quote:Orijinalden alıntı: haribo21quote:Orijinalden alıntı: Kaioken kusura bakma ama doğru... ( CİDDİYİM ) ..Evet doğru. (Ben de ciddiyim)
quote:Orijinalden alıntı: Charlie ChaplinEvet doğru. (Ben de ciddiyim)Alıntıları Göster Bende sanırım katılıyorum, yanı satın alır. (Bende ciddiyim o halde)
quote:Orijinalden alıntı: EdizcemBende sanırım katılıyorum, yanı satın alır. (Bende ciddiyim o halde)Alıntıları Göster doğru maalesef
quote:Orijinalden alıntı: EdizcemBende sanırım katılıyorum, yanı satın alır. (Bende ciddiyim o halde)Alıntıları Göster Bence doğru değil. Benim için mutlu olmak için 2 şey gerekli; 1)Sağlık 2)Sevincimi, üzüntümü paylaşabileceğim dostlar. Bunları hayatımdaki bazı gerçek örneklere bakarak söylüyorum
quote:Orijinalden alıntı: Muten RoshiBence doğru değil. Benim için mutlu olmak için 2 şey gerekli; 1)Sağlık 2)Sevincimi, üzüntümü paylaşabileceğim dostlar. Bunları hayatımdaki bazı gerçek örneklere bakarak söylüyorum Alıntıları Göster Doğru tabiki aksini iddia eden fakirdir hadi bakalım risk budur!!!!!111
quote:Orijinalden alıntı: PetrovaFireDoğru tabiki aksini iddia eden fakirdir hadi bakalım risk budur!!!!!111Alıntıları Göster Doğru mu yanlış mı bilmem ama ciddiyim.
quote:Orijinalden alıntı: Ride The Lightning quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: Kaioken Doğru değil Adam fakir beyler
quote:Orijinalden alıntı: tembelizmDoğru mu yanlış mı bilmem ama ciddiyim.Alıntıları Göster Sağlık da varsa tabiiki doğru.Hele de bu zamanda...
quote:Orijinalden alıntı: ŞahinAbi vang-ma-ndiyo-ano-sim-iva-igen-taip-tak-p-ie-kylla-oo-jah-ya-ano-ya-oa-po-vai-si-oa-ja-oui-yes-evet uğraşmışsındır baya
quote:Orijinalden alıntı: Muten Roshi Bence doğru değil. Benim için mutlu olmak için 2 şey gerekli; 1)Sağlık 2)Sevincimi, üzüntümü paylaşabileceğim dostlar. Bunları hayatımdaki bazı gerçek örneklere bakarak söylüyorum Paran olduğu zaman gidersin amerika'ya orda sağlık testi vs. yaptırırsın.Paran olunca da 1 milyon dostun olur
quote:Orijinalden alıntı: zamankötüSağlık da varsa tabiiki doğru.Hele de bu zamanda...Alıntıları Göster Parayla mutluluk olur mu olmaz mı bilmem ama büyük rahatlık sağladığı doğrudur.
quote:Orijinalden alıntı: ReturnOfLegendquote:Orijinalden alıntı: Muten Roshi Bence doğru değil. Benim için mutlu olmak için 2 şey gerekli; 1)Sağlık 2)Sevincimi, üzüntümü paylaşabileceğim dostlar. Bunları hayatımdaki bazı gerçek örneklere bakarak söylüyorum Paran olduğu zaman gidersin amerika'ya orda sağlık testi vs. yaptırırsın.Paran olunca da 1 milyon dostun olurAlıntıları Göster doğru