Şimdi Ara

sizce bu sorun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce garip birşey oldu.bilgisayarımı açtım skype den görüntülü görüşme yaptım daha sonra donanımhaber de konulara baktım ve siteleri kapadım bilgisayar boş durumdayken cpu ya baktım yüzde 30 lara çıkmıştı bir süre sonra yüzde 1-2 arası oldu sizce bu sorun mudur?

• konu güncel
  • Hayır; sorun değil. Ama yine de sorayım: CPU modeli nedir?
  • cpu modeli derken?
  • AMD FX 6300 gibi yani.
  • amd radeon
  • yok hocam ne sorunu :) olur öyle
  • islemcinin Saat gibi calistiginin gostergesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar birde birşey daha soracağım.benim bilgisayarda sadece c var d yok ve görev yöneticisinden disk yüzde 100 lere kadar çıkıyor bu sorun mudur?
  • Bender_ B kullanıcısına yanıt
    Durup dururken Ne olsun istiyorsun Arkadaşım

SORUN YOK, KARIŞMA BİLGİSAYARIN İŞİNE
  • saolun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender_

teşekkürler arkadaşlar birde birşey daha soracağım.benim bilgisayarda sadece c var d yok ve görev yöneticisinden disk yüzde 100 lere kadar çıkıyor bu sorun mudur?

hangi işlem diski kullanıyor orda göstermesi lazım
  • hizmet ana bileşenleri yazıyordu dosya konumunu aç dedim c de system32 de svchost.exe yi gösterdi.bu svchost virüs olan svchost değil dimi?
  • bu arada svchost.exe lere baktım 11 tane var kullanıcı adlarına baktım system,network ve local service vardı sizce sıkntı var mı?
  • konu güncel
  • Yok hocam bilgisayarın boştayken bi süre sonra dosya hatalarını denetlemek için işlemciyi ve diski kullanır. Bunun haricinde birtakım denetlemeleri yapmak maksadıyla arada bir bu kaynakları kullanır. Sanırsam hızlı halletmek için yüksek oranlarda kaynak kullanımı yapıyor. En son sordukların ise sistem dosyaları, denetleme düzenleme tarama gibi rutin işleri yaparlar... Sonuç olarak bilgisayarın tıkırında çalışıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.