Şimdi Ara

Sizce bu sene sınav kolay yada sınavla alakalı değisiklik olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene buyuk bir secim var 9 milyon kisi ilk defa oy kullanacak bunun bir etkisi vardir diye dusunuyorum bir degisiklik olacagini yada sinav kolay olacak gibime geliyor hadi hayirlisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwait -- 10 Ekim 2022; 1:46:31 >

• Seçimden önce ve kolay olacak sonuçlarda seçimden sonra açıklanacak bence.
  • Son YKS olacağı için bir tık zor olur gibi. Şimdiden sıralama tahminim 2019x0.7

• Kpss olayindan sonra soru havuzu değişmiştir o yuzden yeni tipler görebiliriz belki

• tarihin en zor sınavı geliyor 2021den 2 kat zor olacak 

• Yeni ÖSYM başkanının eski sildiği postlarını gördükten sonra din çalışmaya karar verdim
  • maslarmaalesef aşırı kolay olacak
  • Kolay olursa seçimi kaybederler. Gençler sandıkta affetmezler. Orta şeker-zor arası olmalı ki çalışan hakkını alsın.

• Geçen sene o kadar 2020 dipti daha kolay gelmez dedik , şimdide 2021 e daha zor gelmez diyoruz bakalım bu sene ne olacak
  • Gaddar.Kerim kullanıcısına yanıt
    O yüzden genelde seçimden sonra yapıyorlar sınavı. Mesela 2018'de öyle olmuştu.
  • 21den kolay olur

sorular çok farklı olmaz soru havuzunda değişme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Misakimi10537

O yüzden genelde seçimden sonra yapıyorlar sınavı. Mesela 2018'de öyle olmuştu.

Hocam zaten önce olsun sonra olsun hiç fark etmeyecek 2021'in acısını sandıkta çıkartacaklar.  Tek çareleri gençlerin seçim haklarını ellerinden almak o da imkansız.

Oy istiyorlarsa sınavı seçimden önceye alıp sınavı olması gerektiği gibi yığılmanın olmayacağı, çalışanın hakkını alacağı şekilde yapmalılar. Anca öyle birazı tav olur da atar. Bence bu oy potansiyelini değerlendirip dediğim gibi yapacaklar her kartı oynuyorlar şu an bunu oynamak kadar basiti yok, maliyeti sıfır en başta.

• Up

Konuyu üste çıkarmamın sebebi düşüncelerimizi aktarmak için çıkarttım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.