Şimdi Ara

Sizce Hangi Operatöre Geçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda vodafone kullanıyorum bugün taahütümün son ayına girdim, ve hattımı adam gibi tarifesi olmadığı için taşıtmaya karar verdim.

turkcell e geçersem yıldız 5 gb tarifesini

turk telekoma geçersem 8+3 gblık 29 tllik tarifesine geçmeyi düşünüyorum

sizce hangisine geçmeliyim veya bunlar dışında 35 tlye kadar aşımsız tarife önerebilir misiniz bana ?

• Paketlerin ne verdiği, kullanımına yetip yetmeyeceği mühim. Bir 5 gb bir de 11 gb paketlerini sunmuşsun mesela. Bunlardan 5'ten fazlasının gereksiz olduğu anlaşılıyor. Burada bulunduğun bölgelerdeki çekim kalitesine bakıp iki operatör arasında karar vermen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru basit kalite istiyorsan, ikamet ettiğin yer şehir merkezinden uzaksa veya sürekli şehir dışına kırsal yerlere çıkıyorsan Turkcell öneririm. Kendim kullanıyorum ama şuanda nedenini anlamadığım bir internet sorunu yaşıyorum. İnternet kalitesi baya bir düştü. Düzeleceğini unuyorum. Dediğim gibi hep şehirde yaşıyorsanız Turk Telekom'u öneririm. Çevrenize de danışmalısınız.

• Tt ye geç

• Vodafoneluyum,turk Telekom geçmeyi düşünüyorum. Vodafone kafasına göre tarife yapıyor,kafasina gore Supernet devam paketi yapiyo,paket desen yok,cekmiyor . Hemen kurtulcam

• TT tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi telefonu almalıyım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.