretilmiştir gerek dış yapısı gerekse iç yapısı ile iPhone 5 için özel üretilmiştir. iPhone 5 söz konusu olduğu için arka cepte taşınma olayı zor olur o konuda haklısınız. Ceket cebinde, çantanızda ya da dışarı çıkarken direk sadece bu cüzdanı elinize alıp çıkmak için uygundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.