Şimdi Ara

sizce hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu üç arabadan seçecek olursanız hangisi daha iyi her konu ile ilgili konfor yol tutuş
    özellik v.s gibi arabalar şunlar hepside aynı sınıfta tahmin ediyom 1} peugeot 307 14motor16V 2} citreon C4 14motor 16V 3} opel astra 14motor16V bu arabaları sıfır olarak düşünüyom sizce hangisi mantıklı özellikleride farza yazarsanız sevinirim şimdiden bütün arkadaşlara teşekkürler ............

• 307 hariçinde ikiside olur.
    c4 carpıcı tasarımı ve standart esp si ile biraz önde.
    ama 5-6 sene binecem dersen opel çünkü fransız reno haricinde
    çok cabuk dökülüyor.
  • @ricardozonta hocam
    bence citroen de öle kolay kolay dökülmez be abi...

ama benim asıl merak ettiğim neden 1.4 motorlulara bakıyosun ?
    yakıt ekonomisini düşünüyorsan o kasaları kaldırmak için 1.6 kadar yakacağını hatırlatmak isterim...
  • Tabi ki opel astra En azından fransız degil
  • Opel kalite olarak diğerlerinden çok çok üstün, ama motorları alt devirlerde biraz isteksiz. Diğerleri bu konuda daha iyi, özellikle de 1.4 alıyorsan o kasada zayıf kalır. Pederde 1.6 astra var, o bile 3000 devir altında hızlanmak isteyince illa vites küçülttürüyo, 3000 devrin üstünde koltuğa yapıştırıyo ama atı alan üsküdarı geçmiş oluyo neye yarar :) 1.4'ün halini sen düşün artık. Fransızlar o konuda iyiler, motorları alt devirlede de atak ve şanzıman oranları da hızlanmaya müsait.
  • fransızdan uzak durmak lazım...
  • opel astra derim
    fransız değil
  • Vallaha astram var diye söylemiyorum ama astrayı secmek lazım. Fransızdan uzak durmak lazım nede olsa! 1.4leri bendeki 1.3dizel gibi gitmezde seni yakıt konusundan yorar sanırsam Fıyatları nekı bu 1.4lerin?
  • astra kaliteli diyorsunuzda daha öncede yazmıştım 99 ve 2000 model astra ya bindim.ikisininde sahibi arabayı hor kullanmayan insanlar.ama iki arabada maşallah dökülüyo.ben opelle sıcak bakmıyorum.diğer ikisinede.bence sen 4. bir seçenek bul
  • sayın avukat hocam @avukat_

1.4 ve 1.6 motor olayını ben çözemedim.
    benim arabam 1.6 motor honda
    arkadaşımın araba 1.4 motor honda
    aynılar birebir.ben bir depoyla 700km yaparken
    ,arkadaşım 850 km yapıyor.

1.5 motorlu başka bir arkadaşım almera ile yine
    800-850km yapıyor.

astra 1.4 ve 1.6 yakıt tüketim miktarlarını kullanan arkadaşlar
    yazabilirseniz sevinirim.

sanırım bazı modellerde motor büyüdükçe yakıt tüketimi azalıyor olabilir.
    yeni honda civic 1.6 motorun yakıt tüketimi, 1.8 motordan daha fazla.bakınız fab. verileri.
  • Astra gerçekten yol tutş olsun konfor olsun kalite olsun güzel bir otomobil. 307 ömünü tamamladı c4 ise 2. elde zayıf.
  • Bu 3 aracı sıralayacak olursak ilk 2 sırada fransızlar var.
    1 - 2 - 307 ve C4
    3 - Astra (Peugeout 307'nin tip olarak ufak defek değişiklik yapılmış kopyası).
  • Ben olsam Opel'i tercih ederdim
  • focus
  • c4 kullandim yol tutusu virajlara girisini ben cok beyenmistim hatta focus 2 ile şasileri ayni diye bi rivayette duymustum.2.eldede cok kayip olcagini zannetmiyorum araba sevildi fakat fransizin mali!
  • corolla nın 1.4 ü yok mu?
  • bence c4 tam banagore bi araba kizlar fln...
  • cıtroen kadar iyi yol tutan bir arac yoktur nedenimi cıtroendeki teknoloji hiç bir araba yok örneğin elektirikli süspansiyon (araba alçalıp yükselebiliyor) viraja girdinmi süspansiyonu kendisi ayarlıyor. astra kim ki cıtroen kadar iyi yol tutacak azcık mantıklı konuşun marka fanatikliği yapmayın lütfen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

cıtroen kadar iyi yol tutan bir arac yoktur nedenimi cıtroendeki teknoloji hiç bir araba yok örneğin elektirikli süspansiyon (araba alçalıp yükselebiliyor) viraja girdinmi süspansiyonu kendisi ayarlıyor. astra kim ki cıtroen kadar iyi yol tutacak azcık mantıklı konuşun marka fanatikliği yapmayın lütfen!!!

astra ve focus sınıfının en ıyı yol tutusuna sahıp araclardır. yol tutus konusunda 307 ve c4 astranın yanında cok zayıf kalır. arkadasların marka fanatıklıgı yaptıgını sanmıyorum sonucta herkes bıldıgını yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.