Şimdi Ara

Sizce en iyi trafik sigortası en uygun fiyatlı olan mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuyu tartışalım diyorum.

Bir kaç müşterim ile görüşürken de bu konu sık sık dile geliyor.Sizce en iyi trafik sigortası en uygun fiyatlı olan mıdır?

Bence değildir.Hatta bunun örneklerini de forumdaki sigorta başlıklarından araştırabilirsiniz.Adı sanı duyulmamış firmalardan uygun fiyatlı diye sigorta yaptırılıyor kaza olduğu zaman 2-3 ay ödeme bekletiliyor.Bu yüzden karşı taraf sürekli sizinle uğraşıyor.

Bence aradaki 50-100 lira kafanızın rahat olması açısından daha önemli.

Tabi sektörün en güçlü 6-7 firması da hata yapıyor ama en azından sizi bu kadar uğraştırmıyor.

Sizin düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 28 Nisan 2015; 18:04:21 >

• sonuçta sigorta yapmak zorunlu hangisinden yapılacağı kişiye göre değişir ama herkes cebinden çıkacak paraya bakar
  • iyi veya kötü sigorta şirketi yok.?.hepsi aynı ,al'birini vur diyeri'ne.?.

aralarındaki fiyat ayrışmasına gelince, açla tok misalini düşünelim.?.

Allah'tanki aç olanı var.?.bu yıl aracı iki yüz elli tl,ye sigortaladık.ya aç sigorta firmaları olmasaydı o tok denilen asıl aç

olanlar toplumu sömürmeye devam edecekler'di.?.

kaza sonuçlarını geçiktirme sebebi ise eeeeeeeeeeee adamlar bizim paraları faize yatırıyorlar faiziyle'de kaza

madurlarının paralarını ödüyorlar.?.

hiç gördünüz'mü bir ay dolmadan önce kaza bedelini alan oldu'mu acaba.?.

bu'ara'da okur arkadaşların dikkatine,bütün sigorta şirketleri devlet teminatı altındadır.?.şirket battı yan geldi yattı diye

bir konu söz konusu olamaz.?.yani sigortayı en uygun fiyatı hangi şirket yapar'sa yapsın bundan hem vatandaş hem

sigorta şirketi müşteri çekerek kazanmış olur.?.yani anlayacağınız iyisi en uygun fiyatlı olanadır.?.

esen kalın...

HER'GÖZÜN BAKIŞINA,HER'SÖZÜN AKIŞINA İNANMAYIN.?.
    YALNIZ BİLDİĞİNİZ DOĞRULARI PAYLAŞIN.?.
    PAYLAŞMADIĞINIZ HER DOĞRU,BİR BAŞKASININ YANLIŞINDAN DAHA DEĞERSİZDİR.?.

efsanemühendis...zkz...

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanemühendis

iyi veya kötü sigorta şirketi yok.?.hepsi aynı ,al'birini vur diyeri'ne.?.

aralarındaki fiyat ayrışmasına gelince, açla tok misalini düşünelim.?.

Allah'tanki aç olanı var.?.bu yıl aracı iki yüz elli tl,ye sigortaladık.ya aç sigorta firmaları olmasaydı o tok denilen asıl aç

olanlar toplumu sömürmeye devam edecekler'di.?.

kaza sonuçlarını geçiktirme sebebi ise eeeeeeeeeeee adamlar bizim paraları faize yatırıyorlar faiziyle'de kaza

madurlarının paralarını ödüyorlar.?.

hiç gördünüz'mü bir ay dolmadan önce kaza bedelini alan oldu'mu acaba.?.

bu'ara'da okur arkadaşların dikkatine,bütün sigorta şirketleri devlet teminatı altındadır.?.şirket battı yan geldi yattı diye

bir konu söz konusu olamaz.?.yani sigortayı en uygun fiyatı hangi şirket yapar'sa yapsın bundan hem vatandaş hem

sigorta şirketi müşteri çekerek kazanmış olur.?.yani anlayacağınız iyisi en uygun fiyatlı olanadır.?.

esen kalın...

