Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en efsane işlemci ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Celeron 300A
    Muhtemelen intelin OC performansını test etmeden yada tahmin etmememesi yüzünden 450 Mhz e çok rahat bir şekilde OC edilerek o zamanın en pahalı işlemcisi Pentium II 450 yi geçen performansıyla hala gözümde en efsane işlemcidir.
  • E7-8890 V4 bence de en iyisi.
  • 2500k ve 2600k
  • Pentium 4
  • intel tarafında q6600 ve 2500k

Amd tarafında 955 BE ve 4 sene önce 300tl gibi bir paraya aldığım halen daha her işimi gören fx6300 diyorum.
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Üretilmiş en dandik işlemci olarak efsane olabilir ancak.

Bence gerçek efsane athlon xp2700

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Athlon 64

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fx 8120 değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q6600 Halen kullanan arkadaşım var.
  • Celeron 300 , 2500k , 2600k , 3770k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 11 Aralık 2016; 23:43:02 >
  • aynen bende kullaniyorum

suan öbür odada oyun oynuyorlar,

q6600 @3,2ghz
  • AMD sempron 2800 den sonra Q6600 e geçmiştim devrim gibiydi 3.42 gb overclock fan olarakta;

http://www.yakamozpc.com/img/urun/FAN.jpg
  • 90'lı yıllardan '486 DX2-66'
  • Efsane işlemci denince benim aklıma kendisinden yüzlerce dolar daha pahalı bir işlemcinin performansını verebilen işlemciler geliyor ve bunların hepsi AMD modelleri. Bunun dışında bazı arkadaşlar Intel'in Q serisi işlemcilerini örnek vermişler ki çalıştığım şirkette kullandığım makinalar içinde illallah ederek en kısa sürede değiştirmek zorunda olduğum kasada Q6600 işlemci vardı, o kasa şu anda başka bir departmanda ofis amaçlı kullanılıyor, çalışıyor mu, yalan yok, halen çalışıyor ama çalışmak denirse tabii. Seveni yine sevsin ama bana uzak dursun...
  • 2.nesil i5 ve i7 ler

ocsiz halleriyle bile her oyuna yetebilen hele oc yapılınca son çıkan ekran kartlarını kaldırabilen işlemciler

ama eski derseniz celeron 300a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 2500k diyorum ben de
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Abicim kullanmasini biliceksin, overclock varmiydi senin kullandigin zaman o pc de, eger yoksa zaten efsaneligi kalmiyor bu durumda. Ben q6600 u @3,8ghz cikarmistim sadece test amacli nasil guzeldi, ama sicakliklar istemsizce artip cpu sogutucumun yetmedigini gorunce en ideal olan 3,2ye cektim. Standart hizi 2,4ghz ben sana 3,8ghz de aciliyordu diyorum

Sen yine begenme ama bilen bilir bu islemciyi.

• Geneli bilemem ama son 7-8 yılın en iyi işlemcisi 2500k-2600k'dır. Dokunsan 5ghz oluyorlar ve o hızlarda hala en güncel i5'ler ile yarışabiliyorlar. İntelin nasıl kendi topuğuna sıktığının göstergesi.
  • Benim için efsane işlemci i3 6098P dir. AMD FX 6300 ve FX 8120 den sonra ilaç gibi geldi. Anlık donmalar kalmadı. Her oyunu da oynayabiliyorum artık. Arma 3 multi oynayamazdım amd ile 20 FPS olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.