|
Bildirim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 22 Nisan 2021; 16:21:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
salla kazandan 20gb çok havada kalıyor. Ne verecek bilmiyoruz her yöne mi, günlük mü, haftalık mı, instagram mı YouTube mu ne? telekomda da var 20gb sil süpürden diyip abuk subuk gb veriyormuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herhangi bir 7 yaş üzeri kişinin TC alıp uygulamadan tanımlayabilirsin. Bu sistem Turkcell'de daha esnek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklısın reis. Fakat Turkcell'in çokta abartacağını sanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bencede bu daha mantıklı olur tabi bütçe uygunsa. |
İçerik olarak freezone daha iyi hocam falat Turkcell kalitesi der geçerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgim yok hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben numara taşıma ile turkcell e geçeceğim ama webden başvurduğumda yaştan dolayı bana GNC tarifeleri tanımlanmıyor. GNC'yi nasıl yapacağız 25 yaş üstüysek? |
25 yaş altı evlat, yiğen, kuzen TC'si ile bu iş hallolabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |