Şimdi Ara

Sizce bu sistem nasıl? (1060, i5, 8GB Ram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rainbow Six Siege, Titanfall 2, For Honor vs. gibi genelde online yönü kuvvetli oyunları oynamayı düşünüyorum illa ultra ayar diye bir takıntım yok en az 2-3 sene götürecek PC toplamak istiyorum sizce nasıl?

RX 480 olsa daha mı iyi olurdu? Bütçem 3550TL
    Sizce bu sistem nasıl? (1060, i5, 8GB Ram)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 21 Ocak 2017; 17:18:31 >

• 1300 3gb? verilmez sanki o para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    1100'e Armor modeli var onu düşünüyorum zaten değiştirmeyi unutmuşum. Kafamda soru işareti bırakan şey RX 480 mi 1060 3GB mı alsam. 1060 6GB uyguna bulabilirsem o ilk tercihim tabiyki ama şuanda bütçemin üstünde kalıyor maalesef.
  • MrNtlu kullanıcısına yanıt
    Rx 480 dx12de 1060(6gb)ı geçiyor. İ5 6500 bazı yerlerde çok daha ucuz.

• kingocd kullanıcısına yanıt
    yani Rx 480 8GB mı önerirsiniz uzun vadede?
    Maximum f/p 4gb olanında, ama geleceğe dönük istiyorsan 8gb iyi bir seçim.

Kime sorsam intel toplicaksan 1060 al 480 uzun vadede gitmez vs. gibi yorumlar alıyorum bu aklımı çok karıştırıyor. 1060 6GB olsa düşünmeden alırdım ama 3gb olunca düşündürüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kartın 6GB olanını almalısın ya da RX480'in 4 GB modeline yönelmelisin. 3 GB'dan fazla vram kullanan birçok oyun var ama daha 4 GB eşiği henüz pek aşılmadı 1080p'de. 8 GB RX 480 alabilirsen en iyisi olur.

Bu arada 6500 1000 tl he mi, memleket harbi iyiye gidiyor.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    RX 480 diyorsunuz o zaman teşekkürler öneri için fiyat olarak uygun önerdiğiniz site var mı acaba?

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.
    Olay şu an tam tersi, 480 ileride çok daha iyi olacak. Bunu r9larda da gördük.

Oynamayı düşündüğüm oyunlar For Honor, Titanfall 2, Rainbox Six Siege gibi online olarak öne çıkan en azından benim için oyunlar olucak. 2-3 Sene High-Medium 60 FPS verse yeter 480'e sıcak bakmaya başladım okuduklarımla.
    Ps4 çöpe atılıp yeni nesle geçene kadar high altına inmez.

• Monitör freesync ise rx 480 daha mantıklı. Birde 16 gb ram almanızı tavsiye ederim.

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-lu28e590dsuf-1-ms-uhd-4k-gaming-monitor.html Freesync evet ram arttırmayı düşünüyorum banada az geldi teşekkürler öneri için.
    1-2 Senesi var en az o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

Kime sorsam intel toplicaksan 1060 al 480 uzun vadede gitmez vs. gibi yorumlar alıyorum bu aklımı çok karıştırıyor. 1060 6GB olsa düşünmeden alırdım ama 3gb olunca düşündürüyor.

Sorduğunuz kişileri merak ettim.Intel toplamakla ekran kartının ne alakası var?

3 gb 1060 almaktansa 4 gb rx470 bile daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-lu28e590dsuf-1-ms-uhd-4k-gaming-monitor.html Freesync evet ram arttırmayı düşünüyorum banada az geldi teşekkürler öneri için.

4k performansınız baya düşük olur ama 1060'la. Eski pc'de 8 gb ram vardı battlefield 1 herşey en düşükte 8 gb rami zorluyordu arada pc uyarı veriyordu. 4k'da oynayamayacağınızı tahmin ediyorum.

• Oha 1000 liraya i5 vuuuv hocam bu dolar kurunda almayin bence ama yinede siz bilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.