Arkadaşlar ilk önce söliyim kendini incici sanan 12 yaşındakiler yorum atmasın güldük ama yeter cidden
neyse arkadaslar özentilik felan degil bende bi huy var boğazlı olmayan ayakkabı giyemiyorum hani derseniz bak buda boğazlı şık spor ayakkabı söleyin onlarada bakayım daha almadım cünkü
şimdilik şunlar var ikisinden birini alıyım olmadı baska bogazlı ayakkabı önerin
Arkadaşlar ilk önce söliyim kendini incici sanan 12 yaşındakiler yorum atmasın güldük ama yeter cidden
neyse arkadaslar özentilik felan degil bende bi huy var boğazlı olmayan ayakkabı giyemiyorum hani derseniz bak buda boğazlı şık spor ayakkabı söleyin onlarada bakayım daha almadım cünkü
şimdilik şunlar var ikisinden birini alıyım olmadı baska bogazlı ayakkabı önerin
Öncelikle bir ayakkabıya o kadar vermek, çok uçukmuş fiyatları. Konumuza dönersek, üzerine ne tarz bir şey giyeceğine bağlı. Ne renkler, ne tarz, bol mu giyersin dar mı? Boyun ne alemde, onları söylemezsen alacağın ayakkabıya biz yorum yapsak ne olur yapmasak ne olur.
Ben bu fiyata bir ayakkabı asla almam. Amma velakün seç dersen 1 diğerlerinden daha güzel, hoş.
yaşım 18 fakat konu bu degil başladık gene hayırlısı
diğer yardım etmek isteyen arkadaşlarım boy 1 76 saçlarım hafif uzun tabi okulda kestirtmesseler uzun yani
neyse ayakkabı türkiyede yok mağazalarda az varyani ondan pahalı lanet olsun bende almak istemiyorum fakat baska yapcak bişeyim yok iddaadan geldi para o yüzden alcam .D
illa bu marka olcak demiyorumki ben özentilik felan degila macım