Şimdi Ara

Sizce hangisi gelir bir yorum yapın (Mühendislik Tercihi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin
    sıralamam: mf4 74.500

gyte elektronik:70.000

osmangazi makine iö: 73.600

kocaeli bilgisayar iö: 74.900

kocaeli makine iö: 76.800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaykemikk -- 30 Haziran 2014; 6:24:17 >

• tutma ihtimali en çok olan gyte, her sene elektrik bölümünün sıralaması ciddi aşağıya iniyor düşen kaliteden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrofck

tutma ihtimali en çok olan gyte, her sene elektrik bölümünün sıralaması ciddi aşağıya iniyor düşen kaliteden dolayı.

kalite düşüyor mu?hadi ya ne gibi
  • genel, öğrenci profili ve kampüsün kampüs olmayışı özellikle, şehirden de uzak
  • quote:

genel, öğrenci profili ve kampüsün kampüs olmayışı özellikle, şehirden de uzak

abi kampüs ve öğrencileri geçek.insan kendini bildikten sonra etrafındakiler ne onu sıfırdan einstein yapar ne de einstein adamı köreltir.kampüs büyük ve yeşil diyorlar.o cezbetti beni.şehirden de uzak demişsin ama hafta sonları istanbul'a gelinemez mi?şahsen benim için başat koşul adına yakışır bir öğretim sunması,insanı gerçekten mühendis gibi hissettirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaykemikk -- 30 Haziran 2014; 3:39:35 >
  • şehirden uzak dediğim tuzlanın yanı. öyle aman aman bir mesafesi yok. eğitimine kesinlikle laf edemem
  • quote:

şehirden uzak dediğim tuzlanın yanı. öyle aman aman bir mesafesi yok. eğitimine kesinlikle laf edemem

elektronik bölümünü eğitim olarak önerirsin yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bir konu açmıştım orayla karıştı orada bilgisayarı sormuşlardı aklım karıştı, hayır önermem
  • quote:

ben bir konu açmıştım orayla karıştı orada bilgisayarı sormuşlardı aklım karıştı, hayır önermem

deme ya.sebebini açıklar mısın vaktin varsa.
  • yatmadan önce son up
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaykemikk

öncelikle Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin
    sıralamam: mf4 74.500

gyte elektronik:70.000

osmangazi makine iö: 73.600

kocaeli bilgisayar iö: 74.900

kocaeli makine iö: 76.800

gyte elektronik hariç hepsi gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.