< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sizce bu kazalı araç alınır mı? (2. sayfa)
-
-
airbag açmadıysa alınır binilir , aracı biyere vurduk iki parça boyadık diye çöpe mi atacağız ? Eğer bir arabanın şaselerinde işlem yoksa kaportanın hiçbir önemi yok bence.
-
Tamirli airbagin açılma garantisi yok. Ancak ve ancak orijinal sıfır airbag alınıp takılmalı eğer böyle yapıldıysa zaten hasar kaydı 30 bin ile kalmazdı daha da fazla olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: cricetAdam 30k hasar kaydı var diyor. Demek ki araç kaskodan yapılmış, airbag açılmışsa bile olması gerektiği gibi tamir edilmiştir.
Alıntıları Göster
İyi ihtimalle araç airbag açmadı, kötü ihtimalle tamirli airbagler veya direnç atıldı.
Dediğim gibi 20 bin lira için almazdım. Ha 40-50k ucuz olur emsallerinden o zaman düşünülür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam yetkili serviste yapılmış diyor, bunlar da "airbag tamirlidir, direnç atmışlardır." diyorlar. Airbag açmamış zaten ama açsa bile yetkili servis orijinal bir şekilde airbag değiştirir.
Bence fiyatı fena değilse alınır. Sonuçta neler yapıldığı belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Tamirli airbagin açılma garantisi yok. Ancak ve ancak orijinal sıfır airbag alınıp takılmalı eğer böyle yapıldıysa zaten hasar kaydı 30 bin ile kalmazdı daha da fazla olurdu.
İyi ihtimalle araç airbag açmadı, kötü ihtimalle tamirli airbagler veya direnç atıldı.
Dediğim gibi 20 bin lira için almazdım. Ha 40-50k ucuz olur emsallerinden o zaman düşünülür.
Alıntıları GösterKaskolu arabada tamir veya direnç olmaz. Değişim olur.
Normalde bu kaza için 20k düşmesi yeterli ama piyasa koşullarını düşününce, insanların kazalı arabaya bakışlarını düşününce biraz daha düşmesi gerekiyor. Bence 25-30k yeterli.
-
Foruma sorsan kimse kazalı arabaya binmiyor. Hepsi sadrazam torunu.
-
Gayet normal. Airbag sensörlerine gelmemiş ki ? Airbag sensörleri arabanın sağ ve sol ucunda olur tam ortada olmazquote:
Orijinalden alıntı: Beelsairbag nasıl açmamış ya bu kazada hayret
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazalı araba yetkili serviste yapılmışsa alınır ayrıca çok büyük bi sıkıntısı gözükmüyor. Bizim milletin kaza değişen takıntısı adamı çürütür. Airbag açmadığınada eminim tam ortadan darbe almış.
Fiyatta iyi pazarlık yapılırsa gayette alınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 model bir araç aldım 7 tane hasar kaydı var toplam 10 bin kadar araç hepsinde servise gitmiş cam, ayna vs 150 liralık 800 liralık kayıtlarda var. Yanında miktar olmayan hasar kaydı yok gittim servise baktırdim içim rahat şimdi. Bazı araçlar görüyorum tavan hariç komple boya değişen var 1 TL hasar kaydı yok nerede ne yapıldı belli değil. Bu hasar kaydı olmayan araba takıntısını aşmak gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 27 Haziran 2021; 16:35:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: tosunoo
Serviste yapılmış airbag açma yokairbag kontrolü yapan bir ekspere göster eğer airbaglarde açma yoksa yada orijinal ile değişmiş ise alınabilir.
Araç alma meselesine tamamen bütçe olarak bakıyorum, kendi adıma zaten biraz daha verebilecek olsam kazasız bakardım🙂 ama bütçem buna yetiyorsa iyi bir ekspertizden sonra soru işaretim yoksa alırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%10 indirim için değmez.%20 ve üstü olsa düşünülürdü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
direği alacaksanız alın fazla hasar yok gibi.
ama araba için bir hava yastıgı zaten 20 bin. oldu takmadılar ise zaten aynı hesaba girer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X