Şimdi Ara

Sizce hangi soğutucuyu almalıyım ? (Hava-Su ) Herkes yorum yapsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyatta hava soğutucunun daha iyi olacağını düşünüyorum fakat kasama sığması beni biraz kuşkulandırıyor.

Sıvı soğutma da ömrü ne kadardır ? Çok sorunlu bir aletmidir bilmiyorum ayrıca hava soğutma kadar etkili olabilir mi ? Bu konularda yardım edebilecek birileri varmı ?

Akasa venom voodoo : Kasaya sığar ? Sıvı soğutmaya göre nasıldır ?

Dark AquaForce w120 : Kasaya sığar mı ? Hava soğutmaya göre durumu nasıldır ?

Kasam cooler master rc430 pencereli
    Anakartım asus m5a97 evo
    amd fx6100

yardımlarınızı bekliyorum pek zamanım yok

• fx 6100 işlemcide stok fanın çıkardığı ses beni felaket derecede rahatsız edince (haliyle minnacık fan) Deep Cool Gammaxx 300 (12cm fanı var) aldım ve karşılaştırdığımda o ses resmen uçtu gitti, ısıda hatırı sayılır derecede düşüyor kısaca çok memnun kaldım. Kasa Zalman z3 Plus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micrones

fx 6100 işlemcide stok fanın çıkardığı ses beni felaket derecede rahatsız edince (haliyle minnacık fan) Deep Cool Gammaxx 300 (12cm fanı var) aldım ve karşılaştırdığımda o ses resmen uçtu gitti, ısıda hatırı sayılır derecede düşüyor kısaca çok memnun kaldım. Kasa Zalman z3 Plus.

Benim stock fanla bir sorunum yok sesi filan çıkmıyor sadece soğutma artık yetmiyor zorlanıyor bazı oyunlarda bilgisayar kendini kapatıyor artık. Bu ürüne bakmıştım uygun fiyatla olduğu için fakat mavi fanlı istemiyorum kasa hep mavi zaten değişik olsun biraz bu fiyat derecelerinde akasa pico da hoşuma gitti aslında yeterli olursa uygun fiyatlarda fanda alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

quote:

Orijinalden alıntı: micrones

fx 6100 işlemcide stok fanın çıkardığı ses beni felaket derecede rahatsız edince (haliyle minnacık fan) Deep Cool Gammaxx 300 (12cm fanı var) aldım ve karşılaştırdığımda o ses resmen uçtu gitti, ısıda hatırı sayılır derecede düşüyor kısaca çok memnun kaldım. Kasa Zalman z3 Plus.

Benim stock fanla bir sorunum yok sesi filan çıkmıyor sadece soğutma artık yetmiyor zorlanıyor bazı oyunlarda bilgisayar kendini kapatıyor artık. Bu ürüne bakmıştım uygun fiyatla olduğu için fakat mavi fanlı istemiyorum kasa hep mavi zaten değişik olsun biraz bu fiyat derecelerinde akasa pico da hoşuma gitti aslında yeterli olursa uygun fiyatlarda fanda alabilirim

aslen kasanın iç kısmı anakart, ram olsun kırmızı renkte lakin dediğim soğutucudan bi arkadaşım almış ve memnun kalmıştı bende buna istinaden aldım ve memnun kaldım hani kırmızı fanlı sı olsa ondan alırdım gerçi kasanın ön taraftaki fan da mavi ışıklı olduğu için bi sıkıntı olmadı.

• micrones kullanıcısına yanıt
    Benim kasada da mavi fan mevcut kuzey güney köprüsü ramler hep mavi o yüzden mavi istemiyorum çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.