Sapphire Ati HD 4670 1GB 128Bit DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 HDMI Ekran Kartı ekran kartı aldım, p4 3.0 işlemcim ve asus anakartım 1 gb ram var, 300w aopen power supply ile çalışır mı, ya da taktığımda bana yaratacağı ilk sorun ne olacaktır?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim...
anakartında pci ex slot var ise sana sorun çıkarmayacaktır.
evet pcı x16 slotu var ama beni düşündüren minimum 350 w psu istemesi ekran kartının...
overlock falan yapmazsanız sorun olmaz.
overlok tabirini çok duydum, fakat yapmasını bilmiyorum, inş dediğiniz gibi sorun çıkarmazda en azından düşük çözünürlükte oyunları oynarım...
yeşekkürler ekran kartı zaten 1 gb, anakartımda onboard 64 mg ekran kartı var, onunla da birleştirsem çok şey değişmez heralde, teşekkürler
Konu ne hale gelmiş.
Neyse, eğer sisteminde ekstradan güç tüketecek fazla bir donanım yoksa (ekstradan sayıca fazla HDD, vs.. gibi) 300W Aopen ile normal bir şekilde çalıştırırsın, sorun olmaz.
herkese teşekkür ederim ilgisinden dolayı, arkadaşlar birbirinizi kırmayın 3 günlük dünya, yanlış anlaşılmalar olabilir her zaman, mühim olan uzatmadan tatlıya bağlayabilmektir bence, kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme