Şimdi Ara

ACABA DOĞRUMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA
    KİLİTLİ UNUTURSANIZ:

Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa,(aradaki mesafe ne olursa
    olsun)o kişiyi cep telefonunuzla arayın.Aracınızın kapısına 25-30 cm
    uzakta cep telefonunuzu tutun,karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine
    (cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) bassın.Kapınız açılacaktır.
    Bagaj için de geçerlidir.

Arkadaşlar sizce bunu doğruluk derecesi nedir bilen varmı ?

• bence tamamiyle hayal...

ben bunu bi kaç yerde daha duydum denemek lazım
  • Ya tutarsa deneyen biri vamı acaba ?
  • Daha önce bende duymuştum.Bak şimdi bende merak ettim.Deneyen yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 23 Nisan 2007; 22:10:22 >
  • delinin biri kuyuya bi taş atmış
  • DHdekiler bile bulmakta zorlanmış
  • bu ne iş sinyal verici mi telefon?
    Hadi sesle çalışan birşey olsa araba tamamda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bunu bizzat denedim. sonuç : OLMUYOR!
  • ben bizzat denedim sonuç: OLUYOR!!!
  • Teşekkürler arkadaşlar yani demek oluyor ki bu da bir şehir efsanesi
  • ben bunu bizzat denedim. sonuç : OLMUYOR!
    ben bizzat denedim sonuç: OLUYOR!!!

oluyor mu? olmuyor mu?
  • telefonun v kumandanın yaydığı frekanslar uyumlu ise neden olmasın.misal kumanda 30khz telefonda bunu taşıyabiliyosa olur
  • Bende şimdi denedim Hatta telefonu aracın alarm kutusuna dayadım OLMUYOR....
  • gsm 900-1800 , bu kumandalar tahminen oldukça düşük frekanslı ki aynı frekanstada olsa çok mantıksız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

gsm 900-1800 , bu kumandalar tahminen oldukça düşük frekanslı ki aynı frekanstada olsa çok mantıksız.

yanlış anladın.kullanılan telefonun mikrofonu v hoparlörü bu frekanslarda çalışıyosa aktarma gayette güzel olur.
  • yani alarm kumandasının ve telefon kulaklık ve hoparlörlerinin aynı frekansta çalışması lazım diyorsun???

aslında öle denk gelse süper olur
  • uzaktan kumandadan yayılan rf dalgalarını telefon niye alsın? bunları niye tekrar yaysın? aracın yanındaki telefon neden bu dalgaları alıp üstelik birde tekrar yaysın ve niçin araçtaki kumanda alıcısı bu dalgaları alıp kilidi açsın?

neden? zevk için mi? o zaman herkes zevkini almıştır umarım.
  • kökü yalan inanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: realend

kökü yalan inanmayın

• Rf kumanda ise pek olacağını sanmıyorum rf sinyali cep teline tutarak nasıl taşıyabilirki?Ama ır ise mantıklı bir yolvar kızıl öteli iki cep teli olur kumandanın yedek anahtarı olan adam kumandanın açma tuşuna basarak telefonunun kızıl ötesi alıcısına doğru tutar tele bu bilgiyi kaydeder sonra sms yada mms ile diyer kişiye gönderir oda cebin kızıl ötesinin verici gözünü arabaya doğru tutup tel'e basınca araba açılır bu gelişmiş iki cep ile bir takım programlar kullanılarak yapılabilecek bir ihtimal.ayrıca mercedes bir arabada duyduğuma göre (artık nekadar doğru bilmiyorum) senin dediğin gibi anahtar içeride kalmış kapılar otomatik kilitlenmiş başkada yedek anahtar yokmuş servise gidilmiş.servis anahtarın belli bir kodu varmış onu istemiş sonra kodları alıp almanyadaki fabrikasına göndermişler orda anahtarın koduna göre bilgi uyduya gönderilip ordan arabanın olduğu bölgeye iletilmiş ve arabanın bulunduğu yerden kapıları açılmış pek inanmadım bu masala ama düşünüldüğünde istenillse yapılacak birşey ama daha alternatif çözümlerde olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.