Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum bir türlü karar veremedim sizlerin görüş ve önerinizi almak istedim yardımcı olursanız memnun olurum
Skoda Superb Elegance 1.4 TSI 125 HP Volkswagen Passat Comfortline 1.6 TDI 105 PS Bluemotion ( bir sene sonra yeni kasa çıkacak beni caydıran tarafı ) Opel Insignia Cosmo 1.6 180 Hp (ekstra almayı düşündügüm özellikler Flexride şasi sistemi sunroof navigasyon -dvd 800 ve 20 in. jant) Sadece süperbde test sürüş yaptım passat 1.6 tdı test aracı bayide yoktu insignia da 115 hp var.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Anladığım kadarıyla D segment bir araça bakıyorsunuz..Ben benzinli bir araç yerine 1.6 HDİ Yeni C5 SXPK tavsiye ederim..Hem yakıt açısından, hem konfor açısından ve hem de görünüş açısından çok güzel bir araçtır C5..
c5 1.6 SXPK 'i düşündüm denedim hoşumada gitdi.Şu an megane II kullanıyorum hem ön panel hem özellikler aynı gibi geldi o yüzden biraz çekimser kaldım ama halen aklımın bi kenarında.önerin için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: orhantiler
Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum bir türlü karar veremedim sizlerin görüş ve önerinizi almak istedim yardımcı olursanız memnun olurum
Skoda Superb Elegance 1.4 TSI 125 HP Volkswagen Passat Comfortline 1.6 TDI 105 PS Bluemotion ( bir sene sonra yeni kasa çıkacak beni caydıran tarafı ) Opel Insignia Cosmo 1.6 180 Hp (ekstra almayı düşündügüm özellikler Flexride şasi sistemi sunroof navigasyon -dvd 800 ve 20 in. jant) Sadece süperbde test sürüş yaptım passat 1.6 tdı test aracı bayide yoktu insignia da 115 hp var.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
superb alacağına passat almalısın passatta da kasa değişeceği için alınmaz bu halde insignia
o listede en güzeli passat
birde bu araçların yedek parçaları yakıt durumu nedir.öneri yapan arkadaşlara teşekkürler kullanıcılardan hiç görüş yok
Passat kasası değişeceği için onu eliyorum.Sanırım superb diyeceğim.Çünkü yakıt ve fiyat olarak insigniadan iyi durumda.Superb alırsanız eğer dokunmatik ekran, 18'' themisto jantlar ve deri-alcantara koltuk opsiyonlarını almanızı öneririm.Sunroofda olursa fena olmaz tabi.İnsignia' da almayı düşündüğünüz opsiyonlarda oldukça pahalı opsiyonlar.
Skoda Superb 1.4 TSI Elegance=59000 TL
Opsiyonlar:
Dokunmatik ekran=750 TL 18'' themisto veya luna jantlar=1000 TL Deri-Alcantara koltuklar=4000 TL Sunroof=2000 TL
Opsiyonlarla birlikte aracın fiyatı=66750 TL
Opel İnsignia 1.6 T Cosmo=61700 TL
Opsiyonlar:
DVD 800=4000 TL Flexiride=2300 TL 20'' jantlar=2770 TL Sunroof=2000 TL
Opsiyonlarla birlikte aracın fiyatı=72770 TL
Arada 6000 TL fark var.Önemli olan bu farka değermi değmezmi.Bu iki araç arasındaki donanım karşılaştırmasını detaylı olarak forumla paylaşmıştım.Buda linki:http://forum.donanimhaber.com/m_32801186/tm.htm
evet skoda daha uyguna geliyor.sikayet var com'da insignia nın "motor gücü azalıyor" arızası çok olması beni düşündürmeye başladı diger kullanıcı arkadaşlarda böyle bir sorun varmı.arkadaşın birisi süperb almak istemiş bayide istedigi model yokmuş müşteri hizmetlerini aramış türkiyede hangi magazada hazırda varsa gidip ordan almak istemiş not almışlar bilgi vermek için bir aydan fazla kimse kendisine geri dönmemiş müşteri hizmetlerinin ilgisiz olması düşündürücü sonuçta araç alacak yarın öbürgün bi arıza için arasak demek hiç muhatap bulamıyacaz.passatdan tamamen vazgeçtim kasa değişecek.bence hem insignia hem süperb almalıyım seçim yapamıyorum bir türlü
passat bu saatten sonra alınmaz bence dediğiniz gibi kasa değiştiriyor çünkü Superb ile insignia arasında kalsam bütçeme göre bir tercih yapardım ikiside güzel araç sonuçta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme