Şimdi Ara

Sizce Hangi Arabayı almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Biraz birikmişim var, geri kalanı'da kredi çekmeyi planlıyorum önce arabayı kesinleştirip kredi yi ona göre çekmek istiyorum, Bugün biraz Araba servislerini gezdim fikir + fiyatlarını araştırdım. Ben Engelli İndirimden Yararlanacağım %40'lık indirim Sağlanıyor O yüzden Tahminim normal fiyatı 60.000 TL Araç bakıyorum en fazla indirimle 40.000 45.000 TL araç istiyorum

Bugün Araştırdığım Araçlar Ve düşündüğüm Araçları sizlerle paylaşıyorum,

Yeni Citroen C4 İndirimli Fiyatı 39.000 TL Full + Full
    Citroën C-Elysée İndirimli Fiyatı 34.250 TL Full + Full ( Benim TERCİHİM ŞUANA KADAR EN YAKIN OLDUĞUM ARABA )
    Skoda - RAPİD İndirimli Fiyatı 39.000 TL Full + Full
    Renault - CAPTUR İndirimli Fiyatı 45.000 TL Full + Full
    YENİ CLIO SPORT TOURER İndirimli Fiyatı 38.000 TL Full + Full

SIFIR ARAÇ FİYATLARIDIR. SIFIR ARAÇ ALINACAKTIR.
    Yarın Gidip Ford ve Kia Bayilerine gidip fiyat ve araba konusunda fikir alacağım aralarında seçim yapacağım, Ford Arabalarında düşündüm araçlar ( Focus , B- Max , C - Max )

Not : Arabaları neye Göre Seçiyorum Dizel + Bagaj Hacmi Büyük olmasını istiyorum + Manuel Vites olmasını istiyorum Tavsiyeniz Var ise Bu koşullar'da Tavsiye Verin Bu Araçları kullananız varsa lütfen + - leri söylermisiniz

Teşekkürler..

• skoda rapid yerine octavia daha yerinde bir seçim olur.
    bunlara toyata avensisi de ekleyebilirsiniz.
    birde istanbulda bir bayide 2012 sıfır subaru xv düz vites birtane kalmış,sıkı bir pazarlıkla çok uygun fiyata alabilirsiniz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-beka-otomotiv-den-xv-elegance-mt-114672038/detay
    ben bu araca müşteri olmuştum ama takasta anlaşamamıştık.
  • 45.000 TL istediler hocam o yuzden vaz geçtim Citroën C-Elysée bu nasıl sizce
  • C4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4
  • 1.6 tdi ibiza St düşünmez misiniz? Onun dışında toledo ve ve ya rapid
  • Bu sayılanlar arasında c4 en mantıklısı, c-elyesee yi geçin bence, b sınıf ekonomik sedan, sizin indiriminiz var ve 5 yıl kullanmak zorundasınız dikkatli olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siz yarın kıa bayisine gidin zaten donanım kalite ve fiyat olarak ya kıa ceed yada kıa rıo sporty - fancy bunlardan birinde karar kılacaksınız..
    aynı sizin gibi gezmediğim bayi kalmadı biri 4 ay bekle dedi diğeri kalitesiz geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüü.. -- 25 Ekim 2013; 18:32:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.