Şimdi Ara

SİzCE HAnGİ OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beYLER sizce knight hariç en iyi online oyun hangisi karasız kaldım

• 31 aralık dekaron...

yada lineage2 WoW...

ama en süper oyun Ultima Online ama örenmen 1 en az 1 yılını alır(prolaşmak)ben şahsen 3 4 yıllık uo cuyum daha oyunu tamaaamen bildiğimi söleyemem ii biliom güzel oynuom ama tamamen bilmiom...
  • 31 Aralık Dekaron Online Bende Sabırsızlıkla bekliyorum .... ;)

www.dekaron.com
  • knight hariç hangisi güzel diye soruyorsan... herhangi bi online oyunu tavsiye edebilirim... web-based bile olsa KO dan ii..

oynanıcak oyun hangisi diye sorarsan.... Lineage2 ve WOW.... ayrıca SRO ( eski ko'cular orda artık biliosun ki )

bekleyip oynucam dersen.. Age of Conan. , 2Moons , SUN OnlinE
  • bence wow ben 10 günlük bedava trial var onla acc alip oynamasi tavsiye ederim cok guzel valla
  • nie knight hariç knight çok güsel bi oyunmu
  • Önerilerim Gunz Online,Trackmania Nations,NavyField üçüde rpg değil ama çok güzel oyunlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cabal Online..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 5 Kasım 2006; 11:19:02 >
  • 1. World of warcraft
    2. Cabal online
    3. Dekaron
  • ultıma onlıne guzeldır
    beklersen 2 moon da guzel
    sro deneyebılırsın oda guzeldır turklerde bol ko dan kacanlar sro da
  • ben nerdeyse 9 10 kadar online oyun oynadım ama sana sroyu tavsiye etmem çünkü oyun çok yawaş bide aksiyon dene şey 0 wow wela lineage 2 derim sana ikside mükemmel ama ben 31 aralık dekaron u bekliyom hadi bakam bu arada infinity i de sana tawsiye ederim hiç beklemediğim gibi çıktı çok acayip bi oyun
  • anime sevenler flyff veya rose
  • Bence HERO ONLİNE bide kumardan NPC ye 5 MİLYON eden Silver Bar çıkarsa daha bi zewkli oluo
    Ya diğer oyunlarda lwl atlayana kadar sadece kasıosun sonra da bi silah falan alıosun ama o lwl atlanana kadar insan oyundan soğuyabilio Hero Online da ise bi süre kastıktan sonra kumar,GM quiz gibi 2 farklı şey çıkıor insana bi anda heyecan gelior grafikler fazla güzel olmayabilir ama berbat değil ve oyunun içi süper yani çok deişik şeler war özellikle Knight cılara tavsiye ederim çünkü oyunu Mgame yapmış ve bence mutlaka deneyin

• wow iyidir, l2 kötüdür neden mi dersen yöneticiler oyunu para için piyasaya sunmuş en küçük şeyden sınırsız ban yersin oynayamadıgınla kalırsın, 'hayatımızı vermiştik onlarda bize küsküyü verdi' dersin sonunda ben dedim ordan biliyorum çinli şikayet etmiştim bot :D

içerik olarak wowdan üstünü yok! ama suan engb ve enus patchleriyle sorun yaşıyor ben ve benim gibi cd key satın alıp, enusla oynayan arkadaşlar 15gündür oyunu oynamayadı; 2 aylık pre-paid kart almıstım 1 ay g*te girdi ..

teknik sorunları ve bugları göz ardı edersek piyasanın kralı ortamın adamı wowdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 6 Kasım 2006; 20:41:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artix

Bence HERO ONLİNE bide kumardan NPC ye 5 MİLYON eden Silver Bar çıkarsa daha bi zewkli oluo
    Ya diğer oyunlarda lwl atlayana kadar sadece kasıosun sonra da bi silah falan alıosun ama o lwl atlanana kadar insan oyundan soğuyabilio Hero Online da ise bi süre kastıktan sonra kumar,GM quiz gibi 2 farklı şey çıkıor insana bi anda heyecan gelior grafikler fazla güzel olmayabilir ama berbat değil ve oyunun içi süper yani çok deişik şeler war özellikle Knight cılara tavsiye ederim çünkü oyunu Mgame yapmış ve bence mutlaka deneyin
    arkadaşım sen naptın güsel oyunu maffettin knightcılarçağırılırmı sen naptın öle valla benden de sölemesi zevkli oyun ama okul zamanı çok zor 1 ayda lvl 36 yaptım ama sorasında okul başladı ve lvl 38 den lvl 40 2 ay da geldim gerisini siz düşünün oyunun dier oyunlara göre bence en güsel özelliği birçok binek ve attack pet olması ve silk deki gibi attan indiiin anda yok olmaması

oyuna isteyen gelsin ama lütfen aga 5k(ki bu oran son günlerde 20k ya kadar çıkış durumda)plzzzzz ve party plzzz ciler gelmesin zaten oyunda son günlerimi yaşıorum o son günlerimde heba olmasın

• dekoran bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuk -- 12 Kasım 2006; 10:34:54 >
  • wow sonra mu online dekaronu bilmiyom

bu arada cabalda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 12 Kasım 2006; 11:38:12 >
  • sıkarayt bence en iyisi benim için öyle ama sizi bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuk

sıkarayt bence en iyisi benim için öyle ama sizi bilmem
    abicim one oyunun adımı o yoksa başka bi şekilde mi yazılıo

misal knight a kınayt denmesi gibi mi nası oluo???
  • Lineage2 ve SilkRoad
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.