Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5870, 8800GT, 4870, 295x2, GTX 480,
  • hd 5850 ve 8800gt ölmeyen kart
  • x1950gt o zaman 300 liraya almıştım üst seviye karttı baya yetmişti bana en üst sevie kart x1950pro'ydu o zaman.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    1999-2000 gibi Voodoo 2 almıştım, arkadaşta voodoo 2 vardı... tek Pc'ye takıp sli yaptım. Şahane birşeydi. Sonra Beşiktaş'daki mağazaya gidip voodoo 3 gibi bir şey ile değiştirdik. Bu konu açılınca ancak hayal meyal hatırlıyorum. Ama galiba voodoo 3'ün sli özelliği yoktu.
  • yine yurdum insani duygusalliga baglamis ben aslinda bebe degilim bunu kullanmistim bik bik bik seklinde bu ne len... kullandiginiz en güzel kart nedir diye her sene aciyorlar zaten bir baslik nostaljinizi orada yapin.adam demis ki gelmiş gecmiş en efsane kart nedir?belki kullanmadiniz bile ama gercekci olalim 8800gt adaydır bir de 6850 adaydır yoksa kici kirik kartlari yazmayin efsane diye.kullandiginiz en iyi kart olmasi bizi baglamaz global anlamda 5-6 sene cok kullanicili gitmediyse o kadar efsane filan değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

1999-2000 gibi Voodoo 2 almıştım, arkadaşta voodoo 2 vardı... tek Pc'ye takıp sli yaptım. Şahane birşeydi. Sonra Beşiktaş'daki mağazaya gidip voodoo 3 gibi bir şey ile değiştirdik. Bu konu açılınca ancak hayal meyal hatırlıyorum. Ama galiba voodoo 3'ün sli özelliği yoktu.

Haklıymışsın, yanlış hatırlamışım. Voodoo 2, 4,5 te sli varmış ama bir tek 3 te yokmuş. Geçerli sebep olarak, voodoo 3 çekirdeğinin voodoo 2 slisinden daha hızlı olmasını sayabilir miyiz? Yani tüm oyunları son hızda oynattığı için gerek görülmemiş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 31 Temmuz 2016; 13:38:03 >
  • Bana göre radeon 9550 efsanedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Olabilir açıkcası... o kadar yıl geride kaldı ki çok az şey hatırlıyorum. Lakin Voodoo'nun mirası sayesinde bugünlere geldiğimiz bir gerçek bence. Para sıkıntısı olmasaydı... NV sattın almıştı ve onlar sayesinde bu kadar gelişti belki.
  • 8800 gt .
    Ozamanlar sparkle vardı calibre modelini almıştım canavardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasık 25 senedir pc kullanıcısıyım
    Commodore ile baslamıştım
    Teknolojik yenilik olarak 3dfx in vodoo 1 i tartışılmaz
    Resmen çağ atlamıştık

Güncel efsane kart olarakta gtx 460 diyorum.2011 den beri kullanıyorum
    Yerine şunu alayım parasını hak etsin dedigim hiçbir kart çıkmadı
    Sadece gtx 1070 serisi şu an tahminimce bu tahtı alacak.bende ona upgrade dusunuyorum bf1 oyunundan önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8, sene öncesi çıkmış olan nerede ise "kullandığım" hiç bir karttan memnun kalmadım açıkçası, içlerinde vodoo da vardı ama gel ona glide destekli oyun bul ki kart çalışsın buda bir sıkıntıydı aslında. Beni eskiden kullandığım kartlar içinde, oyun performansı olarak tatmin eden kart kesinlikle HD 5870 olmuştur. Nvidia tarafında ise kesinlikle GTX 580 benim için muhteşem bir karttı.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    yanılıyosunuz gtx 460 ı tokat manyağı yapacak bir sürü kart çıktı
  • VIA Chrome 9 IGP Family.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

yanılıyosunuz gtx 460 ı tokat manyağı yapacak bir sürü kart çıktı

Siz konuyu hiç anlamamışsınız.burada en iyi f/p efsane kartları tartışıyoruz

• Yeni nesil şu logonun döne döne büyürken yarattığı heyecanı hiç bir zaman bilemeyecek

Voodoo 3 3000 efsanedir. Tomb Raider I de 32 bit seçince grafikler "gerçek gibi" olurdu

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ?

EDIT: Dinazor oyuncuları şöyle bir heyecanlandırayım, youtube de varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 31 Temmuz 2016; 14:07:36 >

• Shafter kullanıcısına yanıt
    kime göre neye göre efsane konu başlığı zaten yanlış , oyun oynamadıktan sonra her sadece görüntü almak için her kart efsanedir,

gtx 460 2010 yılının kartı mezarında ters döneli çok oluyo , yada sana göre 20 yıl daha kullanabilirsin bozulana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

kime göre neye göre efsane konu başlığı zaten yanlış , oyun oynamadıktan sonra her sadece görüntü almak için her kart efsanedir,

gtx 460 2010 yılının kartı mezarında ters döneli çok oluyo , yada sana göre 20 yıl daha kullanabilirsin bozulana kadar

Ok

• Konu yılına göre f/p ya da kulvarında devrim yapmış kartlar. Gtx 460 ı sene nvidia yı yıkımdan kurtaran tek karttır çünkü Fermi güç tüketiminde sorunlu bir mimariydi ve o yıl sorunsuz çıkan ve oc potansiyeli iyi olan adam gibi tek karttı ve gtx 480 den az güç çekiyordu oc ile 480 i yakaladığı halde.Hala çoğu oyunu oynatıyor. 2010 dan kalma hangi kart şu an kullabulabilir durumda söyler misiniz? Sizin mantığınızla buraya titan x yazmamız gerekiyor çünkü size göre segmenti ve tarihi önemsiz.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    ben güncel duruma göre yazdım bf1 çıktığında oynatabilecek mi? yada gta 5 oynatabiliyo mu yada kaç fps ?

hatta tarafsız olmak açısından 2 örnek yazıyım amd 7850 nvidia gtx 660 bu kartlar örnek olabilir sadece
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.