Şimdi Ara

sizce cpu sorunumu yoksa kasada elektrik kaçağımı var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok değerli arkadaşlar benim pc de bir sorun ama ne sorun şimdi mouse oynatsam işlemci fanında bir zorlanma oluyor bir pencere açsam yada herhangi bir işlem yapmak istediğimde işlemci fanı zorlanıyor sizce nedir bunun nedeni ne olabilir ne yapmam lazım benım bunu susturmam için zaten normalde sesli çalışıyor fan ama zorlanmanmanın nedenini bir türlü bulamadım ama teorim bir kaçak olduğu sizce nedir bunun nedeni yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar saolun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazanova -- 17 Haziran 2006; 21:53:53 >

• Aslında bu bir sorun değil merak etme. Bazı anakartlar, işlemci fanını, ancak işlemci belli bir dereceye geldiğinde artırırken, bazı anakartlar işlemci yükü her arttığında işlemci fanının hızını artırır. Mouse'u hareket ettirmekle bunun ne alakası var peki dersen, her mouse kıpırdatışında imleç birşeylerin üstünden geçtikçe işlemcin kullanılır. İstersen bunu Ctrl+Alt+Del 'den CPU kullanım yüzdene bakarak da anlayabilirsin.
  • dostum ama ilginç olan bir şey daha var şimdi senın dediğini anladım ben çok saol oda bir olasılık ama ekranımda kaymalar oluyor parazit yapıyor yani şimdi diceksin 60 herzde ama değil 85 herzde olduğu halde titremeler çıkıyor şimdi kanaat gerdim bu kasada kaça var ama ben şimdi bunu nasıl etkisiz hale getiririm acaba power subly den olabılırmı ne diyorsunuz bu konu hakkında gözünüzü sevem bir el atın kafayı yicem nnasıl halledicem bu kaçak olayını?.
  • Bios'tan voltaj değerlerine bakınız. Mesela işlemciye kaç V vermişsiniz Görünen Kaç V ? Bana voltaj sorunu gibi geldi.
  • Biosdan otomatik fan hızı ayarlarını kapat öyle dene derim, zira bahsettiğin gibi sisteminde kaçak olsa niye senin mouse u hareket ettirmeni yada pencere acmanı beklesinki, herzaman yapar.
  • inan bu konuda yeterli bilgisayar bilgisine sahip değilim acaba bunu nasıl yapabilirim yani ne yapmalıyım biraz anlatırmısın eğer biosatysa hangi ayarları yapmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.