Şimdi Ara

SİZCE DOĞRUMU YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben 1768 liraya Asus x550jk aldım 4 gb olan model sizce doğrumu yaptım ? Şuan cihazın harddiskinden memnun değilim ses geliyor servise yolladım normal dediler cihaza ssd ve ram takmayı düşünüyorum garantiden çıkar mı ? Ayrıca ssd takınca hafıza azalıcak bunun çözümü yokmu ? Lütfen bana yardımcı olun

• Guzel bir secim olmus fiyatina gore grafik islemcisi gayet guzel ssd ekleme konusunu destege bir sor yardimci olurlar normalde bir vidasini bile sokmen garanti disi birakir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of ne yapcam kararsızım
  • up
  • cihazın harddiskinden ses gelemez kardeşim, zorlarsan belki gelir bu normaldir ama durduk yere ses geliyorsa bu normal değildir, asus firması zaten dandik HDD kullanmasıyla meshurdur, bende aldıgım laptopumuun harddiskini 1 senedi dolmadan perte cıkartım
  • Sizce doğrumu karar verdim ve fiyat iyimi 1768 başka ne var ki buna eşit cihaz
  • Up

• wdnin hem ssd hem de hdd olan diski var ama çok pahalı. Diğer türlü dvd rom yerine de hdd takabilirsin. Başka da çözümü yok.
  • Up ssd taksam garanti gider mi ? Birde ssd takınca içinden çıkan diski harici kullansam yine ses gelir mi ? Ayrıca hangi ssd önerirsiniz

• Up

• Yardım
  • Konuyu 24 saatte bir uplayabilirsiniz. Her saat değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkMühendis

Yardım

Bende ondan almayı düşünüyorumda bi arkadşaımda hdd den ses geliyor demişti.

Tavsiye edermisiniz yoksa başka laptop mu alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasilva38

quote:

Orijinalden alıntı: TürkMühendis

Yardım

Bende ondan almayı düşünüyorumda bi arkadşaımda hdd den ses geliyor demişti.

Tavsiye edermisiniz yoksa başka laptop mu alsam

tavsiye ederim hdd sesi geliyor ama öyle abartılacak kadar değil 1700 liraya gtx850 ve 4200h daha ne olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.