Şimdi Ara

Sizce çalışıyım mı ? Yoksa tatil mi yapıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce çalışıyım mı ? Yoksa tatil mi yapıyım ?

(En Son Oy Tarihi: 28.6.2012)
Giriş
  • Arkadaşlar yaz tatilimi en verimli şekilde geçirmek istiyorum.Şurda 1,5 ay filan kaldı okulların açılmasına.Tatil süresince 1 ay boyunca fabrikada çalışabilirim ya da çalışmayıp evde yatabilirim, kursa gidebilirim.Fakat çalışırsam 1 ay sonunda işin bana getirisi 600 TL olacak.Bir yandan da tatilimi çalışarak geçirmek istemiyorum.Arkadaşlar kararsız kaldım size danışayım dedim lütfen alakasız mesajlar atmayın yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

• Yukarı.
  • ben her sene yaz tatilinde barçın sporda çalışırım. evde oturup asosyal olmaktansa insan içine çıkıyorum. bence çalış ama fabrikada değil, şehir içinde bir yerler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

ben her sene yaz tatilinde barçın sporda çalışırım. evde oturup asosyal olmaktansa insan içine çıkıyorum. bence çalış ama fabrikada değil, şehir içinde bir yerler olsun.

Sadece fabrikada çalışabilirim hocam.Evde oturup asosyal olmaktansa çalışmak daha iyidir ama bi yaz tatilimiz var onu da böyle harcamak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

quote:

ben her sene yaz tatilinde barçın sporda çalışırım. evde oturup asosyal olmaktansa insan içine çıkıyorum. bence çalış ama fabrikada değil, şehir içinde bir yerler olsun.

Sadece fabrikada çalışabilirim hocam.Evde oturup asosyal olmaktansa çalışmak daha iyidir ama bi yaz tatilimiz var onu da böyle harcamak istemiyorum.

çalışmak iyidir ama fabrika işi yaş. yaşın küçükse tatile git.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

quote:

çalışmak iyidir ama fabrika işi yaş. yaşın küçükse tatile git.

Yaşım küçük değil fabrikada zaten dolum-kapaklama-etiketleme-kutulama yapıyoruz makinalar çalışıyor yani o kadar da ezici değil.Zaten 1 ay çalıştıktan sonra 1 ay tatilim kalıyormuş 10 gün filan da tatile gitcez zaten ben çalışmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhimmat -- 22 Temmuz 2010; 22:38:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.