Ufak mekanlarda her türlü müziği keyifle dinleyebilmek için fiyatına göre maksimum fayda sağlayacak hangi hoparlörü önerirdiniz? Fiyatları çok değişken ama hangisi paranın tam karşılığı olur sizce? Aşağıdakilerin hepsini dinledim ama (X-718 hariç) hangisi karar veremiyorum.
Cabasse Antigua ve Triangle Comete gibi detaylı çalan hoparlörleri de tavsiye ederim.
Hımmm.... Sanırım bu forumda saydığım hoparlörlerin en az ikisini bile dinlemiş kimse yok bu 49 kişi arasında. Sadece 1 öneri.
Neyse, kararsızlığımız konusunda biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Saygılarımla...
Hımmm.... Sanırım bu forumda saydığım hoparlörlerin en az ikisini bile dinlemiş kimse yok bu 49 kişi arasında. Sadece 1 öneri.
Neyse, kararsızlığımız konusunda biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Saygılarımla...
Kef LS50'yi çok övüyorlar yurtdışı forumlarda ama dinleme fırsatım olmadı ne yazık ki.
Bunlar arasindan harbeth tercih ederdim.
Sayın altanpsx, theraptorx,
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Harbeth P3ESR yi nispeten yüksek kaliteli ve üst sınıf iki amfi ile dinledim. Ama kablo gümüş ağırlıklı hibrit bir kablo idi. Dolayısıyla, kablodan mı bilmiyorum sesler bana biraz öne çıkmış gibi geldi hala rahatsız etmesede. Baslar ve ritim ve dinamizm konusunda da kafamda hala soru işaretleri kaldı. Hemen her tür müzik için beni tatmin eder mi diye hala düşünüyorum. Yoksa, benim oda için yakın alanda dinlemeye, nispeten ayaksız da kullanılmaya müsait biçilmiş bir kaftan harbeth ve hatta KEF LS50. Kef LS50 den de çok etkilendim (Daha az gümüş içeren bir kablo ile çalıyordu, acoustic arts power es amfi ile). Ancak, naim ile Kef hopların uyumu konusunda şüphelerim var bunları bir giderebilirsem KEF LS50 çok uygun bir seçim olacak gibi. Veya premium seri bir marantz amfi alacağım yanına ama naimi bırakmak konusunda kararsız kalıyorum.
Focal electra 1008 be2 de acoustics arts ile çok tatlı çaldı, fiyatı baya tuzlu ama chorus serisi gibi naimle uyumsuzluk çıkarmazsa almaya değer mi? Harbeth demişken naimle uyumlu ama yukarıda bahsettiğim çekincelerim konusunda ne söylersiniz?
Saygılarımla...
Naim ve harbeth derim kisisel tercih olarak. Focale elimi surmezdim, focal sesi benim begendigim bir ses degil. Kef referance 207 yanilmiyorsam dinlemistim muhtemelen sizin dinlediginiz urunle cok farklidir. Acustic arts bu tip bir setup icin fazla bir secenek olur diye dusunuyorum bu sebeple cokta dogru izlenimler elde edememis olabilirsiniz. Naim amfiniz var ise kolunuzun altina alip gidip deneyin. Gumus, bakir bunlara cok takilmayin onemli olan malzemeden ne sonuc ciktigi, kablolarin farki yarattigini dusunuyorsaniz farkli kablolar ile denemenizi oneririim. Bunlarin hepsi benim zevk ve tecrubelerime gore oneriler. Benim begendigimi siz begenmeyebilirsiniz, bu sebeple ozellikle sizin ne istediginiz en onemli kriter. Kisaca en iyisini siz bilirsiniz....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme