Şimdi Ara

Sizce Çok Mu Safım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geçtiğimiz yıl öss için 2. sınıftan üni bırakıp dersaneye yazılmamla başladı herşey.burada hayatımda ilk kez 19 yaşında bir kızla çıkmaya başladım 2 ayın ardından ayrıldık gerçekten ben çok soğuk yapılı bir insanım ve hiç ilgi göstermemiştim ancak daha sonra kafama dank etti ve aylarca uğraştım durdum tekrar olabilmek için vazgeçtim uğraştım falan derken ikinci kere bi 6 ay sonra üstelik kendisine başkalarının yanında küfür etmiş olmam rağmen kabul etti beni. ancak bir süre görüştük ve üni ye başka şehre gitti olmuyor yapamıyoruz diyip tekrar ayrıldı. 1 ahfta hiç aramadım ve kendisi arayıp özledim dedi ne anlamda dedim sevgili anlamında olduğunu falan söyledi tekrar olduk bayram öncesi ancak bayram daha bitmeden senden müsade istiyorum ilgilenemiyorum falan dedi bugün msn de gördüm yine yalnızım aşk arıyorum gibi iletiler yazmıştı konuştum ve değersiz biriymişim gibi davrandı gerçekten ben çok mu safım her defasında böyle aynı şeyi yapıyorum arkadaşlar nedir fikriniz bunları artık patlayacağım için buraya yazdım uygun değilse silinebilir ama hayatımı çok etkiledi sadece konuşacak kimsemde yok bu konuyu yorum yazan olursa sağolsun şimdiden

• karı dengesiz. senin zaafından faydalanıyor. samimi olmadığını kabullenip hayatından çıkarmakla en iyisini yaparsın.
  • Kızları hiçbir zaman anlamadım ve anlamaya da niyetim yok genelde iyi niyetliler hep üzülüyor bayanların çoğunluğu neredeyse kendisine küfür eden kişileri tercih ediyor
  • zaafından yararlanıyorr
  • hocam kızları anlamak mümkün değil. fazla kasma bence.. kız mevzularını bırakıp derslerine yoğunlaşmalısın.
  • ben olsam son kez kızla gider konuşurum.tekrar ikne ederim onu.daha sonra okkalı bi tekme basarım,güle güle derim.ne demek senle alay eder gibi barışalım,ayrılalım.kızlara
  • kızların bı taktıgı wardır once ılgı gosterıırller senı alıstırlar sonra ılgıyı gostermeyı bırakırlar ve sen o ılgıyı arasın ılk yaptgı buymus sana
    pesınden kosman tekrar denemeye calısman cıkmanız normal
    unv gıtmıs hıc gormedıgı arksı olmadıgı bır ortam tabıkıde sana gırı donecektır kendını yanlız hıssmıstır orda
    ve bırılernden ılgı gordugunde yıne senı bırakacaktır... bakmısın 3 ay hıc konusmamısın askım dıye bı msj bıle gelır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saf değilsin arkadasım ya aşıksın yada sende alıskanlık olmus o kız

genelde ıkıncısı olur

bende ılk kız arkadasımı cok sevdıgımı sanmıstım ayrıldıktan sonra 6 ay peşinden kosmustum baska bır kızla bırlıkte olunca unuttum gıttı
  • O kızı biraz kafaya takmışsın heps bu dostum. Aşk maşk değil bu! Yanlızca hoşlanma. Bu kafayla derslere de yoğunlaşamazsın. Ya uğraşacak bişiler bul ya da yeni bi kız arkadaş. Ha bi de bu kıza s.tiri bas! Karaktersizin biri!
  • benim bi arkadaşım bi kızla çıkmıştı, arkadaşım çok sevmişti kızı ciddi içten bir sevgi hatta bi ayıcık almıştı, üniversitede oluyor olaylar kızın arkadaşları ile tuttukları ev var, 2-3 hafta sonra kız buna sen bana istediğimi veremiyorsun diye ayrıldı istediğide o işlermiş işte :D sonra arkadaşım arkadaşına söledi gitti bu çocuk çıktı kızla hemen yatağa attı falan işte işi bitirdikten sonra bütün bunlar arkadaşım içinde senden ayrılıyorum dedi:D odadaki ayıcığıda alıp çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

