İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR... SİZCE ESKİ ERKEK ARKADAŞDAN DOS OLURMU???
bilmem olmaz bence
O-L-M-A-Z
Erkek arkadaşa bağlı bu. Hepsinden olmaz ama bazısından olur.
Ben ayrıldığım bir kız arkadaşımla çok yakın olarak hala görüşüyorum..Bir derdim olursa açıyorum..Oda aynı şekilde..Ve halimden çok memnunum..Sevgili olarak sürdürsek böyle olmazdı ama..
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
O-L-M-A-Z
neden olmaz bir sebebi olmalı dimi... açarmısın biraz
Herkesin tecrübesi , yaşadıkları ve kişiliği farklı olduğu için değişir... Bence kesinlikle olmaz - olamaz
Sevdiğim dediğim ve daha sonradan ayrıldığım bir insan ayrıldıktan sonra karşıma kolunda bir başka erkekle gelecek ve benimle tanıştıracak
Aynı durumda sevdiğim kızın eğer eski biri olduysan hayatında dost arkadaş vb olarak bile görüşmesini istemem
Ya bir kere sen onla bazı özel boyutları yaşamışsın Bu boyuttan sonra onunla nasıl dost kalabilirsinki Bi kere herşeyi geçtik,erkeksin aklına surekli o yaşadıkların gelecektir Amma yok ben pek bişey yaşamadım etmedim diyorsan o senin paşa gönlüne kalmış eski sevgiliden hiçbirşey olmaz arkadaşım.!
kesinlikle olmaz sizi çileden çıkarmak için elllerinden geleni yaparlar.Size bol bol yeni sevgililerinden bahsedeler
eski sevgiliden dost olmaz
OLMAZ... O-L-A-M-A-Z...
sevdiğin birine dost gözüyle bakıyorsan sevmemişsin demektir...
sevmediğin biridir, laf olsun diye çıkmışsındır...o zaman bilemem...
ama sevdiysen asla OOOLLLLMMMAAAZZZ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme