Şimdi Ara

SİZCE DOĞRUMU SSLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Bence doğru değil.

Benim için mutlu olmak için 2 şey gerekli;
    1)Sağlık
    2)Sevincimi, üzüntümü paylaşabileceğim dostlar.

Bunları hayatımdaki bazı gerçek örneklere bakarak söylüyorum

akşam yemek yiyecek ekmeğin olmayın sağlısın olsa ne yazar .sen her gün hergün makarna yiyebilirmisin ? dostların yanında olsa sen aç kalsan mutlumu olursun ?

Canım sen de bokunu çıkarma.Ben sana 0 lira ile yaşa demiyorum.
    Mesela karnın doysun, araban olmasa da olur.Kirada yaşa, başını sokacak yerin olsun, ev sahibi olmasan da olur.

• Eva haklisin gülüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla mutlu olabileceğin şeyleri alabilirsin oyunlara ilgin vardır güzel bir bilgisayar toplayıp orjinal oyunlarıda alıp mutlu olabilirsin.Arabalara ilgin vardır araba alırsın mutlu olursun. Ama paranında alamayacağı şeyler vardır ve insanında arabalara ihtiyaç duyduğu kadar sevgiyede ihtiyaç duyar ve para sevgiyi satın alamaz.Mutluluğu nerede aradığınızdır olay, para mutluluğu satın alır veya alamaz diye bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: Kaioken

SİZCE DOĞRUMU SSLİ

Doğru değil

Adam fakir beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 defa yazıyorum iyi okuyun.

İnsanın parası varsa çalışmak zorunda kalmaz. Böylece zamanı satın alır. Bu kalan zamanda da kendini mutlu edebilecek şeyleri yapar. Yani para mutluluğu satın alır.
  • Parayla mutluluğu sevgiyi sağlığı alabilirsin bazıları diyecek sağlığı nasıl alacan doktora trilyonu ver bak nasıl seni iyileştiriyor yanlız çaresi olmayan bir hastalıksa para mıçar
  • Para = Güç = Herşey = Mutluluk = Yaşam = Sen!
  • Dogru degil diyenlere Hiç kimsede dememiş ki ya hem parası hem sagligi yoksa adamin?

Ulan zenginlik gibisi varmi anasini satim saglikla falan karistirmayin avutmayin kendinizi. Para gelince saglik gidecekmis gibi ikisi bir arada olmuyomu sanki? Bunu diyenler fakir avuntusunun farkli bir versiyonu olsa gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.