bencede o size katılıyorum ne kadar bu konuyu bilmesemde çoğunluk her zaman haklıdır. merak ettim katılıyım dediydim
kesinlikle _JAROD STEVENSON_ bu arada seçeneklerde niye yok adam herşeyi yapıo niye seçeneklere koymuyosunz
hehe şaka mı bu ya mrsic bence...
seran kardeşim burda 1 numaralı adam deniyo oyunu yaratn adam 1 numaradır stevenson çalışkan yetenekli ama 1 numaralı adam ya center ya pg yada insanüstü bi başka mevki oyuncusundan çıkar kambalayla mrsiç oyunu yönlendiren isimler
quote:
Orjinalden alıntı: seran
kesinlikle _JAROD STEVENSON_ bu arada seçeneklerde niye yok adam herşeyi yapıo niye seçeneklere koymuyosunz
quote:
Orjinalden alıntı: SezaiAgbi
seran kardeşim burda 1 numaralı adam deniyo oyunu yaratn adam 1 numaradır stevenson çalışkan yetenekli ama 1 numaralı adam ya center ya pg yada insanüstü bi başka mevki oyuncusundan çıkar kambalayla mrsiç oyunu yönlendiren isimler
bu görüşüne katılmak pek olanaklı durmuyor. (genel anlamda) benim oyum mrsic e.
1 numaralı hücum opsiyonu elbette mrsic
bence mrsiç
mrsic hocam kambala kolay kolay maç çeviremez.
artik bu ankete omer onan ibrahim kutluay ve mirsadi da ekleyin. NE de olsa onlar da sizin oyuncunuz.
ben mrsic derim kampbala artık oyunu efeste yaptıgı kadar domıne edemıo
DAMİR MRSİC
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme