Şimdi Ara

Sizce bu verilerle SSD ye geçmem gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu verilerle SSD ye geçmem gerekir mi?

Arkadaşlar demin SSD vs HDD tarzında bir video izledim. Normalde FPS artışı pek görünmediğinden bahsedilmiş bazı yerlerde.

Fakat bu videoda azda olsa vardı. En azından açılış kapanış hızlarında vardı. Harita yüklenme hızlarında vardı. Ve videoda tesadüf benim bu verilere yakın bir hdd ile karşılaştırma yapılıyordu.

Bende Path Of Exile oynuyorum, ve orada 1 dakikada bir yeni bir Dungeon giriyorsunuz bilen bilir. Ve her bir yeni dungeon giriş çıkışında kasmalar. Oyun açılışında uzun bekleyişler.

Sizce SSD almalı mı. Bunlar benim sorunumu çözer mi.

Edit 1:

Bu videoda da bayağı SSD' nin farkettirdiğine inanıyor herkes. Hatta 5000 saatimin 100 saati loading kısmında geçti diye yorum atan bile olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 17 Şubat 2020; 22:53:13 >

• Dostum veri demişsin ama bunlar veri bile değil felaket sonuçlar.

Sadece oyun açısından değil genel sistem performansı için ssd'ye geçmelisin. Ssd artık bilgisayarlar için bir opsiyon değil standarttır. Faydalarını yıllardır yazıyoruz çiziyoruz tartışıyoruz milyonlarca test var o var bu var. Bunu sorman bile hata ssd'ye geç hem günlük bilgisayar performansında hem oyun loading sürelerinde inanamayacağın farklar göreceksin, fps için çok büyük fark olmaz çünkü fps için başka bir çok etken vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Dostum veri demişsin ama bunlar veri bile değil felaket sonuçlar.

Sadece oyun açısından değil genel sistem performansı için ssd'ye geçmelisin. Ssd artık bilgisayarlar için bir opsiyon değil standarttır. Faydalarını yıllardır yazıyoruz çiziyoruz tartışıyoruz milyonlarca test var o var bu var. Bunu sorman bile hata ssd'ye geç hem günlük bilgisayar performansında hem oyun loading sürelerinde inanamayacağın farklar göreceksin, fps için çok büyük fark olmaz çünkü fps için başka bir çok etken vardır.
    eyw yorum için.
    www.vatanbilgisayar.com
    Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-240gb-hyperx-fury-3d-serisi-sata-3-0-okuma-500mb-yazma-500mb-.html

şu ürünü almak istiyorum bakalım. Fiyatı uygun göründü

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

eyw yorum için.
    https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-240gb-hyperx-fury-3d-serisi-sata-3-0-okuma-500mb-yazma-500mb-.html

şu ürünü almak istiyorum bakalım. Fiyatı uygun göründü

Alıntıları Göster
    Alınabilir, alternatif olarak bu ürün de iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Alınabilir, alternatif olarak bu ürün de iyidir.
    https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-240gb-3d-nand-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-HBV00000IF41Y?magaza=Hepsiburada

Alıntıları Göster
    Aldım söyldiğim ürünü taktım şimdi. Cidden cok farketti yaw.

Sanki yıllardır banka kuyruğunda bekleyerek işlem yapıyomuşum, ama artık her işlemde ilk sıradaymışım gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

Aldım söyldiğim ürünü taktım şimdi. Cidden cok farketti yaw.

Sanki yıllardır banka kuyruğunda bekleyerek işlem yapıyomuşum, ama artık her işlemde ilk sıradaymışım gibi.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.