hangisi daha performanslıdır sizce harddisk rpmleri beni tereddütte bıraktı ama 6115 in daha performaslı olacagını düşünüyorum. ama o 6770 1gb ile 6770 ayrılmış 2gb arasında parformans farkı nedir 2 gb olanın daha mı düşüktür yada paylaşımsız 1 gb in performası daha mı yüksektir ??
asıl sordugum 1 gb 6770 2gb ayrılmış 6770 performanısnı degerlendirirmisiniz acaba ?? fps degerinde örnegin crysis 37 35 fps civarı veriyo 1 gb paylaşımsızda .acaba 2 gb ayrılmışta nasıl oynar bu fps değeri ?? Paylaş:
Hocam crysis değerleri nasıl olur bilmem de ben olsam 6115 i alırdım.
bende öyle düşünüyorum ama sanırım 6020 ye oranla pek tutulan bir model deyil sanırım. ama arada ekran kartı kafamı karıştırdı kullanan arkadş yokmu hiç ?
1gb 2gb olayı kafanı karıstırmasın ikiside aynı kart, aynı performansı verir. laptopun ekranıyla degilde fullhd mönitörde oynarım dersen fark eder. bimeks vatan teknosa gibi yerler biraz pahalı oluyor genelde. eksende 1780tl.
1gb veya 2gb kartta illaki fark olacak. ne derece hissedilir bilemiyorum. 6115 ürününü dün bimeksten 1975 liraya aldım. 6115'i 6020'ye göre tercih ederim ram ve ekran kartı nedeni ile. 6020'nin tek artısı 7200 rpm olması.
evet mantıklı. harddisk rpmsi düşünüdrdü beni ama oda 4gb rame deyer hemde 1333 mhz @bhdrgkz bi fps ölçermisin crysis fala nvarsa