Şimdi Ara

Sizce en iyi para kasma yöntemi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar kronosda gb kasıp tl ile satmayı amaclıyorum ve oyuna başladım sizce en iyi ve seri şekilde para kasma yöntemi nedir.

Not 2 çar açabiliyorum

• Tabıkı de upgrade, ne kadar zaman gecırıosun gunluk ve kac sene oynayabılceksın bunlarda onemlı uzun vadede ıyı tıcaret olur onunkınıde o zmansoylerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raymond_Reddington

Tabıkı de upgrade, ne kadar zaman gecırıosun gunluk ve kac sene oynayabılceksın bunlarda onemlı uzun vadede ıyı tıcaret olur onunkınıde o zmansoylerım
    ticaret yapabilirim upgrade sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper77x

ticaret yapabilirim upgrade sevmiyorum

Alıntıları Göster
    sermaye varsa i.belt yada i.neck ticareti kısa zamanda güzel gelirler elde edebilirsin bi ara ben ionia da günde en az 2-3 gb kasardım i beltten 16ya alır 17ye satardım pazarın durumuna göre
  • Zamanınız varsa pazar gezerek item toplayıp satın , paranız yoksa gem , kutu , wes , gibi itemlere buy açın diğer chardan da sell açın . 2 char ticarette çok ama çok büyük bir artı getirir . İşi biliyorsanız çok kazanırsınız .
  • amacim para kasmak olmadigi halde savaslardan eventlerden falan gunde 10-12 gb kaldiriyordm rpr pot falan parasini cikardigin zaman kar olarak 5-6 m.kaliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

amacim para kasmak olmadigi halde savaslardan eventlerden falan gunde 10-12 gb kaldiriyordm rpr pot falan parasini cikardigin zaman kar olarak 5-6 m.kaliyordu.

kardeş nasıl yapıyorsun kronosta oynuyorsan bi yardımcı olurmusun
  • quote:

quote:

amacim para kasmak olmadigi halde savaslardan eventlerden falan gunde 10-12 gb kaldiriyordm rpr pot falan parasini cikardigin zaman kar olarak 5-6 m.kaliyordu.

ronarktayim priestim. pot isine girsem para kolay olurda ugrasmiorm. yesil kutu #1(chaos yetenigene gore degisir. bdw #3 /4 (3-4 tane kirmzi kutu)
    ayrica gecen basima geldi adam buy pazar kurmus lufer towna kirmizi kutu 1.5 m yerine 15m kurmus ustumde 6 tane vardi... 90 m cepte. bilem anlatabiliyormuyum??
  • pot ve sc eventlerini kacirmassan iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

ronarktayim priestim. pot isine girsem para kolay olurda ugrasmiorm. yesil kutu #1(chaos yetenigene gore degisir. bdw #3 /4 (3-4 tane kirmzi kutu)
    ayrica gecen basima geldi adam buy pazar kurmus lufer towna kirmizi kutu 1.5 m yerine 15m kurmus ustumde 6 tane vardi... 90 m cepte. bilem anlatabiliyormuyum??

anladım kardeş. sw sc eventi nasıl oluyor yenimi cıktı o bayadır oynamıyorum :D

• pot eventi vardi da sc eventi yeni cikti. king gelip pkda olanlara sc dagitioyr.
  • quote:

pot eventi vardi da sc eventi yeni cikti. king gelip pkda olanlara sc dagitioyr.

ben hiç pk çıkmadan sadece maradonda para kasmam lazım yani full time para kasacam
  • ozaman savaslarda fln takilcaksin yapabiliorsan ticaret uprage isine girme bnce gem kutu al-sat yapabilirsn
  • quote:

ozaman savaslarda fln takilcaksin yapabiliorsan ticaret uprage isine girme bnce gem kutu al-sat yapabilirsn
    evet aynen de hangi serveri seçicem bilmiyorum kardeş ya ronark nasıl ?
  • quote:

evet aynen de hangi serveri seçicem bilmiyorum kardeş ya ronark nasıl ?

Alıntıları Göster
    ronarkta ben memnum şahsen. clanım var basedeyım. Allah'a şükür paraya ihtiyacım yok. ticaretten para kazanan cok var. upragde işiyle ugrasan fazla yok. herkes belli şekilde parasını kasıor. kutu işinde iyi para var. gem okadar kullanılmıor. kısaca bole.
  • quote:

ronarkta ben memnum şahsen. clanım var basedeyım. Allah'a şükür paraya ihtiyacım yok. ticaretten para kazanan cok var. upragde işiyle ugrasan fazla yok. herkes belli şekilde parasını kasıor. kutu işinde iyi para var. gem okadar kullanılmıor. kısaca bole.

Alıntıları Göster
    Son serverda bir char açıyorsun. 35 TL'ye premium alıyorsun.
    Cash ile golden mattock alıyorsun. Madene yatıyorsun 1 ay boyunca

• Ticaret kar elde etmek için oynayacaktan her serverde buy-sell pazar kuracaksın.Sabah kurup aksam oyuna bakacaksın iyi ek gelir sağlıyor bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feijoawi

Ticaret kar elde etmek için oynayacaktan her serverde buy-sell pazar kuracaksın.Sabah kurup aksam oyuna bakacaksın iyi ek gelir sağlıyor bu oyun
    ++++++++++++++++++++ basmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

Ticaret kar elde etmek için oynayacaktan her serverde buy-sell pazar kuracaksın.Sabah kurup aksam oyuna bakacaksın iyi ek gelir sağlıyor bu oyun

paraya ihtiyacım var aynen sende kazandın galiba para :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Rock

Gavolt kes içinden çıkan şeyler 10 k veya 15 k dı sanırım sabaha kadar kasılsın char 40-50 m yaparsın

o eskidendi şimdi para etmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.