HER'GÖZÜN BAKIŞINA,HER'SÖZÜN AKIŞINA İNANMAYIN.?.
    YALNIZ BİLDİĞİNİZ DOĞRULARI PAYLAŞIN.?.
    PAYLAŞMADIĞINIZ HER DOĞRU,BİR BAŞKASININ YANLIŞINDAN DAHA DEĞERSİZDİR.?.

efsanemühendis...zkz...

Açıkcası ben daha dün Anadolu ve Axa sigortadan ödemelerin 4.günde çıktığını gördüm.

Ve yine dün forumdan bir arkadaşa Ege sigortadan 30 gün geçtiği halde ödeme yapılmadığını da gördüm.

Açlık veya tokluk meselesi değil kalite meselesi bu olay. Yasal günler içerisinde ödeyen sektörün ilk 8 firması var birde ödememek için kırk takla atıp genel müdürleri hakkında dolandırıcılık davası olan şirketler var

• Nasıl ki 4 tekeri olanların hepsine araba denrken, alacağımız arabanın özellikli ve en iyisini olmasını istiyorsak..

Sigorta ve kasko işlemlerinde de buna dikkat ederim. Sigorta var sigorta var..

Bu işte uzman ve iyi olanlardan birini tercih ederim her zaman.. 10 yıldır kullandığımla hiç sorun yaşamadım..
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    sayın spacewolf,aksa sigortaya geçen yıl yol yardımı dahil. 340 tl'ye aracı sigortalamıştım.?.

bu yıl kazasızlıkla fiyat düşeceğine, tam aksine yol yardımsız 400 tl,ye çıkarmış.yaklaşık'ta araç 5 yıldır aksa sigorta

tarafından sigortalıydı ?. acente en uygun fiyatı anadolu

sigortadan bulmuş.?. 250 tl.?bu yıl paçayı yırtık .? anadolu sigorta güvenli ve hizmet konusunda iyi olduğunu yaklaşık

33 yıldır bilirim ve ayrıca defalarca araçlarımı ve işyerimi anadolu sigorta tarafından sigortalamıştım ,bu sebepten

hepimizin kaliteli güven duyduğumuz ve fiyatı uygun olan sigorta şirketleri aramışızdır ve bilindik marka hep önemli

olmuştur.tabiki yeni ve sorunlu sigorta şirketleriyle çalışmak kimsenin işine gelmez. yani bilindik doğrudan

şaşılmaz.fakat şuda var .?. pahalı demek garantili güvenli demek deyildir.?.ben aracımı 250 tl,ye sizin güvensiz ucuz

sigorta diye nitelemiş olduğunuz sigortalardan bir'tanesine yani anadolu sigortaya aracımı sigortalattım ve kendinizde

itiraf etmişsiniz ,aksa ve anadolu sigorta 4 günde ödeme yapıyor demişsiniz.?.sizce pahalı'mı yoksa doğruluğu bilindik

halka ucuz rakamlarla araçlarını sigortlama imkanı sağlayan şirketler'mi tercih edilir.?.

esen kalın...

• Hocam bir yanlışınız var.

Ben Anadolu sigortaya kalitesiz demedim tam tersine kaliteli ve güvenilir dedim.

Kendiniz itiraf etmişsiniz derken anlaması güç oluyor yazım stilinizden. Bizzat acentesi olduğum bir firmanın özelliklerini çok iyi bilirim.Bu yüzden kalitesiz demem pek mümkün olmaz.

Kaliteli firmalar pahalı olacak diye bir durum yok. Anadolu sigortadan 164 liraya da trafik poliçesi kestim 602 lirayada. Bu tamamen sizin risk oranınıza bağlıdır.Siz kaliteli firmaları tercih ettikçe ve kazasız yolunuza devam ettikçe fiyatlar düşecektir.

Anadolu , Ray , Axa , Sompo , Groupama , Allianz ve bunlar gibi sektörün üst firmalarına hep güvenirim. Acentesi olmadığım halde temiz olan firmaları söylemekten çekinmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 2 Mayıs 2015; 9:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.