Şimdi Ara

Sizce Hangi Klimayı Almalıyım?Başka Marka&Model Tavsiye Edebilir misiniz? Fiyat/Performans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

36m2 dükkan için klima almak istiyorum. Dükkan çift cam cepheli ve bu nedenle yazın çok sıcak, kışında çok soğuk oluyor. Klimayı hem soğutma hemde ısıtma amaçlı kullanacağım.

Benim için önemli olan konuların başında enerji sarfiyatı ve sağlamlık geliyor? Kışın da Yazın da az yaksın yani :) Tasarım, süper sessiz gibi durumlar 2. sırada önemli. Sanıyorum 18.000BTU'luk bir şey almam gerekiyor yoksa 24.000BTU mu almam lazım? Aşağıdaki modelleri buldum ben, siz fiyat/performans olarak hangisini tavsiye edersiniz? yada başka ne önerirsiniz? Çok Teşekkürler...

Panasonic KIT-YE18MKX Split Klima 2.400 TL Civarı

Mitsubishi DXK 18 Z3S Inverter Klima 3.000 TL Civarı

Bosh B1ZMAI18903 inverter klima 2.400 TL Civarı

DemirDöküm A-410-18 HP Inverter Split Klima 1.900 TL Civarı

Samsung Maldives AQV18PSLNAND İnverter Klima 2.200TL Civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHowManTR -- 18 Mart 2012; 11:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Week End

quote:

Orijinalden alıntı: sHowManTR

quote:

Orijinalden alıntı: Week End

quote:

Orijinalden alıntı: sHowManTR

Arkadaşlar Merhaba...

36m2 dükkan için klima almak istiyorum. Dükkan çift cam cepheli ve bu nedenle yazın çok sıcak, kışında çok soğuk oluyor. Klimayı hem soğutma hemde ısıtma amaçlı kullanacağım.

Benim için önemli olan konuların başında enerji sarfiyatı ve sağlamlık geliyor? Kışın da Yazın da az yaksın yani :) Tasarım, süper sessiz gibi durumlar 2. sırada önemli. Sanıyorum 18.000BTU'luk bir şey almam gerekiyor yoksa 24.000BTU mu almam lazım? Aşağıdaki modelleri buldum ben, siz fiyat/performans olarak hangisini tavsiye edersiniz? yada başka ne önerirsiniz? Çok Teşekkürler...

Bosh B1ZMAI18903 inverter klima 2.400 TL Civarı

DemirDöküm A-410-18 HP Inverter Split Klima 1.900 TL Civarı

Samsung Maldives AQV18PSLNAND İnverter Klima 2.200TL Civarı

Gerisi çöp,

hatta aynı listede olmaları ağır hakaret.

çok teşekkür ederim, peki panasonic ile mitsubishi'nin arasındaki 600tl'lik farkı da göz önüne alınca hangisini almalıyım...

Eğer bütçeniz bu kadarsa mitsubishi

yukarı çıkma ihtimaliniz varsa panasonic etheria daha iyi.

Bunların her ikiside alt kalite cihazlar.

siz ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben daha önce mitsubishide calısmıs biri olarak klima plusun sattığı mitsubishi elektrik cihazları öneririm gercek kalite ve kışın - derecelerde çalışıyor baş ağrıtmıycak cihazlar panasonic eski teknoloji ama sağlam bunların dısında kaliteli olarak general tavsiye ederim bosh ve samsung listenizden cıkmalı demirdöküm bu cihazlardan iyi birde daiken gerçek kalite bir marka fakat suanda airfell aldı eskisi gibi kalitelimi mechul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.