Bildirim
SİZCE HANGİ MARKET DAHA BAŞARILI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

SİZCE HANGİ MARKET DAHA BAŞARILI
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2022)
Giriş
-
Yahu Allahaşkına migrosa f/p oranı olarak oy veren kim yahu. Neresi ucuz migrosun bana bir söylesin hele -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatal05
Yahu Allahaşkına migrosa f/p oranı olarak oy veren kim yahu. Neresi ucuz migrosun bana bir söylesin hele
BENCEDE MİGROS BAZEN DENK GELİRSE BAZI ÜRÜNLERDE UCUZ OLABİLİYOR AMA BİM İ TEK GEÇERİM.. -
90 lar sonu 2000 başları migros çok popülerdi be.poşetleri saklardık 5m migrosa ilk gittiğimde 12-13 yaşlarındaydım eski canon makine ile babam beni fotoğraf çekmişti çok güzel günlerdi be -
Bim kalitesiz, Migros ürün çeşitliliği bakımından kalanları geçiyor o yüzden Migros dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CEVAPLARI ALALIM ARKADAŞLAR.. -
Bence Kipa fiyat konusunda fena değil. -
KİPA MİGROS BÜNYESİNE KATILACAKMIŞ BÜYÜK İHTİMAL.. -
Bime hiç gitmedim bilmiyorum pek yaygın değil sanırım buralarda. Migrosa verdim oyumu.
Alışverişi toptancılardan yapıyorum...
Seçeneklere Rami ya da Mega center eklenmeli....
Toptancılar o diğer zincir marketlerin hepsini zückerberg
Bim Şok A101 anlarımda Migros ucuz değilki bide millet oy atmış. Tamam başarılı yazıyor ankette başarı kriterlerinde ucuzluk olmalı. Bari kardeşi Şok a oy atsaydınız. Fiyatlar gene iyi şok'da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AppStore
Bim ve a101 tabi ki, tartışması bile olmaz bunun.
Real ve carrefour da olabilir.
Bim bu işin iphonesidir
Kalitesiz ürünleri satmakla F/P olmuyor maalesef bimden aldığım çikolatayı bile yiyemiyorum.
Migros pahali evet ama bana daha pahali gelen kiler oluyor
mopaş nerede ? -
bence bim de ucuz olma yolundan saptı şu zam döneminde, https://nefiyat.net/bim-tereyagi-fiyati// yani şuradaki fiyatlara bakıyorum da kaliteli olmayan ürünler bile aşırı pahalı. üzücü gerçekten
-
Bilen var mı bilmiyorum ama ankara da çağdaş market var. O şuana kadar gördüğum en uygun zincir market.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X