benim bi arkadaşım bi kızla çıkmıştı, arkadaşım çok sevmişti kızı ciddi içten bir sevgi hatta bi ayıcık almıştı, üniversitede oluyor olaylar kızın arkadaşları ile tuttukları ev var, 2-3 hafta sonra kız buna sen bana istediğimi veremiyorsun diye ayrıldı istediğide o işlermiş işte :D sonra arkadaşım arkadaşına söledi gitti bu çocuk çıktı kızla hemen yatağa attı falan işte işi bitirdikten sonra bütün bunlar arkadaşım içinde senden ayrılıyorum dedi:D odadaki ayıcığıda alıp çıktı

• Başka şehirden olmaz. Birbirinize tapsanız bile olmaz.Kaldı ki kız seni iplemiyormuş bile.
  • quote:

benim bi arkadaşım bi kızla çıkmıştı, arkadaşım çok sevmişti kızı ciddi içten bir sevgi hatta bi ayıcık almıştı, üniversitede oluyor olaylar kızın arkadaşları ile tuttukları ev var, 2-3 hafta sonra kız buna sen bana istediğimi veremiyorsun diye ayrıldı istediğide o işlermiş işte :D sonra arkadaşım arkadaşına söledi gitti bu çocuk çıktı kızla hemen yatağa attı falan işte işi bitirdikten sonra bütün bunlar arkadaşım içinde senden ayrılıyorum dedi:D odadaki ayıcığıda alıp çıktı

filmlerdeki gibi. ama helal olsun

• bu mahlükatları çözebilen yok maalesef

gereksizler ama bi o kadarda gerekliler
  • sağolun arkadaşlar sanırım ilk kez olduğundan böyle birşey oldu alışkanlık mı artık nedir bilmiyorum ama umrunda değil kızın hastayım hastaneye gidiyorum diyorum bana saçma salak bi forward mesajı atıyor o anlamda iplemiyor evet kendine ilgi bekliyor hep herkes baan bakıyo teklif ediyo falan fişman diyor sürekli ilk ayrıldığımda bana da istediğimi veremedin dedi sonrası hep açık saçık muhabbetler falan işte küfür ederken içkiliydim arkadaşlar yine bu kız yüzünden neyseki öss de bişiler tutturduk şimdi de rahatsızlığım çıktı ortaya böyle kötü bi durum işte saolun yorumlar için msnden sildim telden arar mı bilmem ararsa bende yatağı düşünüyorum ama kendim
  • quote:

ne adammış be vayyy daha bu gazla viyanayı bile fetheder o

• Kıza de ki; Çek git bebeğim uzaklara, çek git, bavulunu topla bebeğim, çek git...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 11 Ekim 2008; 4:06:35 >
  • Freud bütün hayatını kadınlara adamış , Bugün bile pskolog'a gitseniz onun teorilerinden yola çıkarlar sizin ruhsal sorunlarınızı çözmeye çalışırlar Ama o freud bile Ölüm döşeğinde ölmeden önceki cümlesi KADINLAR NE İSTER 'di Böyle büyük bir zat çözememiş'te bizmi çözücez Saygılar.... NOT:Sorunu olan bana özel'den mesaj atsın hallederiz , Kadın sorunuysa %1000 hallederiz.
  • valla hallolacak bi tarafı yok gibi bilmiyorum yani olayın gider yanı yok ki umutsuz vaka silerim kafamdan artık sorun etmeye değmez herşeyi tka taka bu yaşta hastane kapısına düştük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.