Şimdi Ara

Sizce Euroleague Yılın MVPsi Kim Olmalıydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce Euroleague Yılın MVPsi Kim Olmalıydı ?

(En Son Oy Tarihi: 23.5.2017)
Giriş
  • Sergio Llull haketmediği halde MVP seçildi . Bence bu basketçilerden birine daha çok yakışırdı . Bence Ekpe olmalıydı adam tüm yıl boyunca sakin kaldı ve iyi blokları ile tam bir pivotluk gösterdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 21 Mayıs 2017; 12:44:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu upluyorum görüşlerinizi belirtebilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal sezonda Udoh olmalıydı. Final'de yenersek Udoh,yenilirsek Spanoulis Final Four MVP'si olmalı bence.

• Llul haketmemişmiş Madrid'in 30 maçını da izledin mi? Normal sezon 1.'si varken 5. Fener'den mi seçilecekti? Sanki Fener'in kadrosu kalitesiz de kalitesiz kadroyu anca buraya kadar taşıyabilmiş Udoh veya Bogdanovic. Normal sezon farklı final-four farklı o da akşam belli olacak ya Spanoulis ya da Udoh olacak büyük ihtimal.
  • Llull nasıl hak etmiyormuş ben onu anlamadım. Normal sezon MVP'si bu farkındaysanız.
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    Taraflı değilim sadece görüşümü bildirdim . Final four dışından MVP seçilseydi kesinlikle Thomas Heurtel derdim bence Sergio Llullden daha iyi oynadı .

• Heurtel diyor bi de.Hocam boşver sen karışma bu işlere.Otur izle ama yorum yapma.
  • Heurtel mi? Hocam kusura bakma da harbi anlamıyorsun bu işten. Ayrıca normal sezonda Llull hak etti. Her şeyi geçtim bir kere zaten Fenerbahçe normal sezonda çok istikrarsız oynadı Madrid sürekli ilk 2 içerisindeydi, Fenerbahçe'den neredeyse çoğu Fenerli'nin ümidi bile yoktu normal sezondaki hele hele mağlubiyet serilerinden sonra. Fenerbahçe Play-off'lardan itibaren açılmaya başladı. Bu durumda bile zaten Fener'den 1 kişinin bile hak etmediği ortada. Normal sezon diyoruz.
  • Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe bu sene belki en çok sakatlıktan çeken takımdı . Ekpe Udoh , Bogdanovic gibi isimler birçok maçta yoktu . Olsaydı Udoh bence MVP seçilebilirdi .

• Obsession kullanıcısına yanıt
    Bu benim şahsi görüşüm . Sergio Llull çok fazla şişiriliyor bence .

• Bir kere daha Udoh Llull hayranlarına cevap verdi . MVP olamasamda MVPlik basketbol oynadım dedi basketbol oynarken .

• Llull normal sezonda haketti bence .Çünkü Real gibi takımın ana oyuncuusu lideri idi.Udoh alsa da kimse ses etmezdi ama Llull haketti.
    Ama eğer Bogdanovic sakatlanmasaydı " performans verebilmesi durumunda tabi" sezonun MVP ödülünü alırdı diye düşünüyorum
  • De Colo ve Llull arasında gitti geldi sezon.Ben de Colo olur diye bekliyordum.Sezon boyunca takım olarak istikrarsız bir görüntü çizdik o yüzden de Udoh ve Bogdanovic'in olması imkansızdı.Kaldı ki Bogdanovic uzun süreli sakattı.

Olaya çok duygusal bakıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.