Şimdi Ara

Sizce hangi telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırda 1300 tl var. Duruma göre 1500 e kadar çıkabilir. Nexus 3 kullanıyorum şu anda. Sizce (lg g2 - Sony z1 Compact - Nexus 5) hangisi?

Edit: Xperia z denk geldi ikinci el 750 tl ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katranruh -- 22 Şubat 2014; 0:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note II
    G2
    Lumia 920-925-1020
    iPhone 4S-5C

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    Taşıması kolay olacak benim için O yüzden note hiç düşünmedim. G2 düşünüyorum ama teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ttrn

Hazırda 1300 tl var. Duruma göre 1500 e kadar çıkabilir. Nexus 3 kullanıyorum şu anda. Sizce (lg g2 - Sony z1 Compact - Nexus 5) hangisi?

kesınlıkle z1c fakat daha buyuk ekranlar sevıyorsanız tabıkı G2
  • Z1C diyeceğim ama fiyatı 2000 tl olacakmış sanırım bazı sitelerde bu fiyata satışa çıkmış durumda o yüzden kesinlikle lg G2 al derim
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    G2nin pil süresi beni çok etkiliyordu. Ancak z1c çok büyük rakip oldu benim için. Ancak bahsedilen fiyata değer mi? Bilemiyorum..

• Fiyatı şok etkisi yaratt z1c nin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi lastik sizce?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce bu bilgisayar iyi mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

G2nin pil süresi beni çok etkiliyordu. Ancak z1c çok büyük rakip oldu benim için. Ancak bahsedilen fiyata değer mi? Bilemiyorum..

donanımlarında cok fark yok,fakat daha ınce daha buyuk ekran ıcın G2,daha makul olculer ve saglamlıkla sd kart destegı ıstenıyorsa z1c.
  • Z1C'i alırsın 2 ay sonra Z2 çıkar sony'nin huyu, tüketiciyle makara yapıyorlar.

Performans konusunda z1c, g2'den üstün. Şarj konusunda herhangi birşey diyemem. z1c nasıl bir taktik kullandı bilemiyoruz fakat;
    ips ekran kullandığına göre deli gibi şarj yer o bataryada ona yeteceğini düşünmüyorum.
  • aynen bende düşünüyordum bir süre sonra almayı ama fiyatı görünce
  • Sanırım tercih g2 den yana olacak, genel olarak daha ağır basan bir seçenek olarak görülüyor.

• quote:

Hazırda 1300 tl var. Duruma göre 1500 e kadar çıkabilir. Nexus 3 kullanıyorum şu anda. Sizce (lg g2 - Sony z1 Compact - Nexus 5) hangisi?

nexus serisinden devam
  • parayı heba etme Nexus 5 yeterli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran sorun değilse z1c , büyük istiyosan nexus5 derim
  • en iyisi z1 ve lg g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanak777

ekran sorun değilse z1c , büyük istiyosan nexus5 derim

öneri yapmadan önce biraz araştırın öylesine yorum yapmayın Z1C fiyatından haberin yok sanırım
  • Z1c kesinlikle elendi

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    Nexusun arayuzunden sıkıldığı mı hissediyorum artık. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

• benim ilk tercihim lg G2 olurdu özellikleri çok iyi nexus la hemen hemen aynı sayılır ama şekil itibarı ilede G2 daha iyi bence bataryayı da unutmamak gerek
  • xperia z hakkında düşünceleriniz nelerdir? şu an g2 en az 1300 tl gibi.. iki aylık xperia z temiz kullanılmış 750 tl gibi alabilirim galıba. siz olsanız z mi yoksa yaklaşık iki katı fiyatına g2 mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.